Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O původu příjmení: Holačka, Šmajstrla, Kramoliš, Vároš

O původu příjmení: Holačka, Šmajstrla, Kramoliš, Vároš

7. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

Blízká setkání: Postavit výuku na vztahu je podle mě budoucnost školství, myslí si oceněný učitel Karel Gamba

7. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kopeček: SOCDEM v objetí s komunisty? Asi jediná realistická alternativa, jak se vrátit do Sněmovny

Jak to vidí...: Kopeček: SOCDEM v objetí s komunisty? Asi jediná realistická alternativa, jak se vrátit do Sněmovny

7. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Technologie PET/CT je nejmodernější metoda v diagnostice nádorových onemocnění

Moci bez nemoci: Technologie PET/CT je nejmodernější metoda v diagnostice nádorových onemocnění

6. 10. 2024

35 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 10. 2024

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

Až na dřeň: Řešit vraždy je poslání, říká bývalý šéf pražské mordparty Josef Mareš

6. 10. 2024

27 min

Obrázek epizody Omeletky: V Tanzanii měl o mě zájem masajský náčelník. Nabízel za mne 17 krav. Omeletky s Halinou Pawlowskou

Omeletky: V Tanzanii měl o mě zájem masajský náčelník. Nabízel za mne 17 krav. Omeletky s Halinou Pawlowskou

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

Pochoutkový rok: Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček

6. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

Jak to vidí...: Karel Pogštefl z Mary´s Meals: Na jedno jídlo denně stačí koruna padesát

6. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

Pochoutkový rok: Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu

6. 10. 2024

5 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

Zálety Aleny Zárybnické: Jaroslav Sakala: Dnes to mají skokani daleko složitější

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

Vltavín: Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé

6. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

Úžasné životy: Dagmar Burešová podle Jana Kalvody

6. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

Šarm: Mikrofon je mým celoživotním parťákem, mám ho hrozně rád, usmívá se zpěvák a herec Vojtěch Dyk

5. 10. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

Blízká setkání: To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní (1/1)

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

Osudové ženy: Básnířka Viola Fischerová: Viděla pod povrch věcí a uměla pro to najít slova

5. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

Hobby magazín: Díky nové legislativě stoupá zájem o komunitní sdílení energie

5. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Omeletky: „Pomluvila mě osoba, kterou jsem považovala za kamarádku.“ Omeletky Haliny Pawlowské o drbech

Omeletky: „Pomluvila mě osoba, kterou jsem považovala za kamarádku.“ Omeletky Haliny Pawlowské o drbech

5. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Helena Suková: Proč by aktivní sportovci neměli sledovat sociální sítě?

Stříbrný vítr: Helena Suková: Proč by aktivní sportovci neměli sledovat sociální sítě?

5. 10. 2024

40 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o kulatosti Země, elixíru mládí a životu mezi hvězdami

Meteor: Meteor o kulatosti Země, elixíru mládí a životu mezi hvězdami

5. 10. 2024

52 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Vincenc Priessnitz. Musel čelit závisti i nařčení ze šarlatánství

Příběhy z kalendáře: Vincenc Priessnitz. Musel čelit závisti i nařčení ze šarlatánství

4. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vysazujeme stromy, keře, trvalky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vysazujeme stromy, keře, trvalky

4. 10. 2024

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Roman Víšek o úskalích hlasatelské profese. „Narvat něco do minuty je těžší, než dřív do šesti“

Blízká setkání: Roman Víšek o úskalích hlasatelské profese. „Narvat něco do minuty je těžší, než dřív do šesti“

4. 10. 2024

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Libanon je jako sud střelného prachu. Teď je vedlejší obětí izraelsko-palestinského sváru

Jak to vidí...: Analytik: Libanon je jako sud střelného prachu. Teď je vedlejší obětí izraelsko-palestinského sváru

4. 10. 2024

25 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Fastfood. Jak je na tom z výživového hlediska třeba hamburger?

Jezte, ať vám to sluší: Fastfood. Jak je na tom z výživového hlediska třeba hamburger?

4. 10. 2024

8 min