Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kuchtíci na odpis. Jsou tak drazí, že je hospody nezaplatí, říká šéf Makra

Čteme vám Seznam Zprávy

Seznam Zprávy

Zpravodajství

,

Denní zprávy

Kuchtíci na odpis. Jsou tak drazí, že je hospody nezaplatí, říká šéf Makra

Obrázek epizody Kuchtíci na odpis. Jsou tak drazí, že je hospody nezaplatí, říká šéf Makra

Poslechněte si podcast

12. 2. 2024

9 min

O epizodě podcastu

Rozhovor Filipa Horáčka. Restaurace přecházejí do úspornějšího módu. Jeden z hlavních dodavatelů jejich zásob Makro se proto víc zaměřil na dodávky potravin, jako jsou oloupané brambory.

Jeden z největších dodavatelů restaurací a hotelů v Česku Makro Cash & Carry naskočil na trend „zeštíhlování kuchyní“ v restauracích. „Doba, kdy jste mohl mít dva nebo tři pomocné kuchaře, je pryč. Ekonomický tlak nutí hospodské dívat se trochu jinak na tradiční model gastronomie,“ vysvětluje ředitel Makra Jiří Nehasil prodej předpřipravených potravin, jako jsou loupené brambory, česnek či omáčky, které se stávají prodejním hitem.

Celý článek čtěte zde .

  • Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy .
  • Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.
  • Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram .
  • Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Rozhovor Filipa Horáčka. Restaurace přecházejí do úspornějšího módu. Jeden z hlavních dodavatelů jejich zásob Makro se proto víc zaměřil na dodávky potravin, jako jsou oloupané brambory.Jeden z největších dodavatelů restaurací a hotelů v Česku Makro Cash & Carry naskočil na trend „zeštíhlování kuchyní“ v restauracích. „Doba, kdy jste mohl mít dva nebo tři pomocné kuchaře, je pryč. Ekonomický tlak nutí hospodské dívat se trochu jinak na tradiční model gastronomie,“ vysvětluje ředitel Makra Jiří Nehasil prodej předpřipravených potravin, jako jsou loupené brambory, česnek či omáčky, které se stávají prodejním hitem. Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.