Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Konsolidační balíček čeká velký politický boj. V září se bude škrtat v resortech

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Konsolidační balíček čeká velký politický boj. V září se bude škrtat v resortech

22. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silné zážitky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Silné zážitky

21. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Nedvědický, Nocar, Jarošík, Oupic

O původu příjmení: Nedvědický, Nocar, Jarošík, Oupic

21. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Koučka Janka Chudlíková: Recept na spokojenost? Odpoutat se od minulosti a vytvořit si nové já

Blízká setkání: Koučka Janka Chudlíková: Recept na spokojenost? Odpoutat se od minulosti a vytvořit si nové já

21. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Historik Stehlík: Brežněv věřil, že Dubček zastaví demokratické reformy. To byla poslední kapka

Jak to vidí...: Historik Stehlík: Brežněv věřil, že Dubček zastaví demokratické reformy. To byla poslední kapka

21. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Lze použít formulaci „jde vidět“?

O češtině od A do Z: Lze použít formulaci „jde vidět“?

20. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Omeletky: „Po žádných kapičkách jsem se o několik čísel nezmenšila.“ Omeletky Haliny Pawlowské o svobodě

Omeletky: „Po žádných kapičkách jsem se o několik čísel nezmenšila.“ Omeletky Haliny Pawlowské o svobodě

20. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kapr po rybářsku podle Elišky Plškové

Pochoutkový rok: Kapr po rybářsku podle Elišky Plškové

20. 8. 2023

7 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 8. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 20. 8. 2023

20. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

Jak to vidí...: Proč si lékař pořídí gotickou tvrz, prozradí chirurg Pavel Kubíček

20. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Alexander Dubček podle Petra Pitharta

Úžasné životy: Alexander Dubček podle Petra Pitharta

20. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Františka Zeminová: Ani bojovnici za práva potřebných komunisti neušetřili

Osudové ženy: Františka Zeminová: Ani bojovnici za práva potřebných komunisti neušetřili

19. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Jsem ti říkala, to není vona!” Omeletky Haliny Pawlowské na téma Znalosti a známosti

Omeletky: „Jsem ti říkala, to není vona!” Omeletky Haliny Pawlowské na téma Znalosti a známosti

19. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chov včelích matek: Nová královna obvykle prokouše sousední buňky matečníku a slabší jedince zabije

Hobby magazín: Chov včelích matek: Nová královna obvykle prokouše sousední buňky matečníku a slabší jedince zabije

19. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

Stříbrný vítr: Daniela Fischerová: Moje dětství nebylo šťastné

19. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o počítání v pravěku, zlodějských krabech a ochranném zbarvení

Meteor: Meteor o počítání v pravěku, zlodějských krabech a ochranném zbarvení

19. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Srpnová péče o jahodníky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Srpnová péče o jahodníky

18. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

Stříbrný vítr: Zemřel uznávaný hudební publicista Jiří Černý. Desky ze zahraničí mu kdysi vozil Karel Gott

18. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

Blízká setkání: New York je moje láska. Chodím tam po světle, vypráví fotografka Alžběta Jungrová

18. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

Jak to vidí...: Hudební publicista: Na Stouny jsem jel pro jistotu už do Mnichova. Kdyby to náhodou v Praze nevyšlo

18. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Josef Dobrovský. Vědec, který nevěřil ve vzkříšení češtiny a spustil české národní obrození

Příběhy z kalendáře: Josef Dobrovský. Vědec, který nevěřil ve vzkříšení češtiny a spustil české národní obrození

17. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Náhražky masa

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Náhražky masa

17. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Oraský, Pistauer

O původu příjmení: Oraský, Pistauer

17. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Režisér Ondřej Sokol: Vždycky si v hledišti představuju obyčejného člověka

Blízká setkání: Režisér Ondřej Sokol: Vždycky si v hledišti představuju obyčejného člověka

17. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Ostříhejte v létě růže, komule nebo tavolníky. V lepším případě stihnou do zimy zopakovat kvetení

Hobby magazín: Ostříhejte v létě růže, komule nebo tavolníky. V lepším případě stihnou do zimy zopakovat kvetení

17. 8. 2023

2 min