Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Šarm: Jak se dožít ve skvělé čilosti a ve zdraví 96 let? Poradí vám sportovkyně tělem i duší Blanka Čílová

Šarm: Jak se dožít ve skvělé čilosti a ve zdraví 96 let? Poradí vám sportovkyně tělem i duší Blanka Čílová

13. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Věra Čáslavská: Litování z duše nesnášela

Osudové ženy: Věra Čáslavská: Litování z duše nesnášela

13. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Můj muž mi zahýbá, takže je vlastně normální!“ Omeletky Haliny Pawlowské o nevěře

Omeletky: „Můj muž mi zahýbá, takže je vlastně normální!“ Omeletky Haliny Pawlowské o nevěře

13. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Je čas přezout auto. Podle ujetých kilometrů volte typ pneumatik

Hobby magazín: Je čas přezout auto. Podle ujetých kilometrů volte typ pneumatik

13. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Herec Jan Vlasák. Jaký typ role ho provokuje a dráždí?

Stříbrný vítr: Herec Jan Vlasák. Jaký typ role ho provokuje a dráždí?

13. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o zlodějských včelách, chaosu a černých čápech

Meteor: Meteor o zlodějských včelách, chaosu a černých čápech

13. 4. 2024

52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Karel Kryl. Malý velký muž, básník s kytarou, legenda protestsongů

Příběhy z kalendáře: Karel Kryl. Malý velký muž, básník s kytarou, legenda protestsongů

12. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bylinky (nejen) ze zahrádky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bylinky (nejen) ze zahrádky

12. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

Blízká setkání: Jsem čistokrevný samouk a chyb byly spousty, vzpomíná na své začátky vítěz soutěže Peče celá země

12. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Svačiny. Jsou nutné? Co je vhodné zabalit dětem nebo sportovcům?

12. 4. 2024

12 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vyučující by měl žáka vést a být mu oporou. Zároveň je pro dítě vzorem

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Vyučující by měl žáka vést a být mu oporou. Zároveň je pro dítě vzorem

12. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Sloní muž Joseph Merrick. Byl vystavován v panoptiku, vlastní hlava mu zlomila vaz

Příběhy z kalendáře: Sloní muž Joseph Merrick. Byl vystavován v panoptiku, vlastní hlava mu zlomila vaz

11. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Z babiččiny kuchyně k moderní cukrařině

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Z babiččiny kuchyně k moderní cukrařině

11. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Čepera, Řeháček, Horáček

O původu příjmení: Čepera, Řeháček, Horáček

11. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Balonová: Jsem dnes pyšná na své mladší já, že se chopilo příležitosti

11. 4. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík o novém životopise Bedřicha Smetany: Základem jeho díla byl jeho citový život

Jak to vidí...: Pavel Kosatík o novém životopise Bedřicha Smetany: Základem jeho díla byl jeho citový život

11. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Kriminálka: Poslední cigareta. Detektivy překvapilo bezcitné mučení i nenadálé přiznání naivních vrahů

Kriminálka: Poslední cigareta. Detektivy překvapilo bezcitné mučení i nenadálé přiznání naivních vrahů

10. 4. 2024

23 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chci vypadat mladě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chci vypadat mladě

10. 4. 2024

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Vícha, Richtár/Rychtar, Illík

O původu příjmení: Vícha, Richtár/Rychtar, Illík

10. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

Blízká setkání: Co má zpěvák David Uličník společného s Karlem Krylem? „Říkal jsem lidem pravdu“

10. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom: Reálné mzdy se na úroveň před krizí vrátí zřejmě až za dva roky. Trendem budou rekvalifikace

Jak to vidí...: Ekonom: Reálné mzdy se na úroveň před krizí vrátí zřejmě až za dva roky. Trendem budou rekvalifikace

10. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Dokuseriál: První rok první dámy (2/3)

Dokuseriál: První rok první dámy (2/3)

9. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jean Paul Belmondo. Prostě „Bébel“. Pod touhle přezdívkou ho znala celá Francie

Příběhy z kalendáře: Jean Paul Belmondo. Prostě „Bébel“. Pod touhle přezdívkou ho znala celá Francie

9. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy na internetových tržištích

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nákupy na internetových tržištích

9. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kubánek, Rusek, Binar

O původu příjmení: Kubánek, Rusek, Binar

9. 4. 2024

2 min