Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Poslouchejme starého člověka a respektujme jeho vůli, radí Jaroslav Lorman ze Života 90

Jak to vidí...: Poslouchejme starého člověka a respektujme jeho vůli, radí Jaroslav Lorman ze Života 90

7. 2. 2021

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miroslav Donutil slaví 70 let. „Jsem fatalista s touhou pomáhat osudu,“ řekl na Plusu

Osobnost Plus: Miroslav Donutil slaví 70 let. „Jsem fatalista s touhou pomáhat osudu,“ řekl na Plusu

7. 2. 2021

49 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Karel Hála podle zpěváka Jana Smigmatora

Úžasné životy: Úžasné životy: Karel Hála podle zpěváka Jana Smigmatora

7. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Některé věci bych raději zapomněla, říká Radůza, která má vynikající paměť a ovládá rychločtení

Stříbrný vítr: Některé věci bych raději zapomněla, říká Radůza, která má vynikající paměť a ovládá rychločtení

6. 2. 2021

40 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Potřebujeme politiky s vizí. Dlouhodobě obdivuji Angelu Merkelovou, říká režisér Bohdan Sláma

Osobnost Plus: Potřebujeme politiky s vizí. Dlouhodobě obdivuji Angelu Merkelovou, říká režisér Bohdan Sláma

6. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dieta pod kontrolou? „Kalorické tabulky propojíte i s chytrými hodinkami,“ říká zakladatel aplikace

Host Lucie Výborné: Dieta pod kontrolou? „Kalorické tabulky propojíte i s chytrými hodinkami,“ říká zakladatel aplikace

5. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Malý: Není mi jasné, jaký má Navalnyj další politický program. Protest nestačí

Jak to vidí...: Václav Malý: Není mi jasné, jaký má Navalnyj další politický program. Protest nestačí

5. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Virus je čím dál chytřejší a přizpůsobuje se. Totéž musíme dělat i my, konstatuje expert WHO

Dvacet minut Radiožurnálu: Virus je čím dál chytřejší a přizpůsobuje se. Totéž musíme dělat i my, konstatuje expert WHO

4. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka: Vláda by měla dávat respirátory zadarmo. V porovnání s lockdownem by se bohatě vyplatily

Osobnost Plus: Konvalinka: Vláda by měla dávat respirátory zadarmo. V porovnání s lockdownem by se bohatě vyplatily

4. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Životu se musíte dívat do očí. Vyfotil jsem i svoje mrtvé rodiče v rakvi, tvrdí Antonín Kratochvíl

Host Lucie Výborné: Životu se musíte dívat do očí. Vyfotil jsem i svoje mrtvé rodiče v rakvi, tvrdí Antonín Kratochvíl

4. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z dokumentu se mi udělalo zle. A to je dobře!

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Z dokumentu se mi udělalo zle. A to je dobře!

4. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Jakmile se vláda chová jako rodič k malému dítěti, lidé zákonitě odmítají poslouchat

Jak to vidí...: Denisa Hejlová: Jakmile se vláda chová jako rodič k malému dítěti, lidé zákonitě odmítají poslouchat

3. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Člověk je v Česku za svou nemoc trestán. Tato systémová chyba by se měla napravit, myslí si Středula

Dvacet minut Radiožurnálu: Člověk je v Česku za svou nemoc trestán. Tato systémová chyba by se měla napravit, myslí si Středula

2. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof Petříček: Musíme myslet jinak, nespoléhat na zvyky praotců. Nedá se přemýšlet jako z 80. let

Osobnost Plus: Filozof Petříček: Musíme myslet jinak, nespoléhat na zvyky praotců. Nedá se přemýšlet jako z 80. let

2. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Mluví se o světové válce o vakcínu. Proč se neobrátit o pomoc na východ?

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Mluví se o světové válce o vakcínu. Proč se neobrátit o pomoc na východ?

2. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Naše chuť očkovat je velká. Jsme schopni naočkovat asi 50 tisíc lidí denně, tvrdí praktický lékař

Dvacet minut Radiožurnálu: Naše chuť očkovat je velká. Jsme schopni naočkovat asi 50 tisíc lidí denně, tvrdí praktický lékař

1. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vše, co jsem se o herectví naučil, jsem se naučil v Brně, bilancuje Miroslav Donutil

Host Lucie Výborné: Vše, co jsem se o herectví naučil, jsem se naučil v Brně, bilancuje Miroslav Donutil

1. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Hnilička už není morálním symbolem. Není důvod, aby jako „papaláš“ byl dál ve funkci

Jak to vidí...: Ivan Hoffman: Hnilička už není morálním symbolem. Není důvod, aby jako „papaláš“ byl dál ve funkci

1. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Koňský dvorec Chmelištná nabízí prostředí pro znevýhodněné děti, říká Václav Staněk

Jak to vidí...: Koňský dvorec Chmelištná nabízí prostředí pro znevýhodněné děti, říká Václav Staněk

31. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Legendární herec Boris Rösner podle Ondřeje Kepky

Úžasné životy: Úžasné životy: Legendární herec Boris Rösner podle Ondřeje Kepky

31. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nacistické vězení přežila díky úlomku tužky. Osudové ženy: Malířka českého modernismu Milada Marešová

Osudové ženy: Nacistické vězení přežila díky úlomku tužky. Osudové ženy: Malířka českého modernismu Milada Marešová

30. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

Stříbrný vítr: K životu patří romantika i pošetilost, podotýká cestovatel a publicista Petr Horký

30. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Koreanistka Špitálníková: Covid je i v KLDR, mluví se o vypálených věžích v oblasti nákazy i novém kárném táboře

Osobnost Plus: Koreanistka Špitálníková: Covid je i v KLDR, mluví se o vypálených věžích v oblasti nákazy i novém kárném táboře

30. 1. 2021

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Iva Holmerová: Vyjádření ministra Blatného k úmrtím na Covid-19 považuji za zavádějící

Jak to vidí...: Iva Holmerová: Vyjádření ministra Blatného k úmrtím na Covid-19 považuji za zavádějící

29. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Evropská komise je pomalá a neochotná riskovat. Výsledkem je nedostatek vakcín, říká Vondra z ODS

Dvacet minut Radiožurnálu: Evropská komise je pomalá a neochotná riskovat. Výsledkem je nedostatek vakcín, říká Vondra z ODS

28. 1. 2021

23 min