Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Popularita je těžká. Ester Janečková dvoustým hostem Jitky Novotné ve Stříbrném větru

Stříbrný vítr: Popularita je těžká. Ester Janečková dvoustým hostem Jitky Novotné ve Stříbrném větru

3. 4. 2021

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klimeš: Čekám krize. Většina dětí nezvládá školu, senioři jsou schizofrenní, narostou sociální fobie

Osobnost Plus: Klimeš: Čekám krize. Většina dětí nezvládá školu, senioři jsou schizofrenní, narostou sociální fobie

3. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Nejdůležitější je mluvit s někým tváří v tvář, říká Václav Malý. Jak se osvědčily bohoslužby online?

Dvacet minut Radiožurnálu: Nejdůležitější je mluvit s někým tváří v tvář, říká Václav Malý. Jak se osvědčily bohoslužby online?

2. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smysl života je v tom, abychom pomohli i ostatním objevovat jeho krásu, tvrdí farář Josef Suchár

Host Lucie Výborné: Smysl života je v tom, abychom pomohli i ostatním objevovat jeho krásu, tvrdí farář Josef Suchár

2. 4. 2021

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Neznám novodobý kostel, který by se podařil, říká architekt roku 2020 Zdeněk Fránek

Jak to vidí...: Neznám novodobý kostel, který by se podařil, říká architekt roku 2020 Zdeněk Fránek

2. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Teplo a slunce koronaviru nesvědčí. I tak dodržujte všechna doporučení, prosím

Osobnost Plus: Konvalinka: Teplo a slunce koronaviru nesvědčí. I tak dodržujte všechna doporučení, prosím

1. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Osamu Okamura: Je třeba vrátit se k patnáctiminutovému městu krátkých vzdáleností

Vizitka: Osamu Okamura: Je třeba vrátit se k patnáctiminutovému městu krátkých vzdáleností

1. 4. 2021

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Martin Vopěnka, spisovatel, nakladatel. Moderuje: Aleš Spurný

Vizitka: Host: Martin Vopěnka, spisovatel, nakladatel. Moderuje: Aleš Spurný

31. 3. 2021

59 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Způsob, jakým vláda řídí očkování v Česku, není etický, umírá kvůli tomu víc lidí, míní etik Černý

Osobnost Plus: Způsob, jakým vláda řídí očkování v Česku, není etický, umírá kvůli tomu víc lidí, míní etik Černý

30. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Karel František Tománek, nový děkan DAMU. Moderuje: Ondřej Cihlář

Vizitka: Host: Karel František Tománek, nový děkan DAMU. Moderuje: Ondřej Cihlář

30. 3. 2021

1 hod

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Lidi nemůžou být o Velikonocích doma zavření jak ve vězení. Chybí mi analýza opatření

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Lidi nemůžou být o Velikonocích doma zavření jak ve vězení. Chybí mi analýza opatření

30. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dodatečné vakcíny z EU: Pokud dostaneme nad 240 tisíc dávek, bude to úspěch, říká státní tajemnice

Dvacet minut Radiožurnálu: Dodatečné vakcíny z EU: Pokud dostaneme nad 240 tisíc dávek, bude to úspěch, říká státní tajemnice

29. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Šopák: Odstup je pro poznání důležitý, poválečnou dobou bych se zabývat nemohl

Vizitka: Pavel Šopák: Odstup je pro poznání důležitý, poválečnou dobou bych se zabývat nemohl

29. 3. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Pavel Šopák, historik umění. Moderuje: Eva Lenartová

Vizitka: Host: Pavel Šopák, historik umění. Moderuje: Eva Lenartová

29. 3. 2021

59 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Nikdy se nekupuje střecha na dům, který ještě nehoří. Stát měl být ale připraven lépe

Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Nikdy se nekupuje střecha na dům, který ještě nehoří. Stát měl být ale připraven lépe

29. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Dal jsem si předsevzetí dostat k nám všechny Hradečáky, říká ředitel Galerie moderního umění

Vizitka: Dal jsem si předsevzetí dostat k nám všechny Hradečáky, říká ředitel Galerie moderního umění

28. 3. 2021

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Velikonoce jsou svátky, které mluví o životě, říká kněz Petr Smolek

Jak to vidí...: Velikonoce jsou svátky, které mluví o životě, říká kněz Petr Smolek

28. 3. 2021

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Zahraniční zpravodaj Karel Kyncl podle novinářky Jitky Obzinové

Úžasné životy: Úžasné životy: Zahraniční zpravodaj Karel Kyncl podle novinářky Jitky Obzinové

28. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nikdy jsem nebyla ctižádostivá. Žít s Hugo Haasem, no není to úspěch? Osudové ženy: Bibi Haasová

Osudové ženy: Nikdy jsem nebyla ctižádostivá. Žít s Hugo Haasem, no není to úspěch? Osudové ženy: Bibi Haasová

27. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nejenom kecat, ale i naslouchat! Další dobré rady pro klidné soužití v páru má psycholog Petr Šmolka

Stříbrný vítr: Nejenom kecat, ale i naslouchat! Další dobré rady pro klidné soužití v páru má psycholog Petr Šmolka

27. 3. 2021

40 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Viktor Tauš: Závislost nemá logiku. Izoluje vás od vnímání jakéhokoliv kontextu, čas se zastaví

Osobnost Plus: Viktor Tauš: Závislost nemá logiku. Izoluje vás od vnímání jakéhokoliv kontextu, čas se zastaví

27. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Tomáš Pojar, bývalý velvyslanec v Izraeli. Úterní parlamentní volby

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Tomáš Pojar, bývalý velvyslanec v Izraeli. Úterní parlamentní volby

26. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Další volby na 45 %. Netanjahu snižuje koaliční potenciál, covid mu nepomohl dost, hodnotí expert

Dvacet minut Radiožurnálu: Další volby na 45 %. Netanjahu snižuje koaliční potenciál, covid mu nepomohl dost, hodnotí expert

26. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Kajetán Písařovic: Řekli mi, že se hodím na malou scénu. Trochu jsem se urazil, ale měli pravdu

Vizitka: Kajetán Písařovic: Řekli mi, že se hodím na malou scénu. Trochu jsem se urazil, ale měli pravdu

26. 3. 2021

38 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Kajetán Písařovic, herec. Moderuje: Michal Bureš

Vizitka: Host: Kajetán Písařovic, herec. Moderuje: Michal Bureš

26. 3. 2021

1 hod