Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Dřevěné bedýnky můžete využít jako plot a úložnou stěnu zároveň

Hobby magazín: Dřevěné bedýnky můžete využít jako plot a úložnou stěnu zároveň

16. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Romancov: Svět, ve kterém lze většinu politicko-vojenských rizik řešit dialogem, je pryč

Jak to vidí...: Romancov: Svět, ve kterém lze většinu politicko-vojenských rizik řešit dialogem, je pryč

16. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

15. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování proti HPV viru

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování proti HPV viru

15. 1. 2024

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kelnar, Prokeš

O původu příjmení: Kelnar, Prokeš

15. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinář Martin Moravec: Žádná otázka není blbá. Na pitomé otázky jsou ty nejlepší odpovědi

Blízká setkání: Novinář Martin Moravec: Žádná otázka není blbá. Na pitomé otázky jsou ty nejlepší odpovědi

15. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Odchod z vlády? Důvody by si Piráti našli. Chtějí ale dotáhnout změny do konce

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Odchod z vlády? Důvody by si Piráti našli. Chtějí ale dotáhnout změny do konce

15. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Musím se smát, už jenom když vás vidím,“ řekla mi jedna paní. Omeletky Haliny Pawlowské o komicích

Omeletky: „Musím se smát, už jenom když vás vidím,“ řekla mi jedna paní. Omeletky Haliny Pawlowské o komicích

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

Až na dřeň: Anna Kameníková: V pubertě mě okolí přesvědčovalo, že za nic nestojím. Naučila jsem se to filtrovat

14. 1. 2024

22 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Jak správně držet jídelní nůž? Základní věc, ve které chybuje téměř 90 procent lidí

Pochoutkový rok: Jak správně držet jídelní nůž? Základní věc, ve které chybuje téměř 90 procent lidí

14. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

Zálety Aleny Zárybnické: Nagano? Měl jsem pocit, že jsem vyhrál olympiádu spolu s hokejisty

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 1. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 14. 1. 2024

14. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Vltavín: Chýnovské jeskyně a známý neznámý Ludvík Zatěranda

Vltavín: Chýnovské jeskyně a známý neznámý Ludvík Zatěranda

14. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petra Jirglová, zakladatelka spolku Za ruku. Jak se jí podařilo změnit osud malého chlapečka?

Jak to vidí...: Petra Jirglová, zakladatelka spolku Za ruku. Jak se jí podařilo změnit osud malého chlapečka?

14. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Šarm: Sex není pouze samotný akt, ale i to, co mu předchází a co následuje. Vše má přínos pro naše zdraví

Šarm: Sex není pouze samotný akt, ale i to, co mu předchází a co následuje. Vše má přínos pro naše zdraví

13. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Josefina Kounicová: Sebevědomá a marnivá manželka hraběte a Dvořákova múza

Osudové ženy: Josefina Kounicová: Sebevědomá a marnivá manželka hraběte a Dvořákova múza

13. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Překvapili mě milí a vstřícní lidé.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě Vaška Šandy na Filipíny

Omeletky: „Překvapili mě milí a vstřícní lidé.“ Omeletky Haliny Pawlowské o cestě Vaška Šandy na Filipíny

13. 1. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kormorán je pro rybáře velkým strašákem. Ještě horší je vydra

Hobby magazín: Kormorán je pro rybáře velkým strašákem. Ještě horší je vydra

13. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Helena Koenigsmarková. Díky čemu se v Uměleckoprůmyslovém muzeu cítila svobodně a šťastně?

Stříbrný vítr: Helena Koenigsmarková. Díky čemu se v Uměleckoprůmyslovém muzeu cítila svobodně a šťastně?

13. 1. 2024

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o vodě na Měsíci, likvidaci buněk a ledových mouchách

Meteor: Meteor o vodě na Měsíci, likvidaci buněk a ledových mouchách

13. 1. 2024

54 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Led Zeppelin. Vzducholoď s výbušným nákladem

Příběhy z kalendáře: Led Zeppelin. Vzducholoď s výbušným nákladem

12. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Rychlokurz zahradního architekta

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Rychlokurz zahradního architekta

12. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sacharidy

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Sacharidy

12. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

Blízká setkání: Herec a tanečník Denny Ratajský: Pořád mám nálepku stepujícího herce, ale nevadí mi to

12. 1. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák o lednových nízkých teplotách: Rekordy nepadají, odvykli jsme si celodenním mrazům

Jak to vidí...: Meteorolog Žák o lednových nízkých teplotách: Rekordy nepadají, odvykli jsme si celodenním mrazům

12. 1. 2024

25 min