Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Až na dřeň: Režisérka Eva Toulová: Děti ještě nemám a ten tlak okolí cítím. Proto jsem natočila film Superžena

Až na dřeň: Režisérka Eva Toulová: Děti ještě nemám a ten tlak okolí cítím. Proto jsem natočila film Superžena

17. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Smetanově rybí salát od Vladislava Chaloupka

Pochoutkový rok: Smetanově rybí salát od Vladislava Chaloupka

17. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům

Pochoutkový rok: Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům

17. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 9. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 17. 9. 2023

17. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Historie je klíčem k pochopení současnosti, říká etnografka Ilona Vojancová

Zálety Aleny Zárybnické: Historie je klíčem k pochopení současnosti, říká etnografka Ilona Vojancová

17. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Vltavín: Nejdřív velká sláva, petardy a fanfáry, druhý den státní smutek po atentátu na císařovnu

Vltavín: Nejdřív velká sláva, petardy a fanfáry, druhý den státní smutek po atentátu na císařovnu

17. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Na jaká úskalí stáří bychom měli být připraveni, prozradí Denisa Ratajová z organizace Sue Ryder

Jak to vidí...: Na jaká úskalí stáří bychom měli být připraveni, prozradí Denisa Ratajová z organizace Sue Ryder

17. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Ratajová, organizace Sue Ryder

Jak to vidí...: Denisa Ratajová, organizace Sue Ryder

17. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Luba Skořepová podle Marie Formáčkové

Úžasné životy: Luba Skořepová podle Marie Formáčkové

17. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

16. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Omeletky: Jak se dá chápat slovo velikán? Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: Jak se dá chápat slovo velikán? Omeletky Haliny Pawlowské

16. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

16. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o kosmické elektrárně, tažných ptácích a zobrazení elektronů

Meteor: Meteor o kosmické elektrárně, tažných ptácích a zobrazení elektronů

16. 9. 2023

50 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stavby na zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stavby na zahradě

15. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Trénujte si pozornost ke svým myšlenkám a pocitům. Mistrovský kurz lektora meditace Michala Dvořáka

Mistrovský kurz: Trénujte si pozornost ke svým myšlenkám a pocitům. Mistrovský kurz lektora meditace Michala Dvořáka

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Díky rokajlu vidí svět v barvách. Její šperky vyhledávají odvážné ženy

Kdo umí, ten umí: Díky rokajlu vidí svět v barvách. Její šperky vyhledávají odvážné ženy

14. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Musí být dezerty tabu?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Musí být dezerty tabu?

14. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Řanda, Feckanin

O původu příjmení: Řanda, Feckanin

14. 9. 2023

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

14. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Přikrmování včel před zimou už by mělo být ukončené, jinak včelaři riskují

Hobby magazín: Přikrmování včel před zimou už by mělo být ukončené, jinak včelaři riskují

14. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

13. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Randýsek, Chejn, Rozhon

O původu příjmení: Randýsek, Chejn, Rozhon

13. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

13. 9. 2023

32 min