Podcast Challenge accepted: 2025

50 odstínů výživy - podcast o výživě, který jste ještě neslyšeli
Jsme Týna a Sandra nebo také @tojidlo a @chytryjidelnicek a místo toho, abychom si své rozumy v tichosti nechávaly pro sebe, rozhodly jsme se je s vámi sdílet v našem podcastu a to v té nejčistší možné formě - BEZ CENZURY. Denně se setkáváme ve své praxi s výživovými mý…
15 epizod
10 odběratelů

MAPPA VYSÍLÁ
Podcast Městského ateliéru prostorového plánování (MAPPA) přináší rozhovory s inspirativními hosty o městě a životě v něm. Nová epizoda každou poslední neděli v měsíci.
71 epizod
1 odběratel

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
131 epizod
29 odběratelů

Matcha s Nicolle
Ahoj, já jsem Nicolle Chladil a vítám tě u podcastu Matcha s Nicolle 🍵💚. Místo, kde můžeš na chvíli zpomalit, nadechnout se a vrátit se k sobě. Tenhle podcast je tu pro chvíle, kdy potřebuješ najít klid, inspiraci nebo jemné vedení zpátky k sobě. Chci ti připomenout, …
5 epizod
0 odběratelů

Jana Talk
Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž…
44 epizod
0 odběratelů

🎙️ Život, který jsem nežila
Podcast o skutečných životních příbězích, které překvapí, inspirují i otevřou nové pohledy. Nečekané osudy, zapomenuté kapitoly a věci, které se opravdu staly.
9 epizod
0 odběratelů

Prostor X
Rozhovorový podcast Reflexu Prostor X dává hlas těm, kteří hýbou Českem – inspirují, provokují i zpochybňují. S odvážnými otázkami i pozorností k tomu, co (ne)zazní, přináší Pavlína Horáková rozhovory, které jdou do hloubky, odhalují nové úhly pohledu a nic nenechávají …
121 epizod
30 odběratelů

Podcast ČEA
Inspirativní podcasty - to nejlepší z projektů a programů České evangelikální aliance
22 epizod
0 odběratelů

Eshopy za pochodu
Jsi malý nebo střední e-shopař? Přemýšlíš o založení vlastního e-shopu? Jsi online markeťák nebo se pohybuješ ve světě e-commerce? Tady jsi správně! V podcastu sdílím praktické rady směřující k rozvoji a vylepšení tvého eshopu a podnikání. Pokud máš dotazy, připomínky n…
26 epizod
2 odběratelé

Podcast SMART TALK s Gabrielou
Smart Network a Networkerka Gábi úzce spolupracují a doplňují se. Jsou to ale už 8 let oddělené značky, které umí fungovat i bez sebe. Tento podcast je opět silněji propojuje. Provázet jím bude Gabriela Mrkvicová, která založila Smart Network v roce 2013 a je moderátork…
130 epizod
0 odběratelů

PLACÁK
PLACÁK (v angličtině „high five“) – plácnutí, při kterém se setkají dvě dlaně. Jednoduché gesto, kterým lidé vyjadřují souhlas, radost a energii. A přesně o tom tenhle podcast je. O setkáních, která dávají smysl. O příbězích lidí, kteří si plní sny, jdou svou cestou a…
29 epizod
0 odběratelů

ChariTALK
V Charitě se setkáváme s lidskými příběhy už 100 let a každý je originál. Přinášíme vám podcast o tématech, která se týkají jednotlivců i celé společnosti. O problémech, které řešíte nebo můžete řešit v budoucnu. Společně hledáme východiska a povídáme si o možnostech po…
94 epizod
4 odběratelé

Priority Podcast
Rozhovory s lidmi jako jste vy. S lidmi, kterým se život otočil vzhůru nohama. Některým z nich naše společnost nastavuje záda, jiným podává pomocnou ruku. Poslechněte si jejich příběhy.
19 epizod
12 odběratelů

V hlavní roli: ŽENA
Tento podcast je pro ženy, které hledají smysl, poslání i odvahu kráčet svou cestou. Převážná část epizod je zdarma, aby inspirovala každou posluchačku. A pokud chcete jít ještě dál, za cenu jedné kávy měsíčně objevíte bonusový obsah, který jde více do hloubky.
137 epizod
17 odběratelů

V rovnováze
Cílem podcastu je předávat hodnotné informace, které jde snadno implementovat do svého života a dlouhodobě tak zlepšovat jeho kvalitu.
24 epizod
2 odběratelé

Podcast Řez
Ahoj, vítejte v podcastu Řez! Moje jméno je Tereza a spolu s vámi vydávám na cestu do měst po celém světě, očima nejen architektů, ale především Čechů, kteří v nich žijí. Nová epizoda každé tři týdny v úterý! Fotky a shorts z epizod na instagram.com/podcast_rez www.y…
10 epizod
2 odběratelé

Romancov a spol.
Nový podcast o dění za našimi hranicemi, ve kterém vás politický geograf Michael Romancov se zahraniční redakcí Deníku N provedou důležitými momenty, konflikty i problémy současnosti. Kde leží jejich kořeny? Jaké nečekané souvislosti přehlížíme? Pokusíme se společně roz…
102 epizod
124 odběratelů

Glow with Kate
Taky tě zajímá zdravý životní styl, fitness, wellness, vztahy a miluješ kávu? Tak si ji nachystej a pojď si poslechnout Pure by Kate podcast. Hosted by Kateřina Fričová
22 epizod
28 odběratelů

Michal Boháček, Podcast o podnikání v realitách a investování obecně 🎙️🙂
Spolupracuji s realitními makléři, finančními poradci i investory a pomáhám jim: získávat nové klienty pomocí chytrých nástrojů, dat a online marketingu, budovat důvěryhodnou značku a automatizovat část klientské práce, nacházet nové příležitosti pro investice do nemovi…
19 epizod
0 odběratelů

HRoviny
HRoviny je podcast pro všechny HR, který vám prostřednictví rozhovorů přináší inspiraci pro životní cyklus vašeho zaměstnance a péče o vaše kolegy.
96 epizod
1 odběratel