Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Spálený: Když jdu kolem Rozhlasu, je to jako když jde žokej kolem koně

Osobnost Plus: Jan Spálený: Když jdu kolem Rozhlasu, je to jako když jde žokej kolem koně

10. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Otto M. Urban: Dekadence trvá. Je to zdánlivý nezájem o kontext a také pohyb za hranou

Vizitka: Otto M. Urban: Dekadence trvá. Je to zdánlivý nezájem o kontext a také pohyb za hranou

10. 12. 2021

49 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Přibývají případy podvyživených dětí. Hladu se Afghánci bojí víc než Tálibánu, říká Lékař bez hranic

Dvacet minut Radiožurnálu: Přibývají případy podvyživených dětí. Hladu se Afghánci bojí víc než Tálibánu, říká Lékař bez hranic

9. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konvalinka o omikronu: Nechci šířit paniku, ale určitě bychom měli být připraveni i na černé scénáře

Osobnost Plus: Konvalinka o omikronu: Nechci šířit paniku, ale určitě bychom měli být připraveni i na černé scénáře

9. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér David Drábek: Dlouho jsem sbíral odvahu psát tak, jak mi zobák narost

Vizitka: Režisér David Drábek: Dlouho jsem sbíral odvahu psát tak, jak mi zobák narost

9. 12. 2021

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Smejkal: Prodloužení vánočních prázdnin nás bez roušek během výuky a testování nikam neposune

Dvacet minut Radiožurnálu: Smejkal: Prodloužení vánočních prázdnin nás bez roušek během výuky a testování nikam neposune

8. 12. 2021

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spory, které se normálně řeší debatou, se teď změnily ve války

Osobnost Plus: Spory, které se normálně řeší debatou, se teď změnily ve války

8. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Milan Svoboda: Jsem šťastný člověk. Jazz je pro mě cesta ke svobodnému vyjádření

Vizitka: Milan Svoboda: Jsem šťastný člověk. Jazz je pro mě cesta ke svobodnému vyjádření

8. 12. 2021

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Tomáš Pospěch: Přečíst Deníky Josefa Koudelky ve dvaceti, fotím úplně jinak

Vizitka: Tomáš Pospěch: Přečíst Deníky Josefa Koudelky ve dvaceti, fotím úplně jinak

7. 12. 2021

45 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Prezident v krabici? Jsme evropští kabaretiéři číslo jedna, tvrdí teatrolog Just

Osobnost Plus: Prezident v krabici? Jsme evropští kabaretiéři číslo jedna, tvrdí teatrolog Just

7. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Abbé Libánský: Hranice jsou pro mě téma dodnes. Kdykoliv je přejíždím, nemám dobrý pocit

Vizitka: Jaroslav Abbé Libánský: Hranice jsou pro mě téma dodnes. Kdykoliv je přejíždím, nemám dobrý pocit

6. 12. 2021

43 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Více než Mozart ji uchvátily rentgenové paprsky. Osudové ženy: Adéla Kochanovská

Osudové ženy: Více než Mozart ji uchvátily rentgenové paprsky. Osudové ženy: Adéla Kochanovská

4. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Robert Jindra: Soubor není můj majetek. Když hudebník nabídne dobrý nápad, nemám problém ho přijmout

Vizitka: Robert Jindra: Soubor není můj majetek. Když hudebník nabídne dobrý nápad, nemám problém ho přijmout

4. 12. 2021

49 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud teorii vědomí poctivě domyslíme, vede to k možnosti, že prožívat svět může i neživá příroda

Osobnost Plus: Pokud teorii vědomí poctivě domyslíme, vede to k možnosti, že prožívat svět může i neživá příroda

3. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Vizitka: René Zavoral: Vltava není kulisa, je třeba soustředit se na podcasty a pořady „na vyžádání“

Vizitka: René Zavoral: Vltava není kulisa, je třeba soustředit se na podcasty a pořady „na vyžádání“

3. 12. 2021

47 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Biochemik Konvalinka: Neznám nikoho na planetě, kdo by teď mohl říct, že omikron bude víc zabíjet

Osobnost Plus: Biochemik Konvalinka: Neznám nikoho na planetě, kdo by teď mohl říct, že omikron bude víc zabíjet

2. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Ryška: Zajímá mě, jak se z kreslířů nezávisle na redakční objednávce stávali komentátoři

Vizitka: Pavel Ryška: Zajímá mě, jak se z kreslířů nezávisle na redakční objednávce stávali komentátoři

2. 12. 2021

38 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Omikron je prý vánočním dárkem. Působí ale opravdu mírněji?

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Omikron je prý vánočním dárkem. Působí ale opravdu mírněji?

2. 12. 2021

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Green Deal je hrůza hrůz. Část lidí už si brzy nekoupí ani auto, obává se Klausův poradce Strejček

Osobnost Plus: Green Deal je hrůza hrůz. Část lidí už si brzy nekoupí ani auto, obává se Klausův poradce Strejček

1. 12. 2021

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Učiliště nenávisti? To jsem na FAMU nepozorovala ani jako studentka, ani děkanka, říká Slováková

Osobnost Plus: Učiliště nenávisti? To jsem na FAMU nepozorovala ani jako studentka, ani děkanka, říká Slováková

30. 11. 2021

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Proč vědci nemluví jednotně? „Navrhovali jsme vznik centra, kde by si to vyříkali,“ tvrdí Zažímalová

Osobnost Plus: Proč vědci nemluví jednotně? „Navrhovali jsme vznik centra, kde by si to vyříkali,“ tvrdí Zažímalová

29. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Designér Jiří Pelcl: Tohle je design, děti. Chtěl jsem výstavu, na které se smí na materiály sahat

Vizitka: Designér Jiří Pelcl: Tohle je design, děti. Chtěl jsem výstavu, na které se smí na materiály sahat

29. 11. 2021

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jindřich Buxbaum: Fascinuje mě, jak se Chasidé soustředí na modlitbu i oslavu života

Vizitka: Fotograf Jindřich Buxbaum: Fascinuje mě, jak se Chasidé soustředí na modlitbu i oslavu života

28. 11. 2021

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jitka Vrbková, režisérka a zakladatelka divadla Aldente, kde se potkávají mladí herci a autoři s Downovým syndromem a profesionální divadelníci bez handicapu

Jak to vidí...: Jitka Vrbková, režisérka a zakladatelka divadla Aldente, kde se potkávají mladí herci a autoři s Downovým syndromem a profesionální divadelníci bez handicapu

28. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Eva Jurinová podle Romana Šebrleho

Úžasné životy: Úžasné životy: Eva Jurinová podle Romana Šebrleho

28. 11. 2021

23 min