Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jan Eskymo Welzl. Arktický dobyvatel z moravského Zábřehu

Příběhy z kalendáře: Jan Eskymo Welzl. Arktický dobyvatel z moravského Zábřehu

15. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nealkoholické míchané nápoje

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní nealkoholické míchané nápoje

15. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Úly zvané ležany vznikají v Kunvaldu. Výhodou je jednoduchá obsluha a včelám prý svědčí

Hobby magazín: Úly zvané ležany vznikají v Kunvaldu. Výhodou je jednoduchá obsluha a včelám prý svědčí

15. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kocům, Kuran

O původu příjmení: Kocům, Kuran

15. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jestli lidé chtějí zažít silné emoce, ať se podívají na film Vlny, zve herečka Marika Šoposká

Blízká setkání: Jestli lidé chtějí zažít silné emoce, ať se podívají na film Vlny, zve herečka Marika Šoposká

15. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Návratnost olympiády není tak důležitá, hlavní je pozitivní vliv na mládež, míní ekonom Hindls

Jak to vidí...: Návratnost olympiády není tak důležitá, hlavní je pozitivní vliv na mládež, míní ekonom Hindls

15. 8. 2024

30 min

Obrázek epizody Kriminálka: Horký případ. Se samopalem pro pár drobných? Zkušení kriminalisté tuší, že jde o loupež „na zkoušku“

Kriminálka: Horký případ. Se samopalem pro pár drobných? Zkušení kriminalisté tuší, že jde o loupež „na zkoušku“

14. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Jiří Adamíra. Odvážný elegán s neodolatelným hlasem

Příběhy z kalendáře: Jiří Adamíra. Odvážný elegán s neodolatelným hlasem

14. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Netopýři - tajemní tvorové naší přírody

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Netopýři - tajemní tvorové naší přírody

14. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Haták, Hlučka

O původu příjmení: Haták, Hlučka

14. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: „Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

Blízká setkání: „Říkal mi nevlastní synáčku.“ S režisérem Weinlichem k sobě měli blízko, vzpomíná Jiří Langmajer

14. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Demograf Kučera: Pro reprodukci je zásadní důvěra v zítřejší den. A ta je teď silně narušená

Jak to vidí...: Demograf Kučera: Pro reprodukci je zásadní důvěra v zítřejší den. A ta je teď silně narušená

14. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Před nástupem do kriminálu jsem poprvé pocítil Boží dotek. Zrcadlo pastora Matěje Nového

Zrcadlo: Před nástupem do kriminálu jsem poprvé pocítil Boží dotek. Zrcadlo pastora Matěje Nového

13. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Opravy v domácnosti snadno a bezpečně

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Opravy v domácnosti snadno a bezpečně

13. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Benedikt Roezl. Jednoruký král orchidejí

Příběhy z kalendáře: Benedikt Roezl. Jednoruký král orchidejí

13. 8. 2024

20 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zavlažování vyvýšených záhonů vyřeší keramická olla. Kořeny si z ní samy berou potřebnou vláhu

Hobby magazín: Zavlažování vyvýšených záhonů vyřeší keramická olla. Kořeny si z ní samy berou potřebnou vláhu

13. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Karvan, Kadleček, Kalenský

O původu příjmení: Karvan, Kadleček, Kalenský

13. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bojím se toho, ale stále jsem ve škatulce nízkorozpočtových filmů, myslí si režisér Šimon Holý

Blízká setkání: Bojím se toho, ale stále jsem ve škatulce nízkorozpočtových filmů, myslí si režisér Šimon Holý

13. 8. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Každá politická strana se dříve či později dostane do pochybných machinací

Jak to vidí...: Politolog: Každá politická strana se dříve či později dostane do pochybných machinací

13. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prevence letních úrazů

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Prevence letních úrazů

12. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

Blízká setkání: Kuchař Marek Pavala: Zjistil jsem, že jídla připravovaná na ohni jsou něco úplně jiného

12. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Jobbik, Kotyza

O původu příjmení: Jobbik, Kotyza

12. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ukrajinistka: Ukrajina boří mýtus, že je Rusko neporazitelné. Bojuje za zachování svého národa

Jak to vidí...: Ukrajinistka: Ukrajina boří mýtus, že je Rusko neporazitelné. Bojuje za zachování svého národa

12. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Omeletky: „Můj přítel nebyl na zájezdu tak dlouho, aby ho hodokvas přestal bavit.“ Omeletky Haliny Pawlowské

Omeletky: „Můj přítel nebyl na zájezdu tak dlouho, aby ho hodokvas přestal bavit.“ Omeletky Haliny Pawlowské

11. 8. 2024

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: V čem je kouzlo propojení dobrovolnictví a cestování, prozradí Markéta Ryšavá

Jak to vidí...: V čem je kouzlo propojení dobrovolnictví a cestování, prozradí Markéta Ryšavá

11. 8. 2024

25 min