Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

9. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Proč se mnou chodíš? Odpověď: mám to při cestě, sebevědomí nepřidá.“  Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Proč se mnou chodíš? Odpověď: mám to při cestě, sebevědomí nepřidá.“ Omeletky Haliny Pawlowské

9. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chladicí stropy jsou v oblasti ochlazování interiérů stále žádanější

Hobby magazín: Chladicí stropy jsou v oblasti ochlazování interiérů stále žádanější

9. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Cimbál je jako šaman, vtáhne vás do kouzelného světa, říká hráč na tento nástroj Dalibor Štrunc

Stříbrný vítr: Cimbál je jako šaman, vtáhne vás do kouzelného světa, říká hráč na tento nástroj Dalibor Štrunc

9. 9. 2023

38 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o chemických vazbách, DNA ve špercích a zelených mužíčcích

Meteor: Meteor o chemických vazbách, DNA ve špercích a zelených mužíčcích

9. 9. 2023

54 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Trvalky ve stínu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Trvalky ve stínu

8. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: I z klasické literatury se dá udělat menu. Přemysl Forejt servíruje v Entrée Erbenovu Kytici

Blízká setkání: I z klasické literatury se dá udělat menu. Přemysl Forejt servíruje v Entrée Erbenovu Kytici

8. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

Jak to vidí...: Biskup Malý: Papežova cesta do Mongolska byla poselstvím světu. Především ale vzkaz Rusku a Číně

8. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Hodnoty skautů se můžou hodit každému. Mistrovský kurz Miloše „Šípka“ Říhy

Mistrovský kurz: Hodnoty skautů se můžou hodit každému. Mistrovský kurz Miloše „Šípka“ Říhy

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Všechno zlé je pro něco dobré, to v mojí kariéře platí doslova, říká Dagmar Pecková

Kdo umí, ten umí: Všechno zlé je pro něco dobré, to v mojí kariéře platí doslova, říká Dagmar Pecková

7. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Milena Dvorská. Příběh představitelky Marušky, která věděla, že sůl je nad zlato!

Příběhy z kalendáře: Milena Dvorská. Příběh představitelky Marušky, která věděla, že sůl je nad zlato!

7. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ten zub se pokusíme zachránit

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ten zub se pokusíme zachránit

7. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Holešinský, Rumplík

O původu příjmení: Holešinský, Rumplík

7. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nasušte si růžové lístky do zásoby, budou se vám v zimě hodit. Růže do květáku, zmrzlin i limonád

Hobby magazín: Nasušte si růžové lístky do zásoby, budou se vám v zimě hodit. Růže do květáku, zmrzlin i limonád

7. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vltavíny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vltavíny

6. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Patč, Časar

O původu příjmení: Patč, Časar

6. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

Blízká setkání: Lásku, kterou cítím k dceři, jsem nikdy nezažila, přiznává herečka Petra Nesvačilová

6. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Rozšíření BRICS? Posílení suverenity zemí globálního Jihu i konec hegemonie dolaru

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: Rozšíření BRICS? Posílení suverenity zemí globálního Jihu i konec hegemonie dolaru

6. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Maroko byl pro mě kulturní šok. Jinakost mi daly pocítit i místní učitelky. Zrcadlo Terezy Huclové

Zrcadlo: Maroko byl pro mě kulturní šok. Jinakost mi daly pocítit i místní učitelky. Zrcadlo Terezy Huclové

5. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kontinuita nebo stále nové začátky?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kontinuita nebo stále nové začátky?

5. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

5. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Karas obecný je silně ohrožený. Nebezpečný je pro něj konkurenční nepůvodní druh karas stříbřitý

Hobby magazín: Karas obecný je silně ohrožený. Nebezpečný je pro něj konkurenční nepůvodní druh karas stříbřitý

5. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka na PR Hejlová: Fialův nákup v Německu? Trapné, špatně načasované, ale hlavně bez řešení

Jak to vidí...: Expertka na PR Hejlová: Fialův nákup v Německu? Trapné, špatně načasované, ale hlavně bez řešení

5. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Samuel Morse se svým elektromagnetickým telegrafem změnil lidskou komunikaci

Příběhy z kalendáře: Samuel Morse se svým elektromagnetickým telegrafem změnil lidskou komunikaci

4. 9. 2023

17 min