Podcast Challenge accepted: 2025

Studium VŠEM
Podcasty Studium VŠEM vám ukážou, že vysokoškolské studium může být inspirativní cesta. Každý týden přinášíme rozhovory se studenty, absolventy, přednášejícími i hosty z praxe. Objevte osobnosti VŠEM, nechte se inspirovat a motivovat jejich zkušenostmi a využijte audiol…
353 epizod
39 odběratelů

Uzdrav si život - Zvyšte dávku
Vědomé pohádky. Skutečné emoce. Rodičovství, které dává smysl. Podcast Zvyšte dávku přináší pohádky, které nejsou jen krásné – jsou léčivé. Pro děti i pro dospělé. V každé epizodě odhalíme, co se za příběhem opravdu skrývá: jak pomáhá dětem zvládat strach, vztek, smute…
18 epizod
3 odběratelé

Czech Your Day
Czech Your Day is a daily podcast that helps foreigners really understand and learn Czech through weekly topics. Each episode of the week gets you one step closer to understanding Friday's episode - the story. Renča shows not only the "textbook version" of Czech, but al…
79 epizod
0 odběratelů

Prompt
Podcast Prompt je novým pořadem serveru Voxpot, ve kterém se Matěj Schneider a Jonáš Kucharský vydávají na průzkum světa umělé inteligence. Nečekejte ale jen technologické novinky – Prompt se zaměří i na širší společenské a politické souvislosti. Jak AI mění náš každode…
17 epizod
24 odběratelů

Made in Brno
Podcast o lidech a věcech, které hýbou Brnem a světem. www.madeinbrno.com
79 epizod
28 odběratelů

Zrzka a Matfyzák
Po dekádě spolu strávené intenzivním sebepoznáváním a logickou analýzou emocí jsme o tom začali točit podcast.
97 epizod
0 odběratelů

FutureCast: technologie zítřka
🎙️Podcast, který vám přináší unikátní pohled na technologie budoucnosti! ▪️ AI ▪️ Robotika ▪️ Kvantové počítače ▪️ WEB3 ▪️ a další inovace
60 epizod
7 odběratelů

Téčko - kulturní podcast z Rožnova
Pořady o hudbě, divadle, filmu, cestování, filozofii a společnosti vázané na region Valašska.
86 epizod
2 odběratelé

VisitChef Podcast
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. A team of experienced journalists uncovers the behind-the-scenes world o…
200 epizod
4 odběratelé

Juraj Sutoris Show
Zpovídám pro Vás top investory a inspirativní podnikatele. Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek. Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativn…
137 epizod
2 odběratelé

LEVEJ HÁK boxing podcast
Levej Hák je podcast o profesionálním boxu. Žádná politika, pouze čistý box! Každých 14 dní u mikrofonu s Alešem Seifertem. Velké zápasy, velké příběhy, zajímaví hosté a mnoho otázek...
109 epizod
2 odběratelé

Podcast s Martinem Barnou
Podcast zaměřený na rozhovory s osobnostmi výživy a sportu a sdílení vědecky podložených informací. Pořadem provází Martin Barna. Martin Barna se ve světě zdravého životního stylu profesionálně pohybuje osmým rokem. Roky zkušeností doplňuje také certifikací poradce p…
645 epizod
53 odběratelů

jolo.cast
Podcast kamarádů, co se zatím moc neznaj. ONA tetuje a má firmy, ON dělá v marketingu a nemá firmy. Mělký témata, který jdou do hloubky. Hvězdný host, pes Ryba, kterej o životě ví víc, než vy všichni dohromady. Chaotickej podcast, ale děláme co můžem. Epizoda jednou za …
66 epizod
25 odběratelů

Žárovky
Přemýšlíte někdy o budoucnosti? Jak se promění medicína, co za nás bude dělat umělá inteligence, jak zvládneme klimatickou změnu a energetickou krizi? Jak se v tom všem vyznat? V Žárovkách si povídáme s mladými vědci a vědkyněmi, kteří mění svět. Probíráme jejich výzkum…
16 epizod
3 odběratelé

Podané ruce
Podcast neziskové organizace Podané ruce. Rozhovory a reportáže o tématech látkových i nelátkových závislostí, duševního zdraví, práce s ohroženou mládeží a dalších.
57 epizod
5 odběratelů

podCARITASt
podCARITASt – podcast CARITAS – Vyšší odborné školy sociální v Olomouci, který otevírá svět sociální a humanitární práce. Uslyšíte rozhovory s odborníky z praxe, s našimi absolventy, s vyučujícími, i se studenty. Poslouchejte podCARITASt a poznejte sociální a humanitárn…
111 epizod
1 odběratel

Stezka Českem - může jít každý
Nahoru můžeš, dolů musíš. Pohodový podcast pro horské nadšence, Stezkaře a milovníky silných zážitků. Sledujte nás na sociálních sítích: FB skupina: Stezka Českem Instagram: stezka_ceskem YouTube: Stezka Českem - může jít každý Web: stezkaceskem.cz
59 epizod
163 odběratelů

ICF Praha | Podcasts
Toto jsou podcasty církve ICF Praha vydávané týdně. Více na: icf-praha.cz
758 epizod
0 odběratelů

Racci
Jmenuji se Jana, ale všichni mi říkají Jani nebo Racci (Rači). Jsem extrémní multitasker, mám milion koníčků, nadevše miluju svého syna Mikuláše a svojí rodinu. Podcasty Racci jsem začala nahrávat, abych svým posluchačům přiblížila témata o akné, zdraví, ale třeba i ces…
35 epizod
1 odběratel

Dobrovský & Šídlo
Dobrovský & Šídlo. Váš oblíbený podcast z produkce Paměti národa. Pravidelná dávka názorů, vzpomínek, informací a sentimentu. Od devadesátých let po současnost. Čím jsme si prošli a jak jsme to přežili? Politika a historie v unikátním mixu. Poslouchat nás můžete na všec…
144 epizod
1165 odběratelů

O2 CyberCast
𝐎𝟐 𝐂𝐲𝐛𝐞𝐫𝐂𝐚𝐬𝐭 - podcast pro všechny, koho zajímá kyberprostor a jeho bezpečnost. Moderátor Radek Šichtanc (ředitel interní bezpečnosti O2 Czech Republic) si zve hosty z řad našich kolegů ale i externí známé osobnosti, baví se o novinkách, trendech či fenoménec…
37 epizod
15 odběratelů

(ne!)ZÁVISLÁ
Podcast o závislostech, poruchách příjmu potravy, depresích, úzkostných poruchách. Prostě o všem, čím jsem si sama prošla. Chtěla bych svým příběhem, kdy jsem si několikrát v životě zažila opravdové peklo, ukázat lidem cestu, a dokázat, že to světlo na konci tunelu opra…
147 epizod
70 odběratelů

Host ve středu
Ve středu týdne, ve středu pozornosti. Aktuální témata i cenné rady odborníků poslouchejte každou středu po 11. hodině v rozhovoru Českého rozhlasu Vysočina. Všechny díly podcastu Host ve středu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS …
52 epizod
0 odběratelů