Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Malina, Vojíř, Ajm

O původu příjmení: Malina, Vojíř, Ajm

11. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

Blízká setkání: Kristián? To je taková moje póza, vysvětluje herec Mark Kristián Hochman

11. 6. 2024

33 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

Hobby magazín: Nepohrdejte řepkovým medem. Pastovaný chutná nejlépe

11. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Do EU vysíláme nepředvídatelnou, nekonstruktivní a v zásadě zbytnou sílu

Jak to vidí...: Novinářka Šafaříková: Do EU vysíláme nepředvídatelnou, nekonstruktivní a v zásadě zbytnou sílu

11. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ray Charles. Jako malý oslepl, přesto se stal světovou hvězdou

Příběhy z kalendáře: Ray Charles. Jako malý oslepl, přesto se stal světovou hvězdou

10. 6. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zubní výplně

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zubní výplně

10. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Fereš, Záběhlický, Žberovský, Klempa

O původu příjmení: Fereš, Záběhlický, Žberovský, Klempa

10. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jak se sebou mají rodiče pracovat, aby předali to nejlepší dětem? Ví lektorka Hana Čechová

Blízká setkání: Jak se sebou mají rodiče pracovat, aby předali to nejlepší dětem? Ví lektorka Hana Čechová

10. 6. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Eurovolby zachytily obrat nálady v evropských společnostech. Green Deal už není téma

Jak to vidí...: Politolog: Eurovolby zachytily obrat nálady v evropských společnostech. Green Deal už není téma

10. 6. 2024

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Divadlo je pro mě úplně jiný druh adrenalinu než zpívání, říká Šárka Vaňková

Až na dřeň: Divadlo je pro mě úplně jiný druh adrenalinu než zpívání, říká Šárka Vaňková

9. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Omeletky: „Po noční návštěvě ledničky mi vynadal animovaný myšák.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nárazech

Omeletky: „Po noční návštěvě ledničky mi vynadal animovaný myšák.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nárazech

9. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové

Pochoutkový rok: Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové

9. 6. 2024

8 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Chce se vám kýchnout? Papírové kapesníčky jsou ve společnosti neslušné, překvapuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Chce se vám kýchnout? Papírové kapesníčky jsou ve společnosti neslušné, překvapuje Ladislav Špaček

9. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Nejlepší masové králíky v Evropě máme v Česku. Nabízíme recept na králičí bílou polévku

Pochoutkový rok: Nejlepší masové králíky v Evropě máme v Česku. Nabízíme recept na králičí bílou polévku

9. 6. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 6. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 6. 2024

9. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Vltavín: Stráž nad Nežárkou bývala skutečně strážním místem, původní hrad tu založili Páni z Hradce

Vltavín: Stráž nad Nežárkou bývala skutečně strážním místem, původní hrad tu založili Páni z Hradce

9. 6. 2024

35 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Ludvík Kundera podle Radka Malého

Úžasné životy: Ludvík Kundera podle Radka Malého

9. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Motorkář Radek rád vyráží na výlety po Slovensku: Je to super relax. Poznáte spoustu báječných lid

Šarm: Motorkář Radek rád vyráží na výlety po Slovensku: Je to super relax. Poznáte spoustu báječných lid

8. 6. 2024

27 min

Obrázek epizody Cestovatel: Jak jsem poznal svět (2/4). O dovolených

Cestovatel: Jak jsem poznal svět (2/4). O dovolených

8. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Omeletky: „Přítel mě odpojil od televize.“ Omeletky Haliny Pawlowské o lidstvu

Omeletky: „Přítel mě odpojil od televize.“ Omeletky Haliny Pawlowské o lidstvu

8. 6. 2024

30 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o drbání velryb, záchraně banánů a žhavém Měsíci

Meteor: Meteor o drbání velryb, záchraně banánů a žhavém Měsíci

8. 6. 2024

52 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

Stříbrný vítr: Předsedkyně Akademie věd Eva Zažímalová: I biochemici jsou normální lidé

8. 6. 2024

43 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Nezapomenutelná Libuše Šafránková. S Josefem Abrhámem se vzali dvakrát!

Příběhy z kalendáře: Nezapomenutelná Libuše Šafránková. S Josefem Abrhámem se vzali dvakrát!

7. 6. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kaktusy - Ostnatá krása

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Kaktusy - Ostnatá krása

7. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ve filmu Vlny dostal Vojta Vodochodský poprvé hlavní roli. „Dal jsem do toho 200 procent“

Blízká setkání: Ve filmu Vlny dostal Vojta Vodochodský poprvé hlavní roli. „Dal jsem do toho 200 procent“

7. 6. 2024

29 min