Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč považuje za základ novinářského řemesla zpravodajskou praxi, řekne žurnalistka Olga Jeřábková

Stříbrný vítr: Proč považuje za základ novinářského řemesla zpravodajskou praxi, řekne žurnalistka Olga Jeřábková

24. 8. 2024

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o optických kabelech, injekci proti vysokému tlaku a měření z balónu

Meteor: Meteor o optických kabelech, injekci proti vysokému tlaku a měření z balónu

24. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Adolf Loos. Vizionářský architekt nasměroval kurz k jednoduchosti a účelnosti

Příběhy z kalendáře: Adolf Loos. Vizionářský architekt nasměroval kurz k jednoduchosti a účelnosti

23. 8. 2024

19 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Semínka kam se podíváš

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Semínka kam se podíváš

23. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Máme úžasné jméno a opravdu se o nás ve světě ví, tvrdí popularizátor astronomie Jan Spratek

Blízká setkání: Máme úžasné jméno a opravdu se o nás ve světě ví, tvrdí popularizátor astronomie Jan Spratek

23. 8. 2024

28 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Jak číst obaly. Vyplatí se vůbec zkoumat složení potravin? Jak rozumět různým éčkům?

Jezte, ať vám to sluší: Jak číst obaly. Vyplatí se vůbec zkoumat složení potravin? Jak rozumět různým éčkům?

23. 8. 2024

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Izrael nebo potraty. Co rozhodne americké volby?

Jak to vidí...: Izrael nebo potraty. Co rozhodne americké volby?

23. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cestování za jídlem

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cestování za jídlem

22. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Zásobníky na krmivo pro lesní zvěř se postupně plní. Nechybí ani sušené bylinky

Hobby magazín: Zásobníky na krmivo pro lesní zvěř se postupně plní. Nechybí ani sušené bylinky

22. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

22. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Petr Kolečko: Na umění je nejkrásnější plýtvání časem, financemi a talentem

Blízká setkání: Scenárista Petr Kolečko: Na umění je nejkrásnější plýtvání časem, financemi a talentem

22. 8. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Dusík: V Česku chybí kvalitní sportoviště pro děti a mládež. Stoleté sokolovny už nestačí

Jak to vidí...: Komentátor Dusík: V Česku chybí kvalitní sportoviště pro děti a mládež. Stoleté sokolovny už nestačí

22. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Kriminálka: Smrt ve službě. Kriminalisté rozplétají, co předcházelo tragické přestřelce v pražské tramvaji

Kriminálka: Smrt ve službě. Kriminalisté rozplétají, co předcházelo tragické přestřelce v pražské tramvaji

21. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Historické události ve filmu

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Historické události ve filmu

21. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Fendrich, Felbábel

O původu příjmení: Fendrich, Felbábel

21. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Markéta Peggy Marvanová jezdí extrémní závody. Proč? „Mám strach, že zemřu a něco už nezažiju“

Blízká setkání: Markéta Peggy Marvanová jezdí extrémní závody. Proč? „Mám strach, že zemřu a něco už nezažiju“

21. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Srpen 1968 byl šok, zlom a přerušení nadějí. Neff, Tomek a Lněnička k výročí okupace Československa

Jak to vidí...: Srpen 1968 byl šok, zlom a přerušení nadějí. Neff, Tomek a Lněnička k výročí okupace Československa

21. 8. 2024

51 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Postižení mi nezlomilo mysl ani duši. Pomohla mi přísná výchova rodičů. Zrcadlo Ivety Peškové

Zrcadlo: Postižení mi nezlomilo mysl ani duši. Pomohla mi přísná výchova rodičů. Zrcadlo Ivety Peškové

20. 8. 2024

26 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Július Satinský. Zamlada byl „fičúr“. Když přibral, začal nosit pohodlné montérky

Příběhy z kalendáře: Július Satinský. Zamlada byl „fičúr“. Když přibral, začal nosit pohodlné montérky

20. 8. 2024

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevná typologie - jak najít odstíny, které nám sluší

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barevná typologie - jak najít odstíny, které nám sluší

20. 8. 2024

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

Blízká setkání: Herec Saša Rašilov: Hraju, protože to mám rád. Tuhle profesi je třeba dělat s chutí

20. 8. 2024

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

Hobby magazín: Kominíka radši volejte v létě. I když můžete čistit i svépomocí, jednou ročně by měl váš komín vidět

20. 8. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Koždoň, Klukaš, Choronží

O původu příjmení: Koždoň, Klukaš, Choronží

20. 8. 2024

1 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

Jak to vidí...: Novinář: Ke komentování slovenské politiky teď není potřeba satira. Lidé se smějí i zpravodajství

20. 8. 2024

25 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Coco Chanel. Z klášterního sirotčince mezi společenskou smetánku

Příběhy z kalendáře: Coco Chanel. Z klášterního sirotčince mezi společenskou smetánku

19. 8. 2024

19 min