Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Nerad bych tady někdy za rok organizoval domobranu, naznačuje zástupce ukrajinské menšiny Rajčinec

Osobnost Plus: Nerad bych tady někdy za rok organizoval domobranu, naznačuje zástupce ukrajinské menšiny Rajčinec

25. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Šimon Caban: Dospíval jsem pod pyramidami, u nás mi monumenty chybí

Vizitka: Šimon Caban: Dospíval jsem pod pyramidami, u nás mi monumenty chybí

25. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomové Hindls, Kovanda a Doležalová o ekonomických dopadech ruské invaze na Ukrajinu

Jak to vidí...: Ekonomové Hindls, Kovanda a Doležalová o ekonomických dopadech ruské invaze na Ukrajinu

25. 2. 2022

53 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondra: Na přímý střet s Ruskem, tou nukleární mocností, nejsou připraveni ani Evropané, ani USA

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondra: Na přímý střet s Ruskem, tou nukleární mocností, nejsou připraveni ani Evropané, ani USA

24. 2. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník a výtvarník Jakub König: Když maluju a vedle si kreslí moje dcera, cítím, jak svítím

Vizitka: Hudebník a výtvarník Jakub König: Když maluju a vedle si kreslí moje dcera, cítím, jak svítím

24. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Andor Šándor, Michal Smetana a Adam Černý v hodinovém speciálu k ruské invazi na Ukrajinu

Jak to vidí...: Andor Šándor, Michal Smetana a Adam Černý v hodinovém speciálu k ruské invazi na Ukrajinu

24. 2. 2022

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lipavský: Zahrnutí Putina na sankční seznam by znamenalo jen černé scénáře

Dvacet minut Radiožurnálu: Lipavský: Zahrnutí Putina na sankční seznam by znamenalo jen černé scénáře

23. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Zemanovy výroky o blamáži tajných služeb? Možná hraje hru s dezinformační taktikou Kremlu

Osobnost Plus: Klvaňa: Zemanovy výroky o blamáži tajných služeb? Možná hraje hru s dezinformační taktikou Kremlu

23. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreografka Lenka Vagnerová: Někoho rozpláče, jiného přivede do transu. Tanec osvobozuje

Vizitka: Choreografka Lenka Vagnerová: Někoho rozpláče, jiného přivede do transu. Tanec osvobozuje

23. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jaroslav Tachecí: Za rok protopím pár stovek, klíčem k úsporám je pasivní dům

Host Lucie Výborné: Jaroslav Tachecí: Za rok protopím pár stovek, klíčem k úsporám je pasivní dům

23. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Václav Cílek: Problém dolu Turów jsme nechali dojít k úplnému konci. A teď to zoufale řešíme

Jak to vidí...: Václav Cílek: Problém dolu Turów jsme nechali dojít k úplnému konci. A teď to zoufale řešíme

23. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajince potřebujeme, ale nemyslím si, že přijde zásadní migrační vlna, komentuje eskalaci Babiš

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajince potřebujeme, ale nemyslím si, že přijde zásadní migrační vlna, komentuje eskalaci Babiš

22. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Situaci na Ukrajině považuji za velmi vážnou. Chci věřit, že Západ ví, co dělá, míní děkan Fischer

Osobnost Plus: Situaci na Ukrajině považuji za velmi vážnou. Chci věřit, že Západ ví, co dělá, míní děkan Fischer

22. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Bubeníček: Výhoda animace? Předá silné myšlenky, které by v hraném filmu mohly působit banálně

Vizitka: Jan Bubeníček: Výhoda animace? Předá silné myšlenky, které by v hraném filmu mohly působit banálně

22. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kryštof Bartoš: Je mi líto, že jsem to nezažil, byl bych za vodou. V 90. letech stačil dobrý nápad

Host Lucie Výborné: Kryštof Bartoš: Je mi líto, že jsem to nezažil, byl bych za vodou. V 90. letech stačil dobrý nápad

22. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Havlíček: Putin odkryl karty. V plné nahotě ukázal agresivní tvář režimu i sebe samého

Jak to vidí...: Analytik Havlíček: Putin odkryl karty. V plné nahotě ukázal agresivní tvář režimu i sebe samého

22. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministryně obrany Černochová: Neshody s prezidentem ohledně Ukrajiny vnímám trochu jako problém

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministryně obrany Černochová: Neshody s prezidentem ohledně Ukrajiny vnímám trochu jako problém

21. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Devadesátky své oběti měly. Establishment starého režimu si to zasloužil, míní publicista Peňás

Osobnost Plus: Devadesátky své oběti měly. Establishment starého režimu si to zasloužil, míní publicista Peňás

21. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisérka Apolena Vanišová: Polínko do ruky a lanovkou na Klínovec

Vizitka: Režisérka Apolena Vanišová: Polínko do ruky a lanovkou na Klínovec

21. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ester Ledecká: Když se vybudím na maximum, může se mi něco stát. S tím mi psychologové nepomůžou

Host Lucie Výborné: Ester Ledecká: Když se vybudím na maximum, může se mi něco stát. S tím mi psychologové nepomůžou

21. 2. 2022

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Obstrukce v Parlamentu? Problém je, že neumíme zkušenosti s pandemií zohlednit

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Obstrukce v Parlamentu? Problém je, že neumíme zkušenosti s pandemií zohlednit

21. 2. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak změní rodinu příchod nemocného dítěte? Odpovídá rodinná koučka Tereza Robinson

Jak to vidí...: Jak změní rodinu příchod nemocného dítěte? Odpovídá rodinná koučka Tereza Robinson

20. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Úžasné životy: Petra Hapka podle Báry Štěpánové

Úžasné životy: Úžasné životy: Petra Hapka podle Báry Štěpánové

20. 2. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Kdyby neemigrovala, mohla být druhou Miladou Horákovou. Osudové ženy: Helena Koželuhová-Procházková

Osudové ženy: Kdyby neemigrovala, mohla být druhou Miladou Horákovou. Osudové ženy: Helena Koželuhová-Procházková

19. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jak jí při práci pomáhají svíčka, hudba a jezevčík? Odpovídá scénáristka Lucie Konášová

Stříbrný vítr: Jak jí při práci pomáhají svíčka, hudba a jezevčík? Odpovídá scénáristka Lucie Konášová

19. 2. 2022

44 min