Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 10. 2023

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 22. 10. 2023

22. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Kejval: Francouzi udělají vše, aby olympiáda v Paříži byla lepší než v Londýně

Zálety Aleny Zárybnické: Jiří Kejval: Francouzi udělají vše, aby olympiáda v Paříži byla lepší než v Londýně

22. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chystáte oslavu, která se neobejde bez dortu? Víme, kdo dostane první kousek

Pochoutkový rok: Chystáte oslavu, která se neobejde bez dortu? Víme, kdo dostane první kousek

22. 10. 2023

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč Jaroslav Němec jako ředitel Arcidiecézní charity Praha nepoužívá slova věřící a nevěřící?

Jak to vidí...: Proč Jaroslav Němec jako ředitel Arcidiecézní charity Praha nepoužívá slova věřící a nevěřící?

22. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ludvík Souček podle Ondřeje Neffa

Úžasné životy: Ludvík Souček podle Ondřeje Neffa

22. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Anna Letenská: Popravili ji v Mauthausenu, zatímco se diváci bavili jejím filmem

Osudové ženy: Anna Letenská: Popravili ji v Mauthausenu, zatímco se diváci bavili jejím filmem

21. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Šarm: Co jíst na podzim, abychom se cítili dobře? Máme změnit jídelníček? Doporučení výživové poradkyně

Šarm: Co jíst na podzim, abychom se cítili dobře? Máme změnit jídelníček? Doporučení výživové poradkyně

21. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kvalitní stanoviště pro včely zajistí dobré snůšky na venkově i ve městě. Výnosy byly i v Praze

Hobby magazín: Kvalitní stanoviště pro včely zajistí dobré snůšky na venkově i ve městě. Výnosy byly i v Praze

21. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Spisovatel a režisér Jindřich Mann. Jaký film  v Německu nikdy nenatočil a dnes toho lituje?

Stříbrný vítr: Spisovatel a režisér Jindřich Mann. Jaký film v Německu nikdy nenatočil a dnes toho lituje?

21. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o tajných agentech termitů, putování rostlin a genetikovi s DNA

Meteor: Meteor o tajných agentech termitů, putování rostlin a genetikovi s DNA

21. 10. 2023

55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bioodpad - velká cennost v koutku naší zahrady

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bioodpad - velká cennost v koutku naší zahrady

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Hana Hegerová. Královna českého šansonu nebo také Piaf z Prahy

Příběhy z kalendáře: Hana Hegerová. Královna českého šansonu nebo také Piaf z Prahy

20. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

Blízká setkání: Novinářka a moderátorka Pavlína Wolfová zpátky na obrazovce: Nebylo to jednoduché. Pomohla mi máma

20. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

20. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak vyhrát šachovou partii. Mistrovský kurz šachové velmistryně Kateřiny Němcové

Mistrovský kurz: Jak vyhrát šachovou partii. Mistrovský kurz šachové velmistryně Kateřiny Němcové

19. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Přežijí s tím, co uloví. Kamenčákovi jezdí pro odpočinek do australské divočiny

Kdo umí, ten umí: Přežijí s tím, co uloví. Kamenčákovi jezdí pro odpočinek do australské divočiny

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Hostem speciálu Kávy o čtvrté je generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral

Káva o čtvrté: Hostem speciálu Kávy o čtvrté je generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral

19. 10. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a tanečník Jan Révai: Vždycky jsem chtěl tančit, ale už to bolí a cítím úplně všechno

Blízká setkání: Herec a tanečník Jan Révai: Vždycky jsem chtěl tančit, ale už to bolí a cítím úplně všechno

19. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

Hobby magazín: Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic

19. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Thomas Alva Edison. Kouzeník z Menlo Parku

Příběhy z kalendáře: Thomas Alva Edison. Kouzeník z Menlo Parku

18. 10. 2023

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle dám k soudu!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tohle dám k soudu!

18. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Radek Kašpárek: I když jsem v MasterChef za kata, soutěžící mě mají rádi

Blízká setkání: Šéfkuchař Radek Kašpárek: I když jsem v MasterChef za kata, soutěžící mě mají rádi

18. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Paška, Samsonek

O původu příjmení: Paška, Samsonek

18. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Smetana: Pojistka proti existenční válce? Jaderné zbraně má Izrael. Potenciál k výrobě Írán

Jak to vidí...: Analytik Smetana: Pojistka proti existenční válce? Jaderné zbraně má Izrael. Potenciál k výrobě Írán

18. 10. 2023

24 min