Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?

10. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Gerontoložka: Pokud naše populace zestárne úspěšně, problém to nebude. Péči o zdraví ale podceňujeme

Jak to vidí...: Gerontoložka: Pokud naše populace zestárne úspěšně, problém to nebude. Péči o zdraví ale podceňujeme

10. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Laterna magika. Synonymum pro první multimediální divadlo na světě

Příběhy z kalendáře: Laterna magika. Synonymum pro první multimediální divadlo na světě

9. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: To nejím, to mě nadýmá

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: To nejím, to mě nadýmá

9. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Varta, Taraba, Mička

O původu příjmení: Varta, Taraba, Mička

9. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

Blízká setkání: Rocker Petr Kolář: Muzika je holka, která mě nikdy nezradí. Pořád mě baví, i přesto, kolik mi je

9. 5. 2024

31 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Připravte bazény na sezonu. Ty vypuštěné nebo zazimované s loňskou vodou mají svoje pravidla

Hobby magazín: Připravte bazény na sezonu. Ty vypuštěné nebo zazimované s loňskou vodou mají svoje pravidla

9. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Na Losny a Mažňáky rozděleni nejsme. Štěpících linií ve vztahu k Evropské unii je více

Jak to vidí...: Sociolog: Na Losny a Mažňáky rozděleni nejsme. Štěpících linií ve vztahu k Evropské unii je více

9. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

8. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jiřina Bohdalová: Pro film Svatá mě museli zestaršit a to mě bavilo

Blízká setkání: Herečka Jiřina Bohdalová: Pro film Svatá mě museli zestaršit a to mě bavilo

8. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy v mužském světě (3/5). Kominice

Dokuseriál: Ženy v mužském světě (3/5). Kominice

7. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Alfred Nobel. Vynálezce dynamitu a filantrop

Příběhy z kalendáře: Alfred Nobel. Vynálezce dynamitu a filantrop

7. 5. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bílou košili musíme mít!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bílou košili musíme mít!

7. 5. 2024

30 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Spisar, Vetiška

O původu příjmení: Spisar, Vetiška

7. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Viktor Preiss zve na výstavu svých děl. „Malování před spaním je moje terapie“

Blízká setkání: Herec Viktor Preiss zve na výstavu svých děl. „Malování před spaním je moje terapie“

7. 5. 2024

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Katalpa umí na zahradě vytvořit příjemný stín

Hobby magazín: Katalpa umí na zahradě vytvořit příjemný stín

7. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup: Svoboda nepřichází sama od sebe. Je třeba o ni usilovat a postavit se násilí a demagogii

Jak to vidí...: Biskup: Svoboda nepřichází sama od sebe. Je třeba o ni usilovat a postavit se násilí a demagogii

7. 5. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Seriál Přátelé. Herci tančili ve fontáně v pět hodin ráno

Příběhy z kalendáře: Seriál Přátelé. Herci tančili ve fontáně v pět hodin ráno

6. 5. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dětská obezita: Z toho přece vyroste!

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Dětská obezita: Z toho přece vyroste!

6. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Moderátorka Lejla Abbasová: U nás se mluví trojjazyčně. Působím jako permanentní překladač

Blízká setkání: Moderátorka Lejla Abbasová: U nás se mluví trojjazyčně. Působím jako permanentní překladač

6. 5. 2024

33 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Rokl/Rogl, Plocek, Riška

O původu příjmení: Rokl/Rogl, Plocek, Riška

6. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Kočička i mimozemšťané. Češi v eurovolbách opět ukazují, jak cizí pro ně EU je

Jak to vidí...: Politolog Kopeček: Kočička i mimozemšťané. Češi v eurovolbách opět ukazují, jak cizí pro ně EU je

6. 5. 2024

23 min

Obrázek epizody Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

5. 5. 2024

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

Až na dřeň: Na konzervatoř jsem šel tátovi na truc. Pak jsem zjistil, jak divadlo miluji, říká Martin Donutil

5. 5. 2024

27 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček

5. 5. 2024

1 min