Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kriminálka: Vinohradský řezník. Pražská kriminálka pátrá po vrahovi, který svou oběť rozřezal

Kriminálka: Vinohradský řezník. Pražská kriminálka pátrá po vrahovi, který svou oběť rozřezal

7. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Luděk Marold. Malíř, jemuž se stala osudná bitva u Lipan

Příběhy z kalendáře: Luděk Marold. Malíř, jemuž se stala osudná bitva u Lipan

7. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Reklamování služeb veřejné dopravy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Reklamování služeb veřejné dopravy

7. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Špicl, Špitzer

O původu příjmení: Špicl, Špitzer

7. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spoluobjevil staré mayské město. „Zlatý poklad? Tím je pro nás keramika,“ říká archeolog Šilhán

Blízká setkání: Spoluobjevil staré mayské město. „Zlatý poklad? Tím je pro nás keramika,“ říká archeolog Šilhán

7. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Rak říční jako indikátor čisté vody je mýtus. Citliví ke znečištění jsou pstruzi

Jak to vidí...: Hydrolog Daňhelka: Rak říční jako indikátor čisté vody je mýtus. Citliví ke znečištění jsou pstruzi

7. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Bála jsem se okamžiku, kdy moje baletní schopnosti zmizí a nezbyde nic. Zrcadlo Miřenky Čechové

Zrcadlo: Bála jsem se okamžiku, kdy moje baletní schopnosti zmizí a nezbyde nic. Zrcadlo Miřenky Čechové

6. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Andy Warhol. Jeho nejslavnější obrazy vznikly technikou používanou v reklamní branži

Příběhy z kalendáře: Andy Warhol. Jeho nejslavnější obrazy vznikly technikou používanou v reklamní branži

6. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Městská zeleň

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Městská zeleň

6. 8. 2024

36 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak se naučit semenařit? Začněte hrachem nebo fazolí. Správně usušená semena vyklíčí i za deset let

Hobby magazín: Jak se naučit semenařit? Začněte hrachem nebo fazolí. Správně usušená semena vyklíčí i za deset let

6. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jebavý, Píč

O původu příjmení: Jebavý, Píč

6. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zanícený knihkupec: Knihy si vybírám podle intuice. Mám s nimi chemii, kterou nedokážu vysvětlit

Blízká setkání: Zanícený knihkupec: Knihy si vybírám podle intuice. Mám s nimi chemii, kterou nedokážu vysvětlit

6. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Očekávání vkládaná do umělé inteligence se nenaplnila. Problémem je monetizace

Jak to vidí...: Ekonom Kovanda: Očekávání vkládaná do umělé inteligence se nenaplnila. Problémem je monetizace

6. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léto a zdravá kůže

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léto a zdravá kůže

5. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Škrle, Drška, Houžvička

O původu příjmení: Škrle, Drška, Houžvička

5. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

Blízká setkání: Pečující se musí starat i sami o sebe, říká Jindra Cano Landová, autorka blogu Obyčejná máma

5. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Balucha: Strach místních z LOH v Paříži vystřídalo nadšení a touha užít si atmosféru v centru města

Jak to vidí...: Balucha: Strach místních z LOH v Paříži vystřídalo nadšení a touha užít si atmosféru v centru města

5. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Omeletky: Když na mě spočine mužské oko, mám pocit, že vysvitlo slunce. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: Když na mě spočine mužské oko, mám pocit, že vysvitlo slunce. Omeletky s Halinou Pawlowskou

4. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 4. 8. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 4. 8. 2024

4. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Letní čočkový salát tří chutí od Dominiky Moldaschlové překvapí protichůdnými kombinacemi

Pochoutkový rok: Letní čočkový salát tří chutí od Dominiky Moldaschlové překvapí protichůdnými kombinacemi

4. 8. 2024

6 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Výron tuku, někdy dokonce výstřik. Záludnosti klobásy popisuje Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Výron tuku, někdy dokonce výstřik. Záludnosti klobásy popisuje Ladislav Špaček

4. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Vltavín: České Budějovice se v 17. století staly hlavním městem království. Byly tu i korunovační klenoty

Vltavín: České Budějovice se v 17. století staly hlavním městem království. Byly tu i korunovační klenoty

4. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Miloslav Stingl podle Rudolfa Švaříčka

Úžasné životy: Miloslav Stingl podle Rudolfa Švaříčka

4. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Pokožka je ochranným štítem pro celé tělo. Proto o ni musíme dobře pečovat, říká zkušená kosmetička

Šarm: Pokožka je ochranným štítem pro celé tělo. Proto o ni musíme dobře pečovat, říká zkušená kosmetička

3. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Irena Dodalová: Ukázala Čechům, že animovaný film není jen groteska

Osudové ženy: Irena Dodalová: Ukázala Čechům, že animovaný film není jen groteska

3. 8. 2024

27 min