Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z velkochovu v úlech se o včelách nic nedozvíte, upozorňuje opylař

Host Lucie Výborné: Z velkochovu v úlech se o včelách nic nedozvíte, upozorňuje opylař

11. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Vojtěch Mašek, scenárista, tvůrce komiksů, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář. Seznamte se s lidmi, kteří žijí (s) kulturou. E-mail: vizitka@rozhlas. cz

Vizitka: Host: Vojtěch Mašek, scenárista, tvůrce komiksů, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář. Seznamte se s lidmi, kteří žijí (s) kulturou. E-mail: vizitka@rozhlas. cz

11. 3. 2021

1 hod

Obrázek epizody Vizitka: Vojtěch Mašek: Láká mě kombinace parodie a temných zákoutí

Vizitka: Vojtěch Mašek: Láká mě kombinace parodie a temných zákoutí

11. 3. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Agresivita ve společnosti roste, popírání covidu je obranný mechanismus, soudí psychiatr Höschl

Dvacet minut Radiožurnálu: Agresivita ve společnosti roste, popírání covidu je obranný mechanismus, soudí psychiatr Höschl

10. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vycvičím i divoké prase. S kočkami je to těžké, musíte najít tu pravou, říká trenér zvířat pro film

Host Lucie Výborné: Vycvičím i divoké prase. S kočkami je to těžké, musíte najít tu pravou, říká trenér zvířat pro film

10. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Lenka Vacková, módní designérka. Moderuje: Alena Rokosová

Vizitka: Host: Lenka Vacková, módní designérka. Moderuje: Alena Rokosová

10. 3. 2021

57 min

Obrázek epizody Vizitka: Lenka Vacková: Šití a pletení je teď jednou z cest, jak upustit ventilek

Vizitka: Lenka Vacková: Šití a pletení je teď jednou z cest, jak upustit ventilek

10. 3. 2021

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Sarkozy by si mohl trest odsedět doma s náramkem na ruce. Ještě se ale může odvolat

Jak to vidí...: Adam Černý: Sarkozy by si mohl trest odsedět doma s náramkem na ruce. Ještě se ale může odvolat

10. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pro studenty prvních ročníků je to složitá doba. Jejich jména se učím na fotkách, říká profesorka

Dvacet minut Radiožurnálu: Pro studenty prvních ročníků je to složitá doba. Jejich jména se učím na fotkách, říká profesorka

9. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud vláda jedná skutečně podle čísel, tak to dovedně skrývá, hodnotí děkan VŠE Fischer

Osobnost Plus: Pokud vláda jedná skutečně podle čísel, tak to dovedně skrývá, hodnotí děkan VŠE Fischer

9. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Adam Martinec, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář

Vizitka: Host: Adam Martinec, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář

9. 3. 2021

59 min

Obrázek epizody Vizitka: Adam Martinec: Přál bych si, abych mohl umřít na filmařském place

Vizitka: Adam Martinec: Přál bych si, abych mohl umřít na filmařském place

9. 3. 2021

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Bývali jsme téměř velmocí ve vývoji vakcín. Měli bychom v tom pokračovat

Jak to vidí...: Imunolog Hořejší: Bývali jsme téměř velmocí ve vývoji vakcín. Měli bychom v tom pokračovat

9. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Má smysl slavit MDŽ? V Hostu Radiožurnálu odpovídala odbornice na historii genderu

Host Lucie Výborné: Má smysl slavit MDŽ? V Hostu Radiožurnálu odpovídala odbornice na historii genderu

8. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Má smysl slavit MDŽ? V Hostu Radiožurnálu odpovídala odbornice na historii genderu

Host Radiožurnálu: Má smysl slavit MDŽ? V Hostu Radiožurnálu odpovídala odbornice na historii genderu

8. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Šílenostmi přivolávám pozornost. Lidi si díky nim pamatují, co jsem chtěl říct, vysvětluje vědec

Host Lucie Výborné: Šílenostmi přivolávám pozornost. Lidi si díky nim pamatují, co jsem chtěl říct, vysvětluje vědec

8. 3. 2021

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Křížek: Když v muzeu změníte kulisy, lidi jsou z toho nervózní

Vizitka: Jiří Křížek: Když v muzeu změníte kulisy, lidi jsou z toho nervózní

8. 3. 2021

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Každé volby jsou referendem o vládě. Zodpovídat se ale bude i opozice

Jak to vidí...: Politolog Petr Just: Každé volby jsou referendem o vládě. Zodpovídat se ale bude i opozice

8. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Radka Bodzewicz: Peklo, očistec i radost zažíváme tady a teď. I proto mě zajímá Božská komedie

Vizitka: Radka Bodzewicz: Peklo, očistec i radost zažíváme tady a teď. I proto mě zajímá Božská komedie

7. 3. 2021

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mozek je fascinující a nejkomplexnější soustava ve vesmíru, říká dětský neurolog Vladimír Komárek

Jak to vidí...: Mozek je fascinující a nejkomplexnější soustava ve vesmíru, říká dětský neurolog Vladimír Komárek

7. 3. 2021

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Válečný stíhač František Chábera podle prezidenta Aeroklubu ČR Vlastimila Dvořáka

Úžasné životy: Úžasné životy: Válečný stíhač František Chábera podle prezidenta Aeroklubu ČR Vlastimila Dvořáka

7. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Litování z duše nesnášela. Osudové ženy: Věra Čáslavská

Osudové ženy: Litování z duše nesnášela. Osudové ženy: Věra Čáslavská

6. 3. 2021

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Nejradši jsem na chatě v Řevnicích u Prahy, prozrazuje mikrobioložka Blanka Říhová

Stříbrný vítr: Nejradši jsem na chatě v Řevnicích u Prahy, prozrazuje mikrobioložka Blanka Říhová

6. 3. 2021

44 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Média jsou tvrdší. Někdy nevím, jestli koukám na detektivku, nebo na zprávy, stěžuje si herec Dvořák

Osobnost Plus: Média jsou tvrdší. Někdy nevím, jestli koukám na detektivku, nebo na zprávy, stěžuje si herec Dvořák

6. 3. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Lucie Trmíková: Konkurenční prostředí je nebezpečné

Vizitka: Lucie Trmíková: Konkurenční prostředí je nebezpečné

6. 3. 2021

40 min