Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Vizitka: Petr Michálek: Dnes už by kabaret jako Ovčáček čtveráček nevznikl. V televizi vídáme absurditu

Vizitka: Petr Michálek: Dnes už by kabaret jako Ovčáček čtveráček nevznikl. V televizi vídáme absurditu

3. 5. 2022

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nevychovávám synovi konkurenci, na vodě každý závodí jen s časem, říká trenér Jiří Prskavec st.

Host Lucie Výborné: Nevychovávám synovi konkurenci, na vodě každý závodí jen s časem, říká trenér Jiří Prskavec st.

3. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: politický geograf Jan Kofroň

Jak to vidí...: politický geograf Jan Kofroň

3. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je historik Pavel Žáček, předseda sněmovního výboru pro bezpečnost a zakladatel Ústavu pro studium totalitních režimů

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je historik Pavel Žáček, předseda sněmovního výboru pro bezpečnost a zakladatel Ústavu pro studium totalitních režimů

2. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petr Hlaváček, historik a filozof

Osobnost Plus: Petr Hlaváček, historik a filozof

2. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivana Kalina Tabak: Ani lužická srbština není u nás doma cizí jazyk

Vizitka: Ivana Kalina Tabak: Ani lužická srbština není u nás doma cizí jazyk

2. 5. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Josef Středula není upoceným odborářem. Šanci stát se prezidentem rozhodně má

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Josef Středula není upoceným odborářem. Šanci stát se prezidentem rozhodně má

2. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ovocnář Josef Sus: Proč mizí staré odrůdy?

Jak to vidí...: Ovocnář Josef Sus: Proč mizí staré odrůdy?

1. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Věra Čáslavská podle dokumentaristky Olgy Sommerové

Úžasné životy: Věra Čáslavská podle dokumentaristky Olgy Sommerové

1. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Zdena Erteltová Philipsová: Opisování samizdatu pro ni byla záchrana i posedlost

Osudové ženy: Zdena Erteltová Philipsová: Opisování samizdatu pro ni byla záchrana i posedlost

30. 4. 2022

27 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Která hra k ní dodnes promlouvá svou poetikou? Odpovídá herečka a zpěvačka Pavlína Filipovská

Stříbrný vítr: Která hra k ní dodnes promlouvá svou poetikou? Odpovídá herečka a zpěvačka Pavlína Filipovská

30. 4. 2022

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Bradáčová: Za hranou jsou jednoznačné výroky pro násilí

Dvacet minut Radiožurnálu: Bradáčová: Za hranou jsou jednoznačné výroky pro násilí

29. 4. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lidé budou solidární k utahování opasků. Šetřit ale musejí všichni, říká sociální antropoložka

Osobnost Plus: Lidé budou solidární k utahování opasků. Šetřit ale musejí všichni, říká sociální antropoložka

29. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: I s nevyléčitelnou nemocí můžete žít lépe, říká paliatrička z dokumentu Jednotka intenzivního života

Host Lucie Výborné: I s nevyléčitelnou nemocí můžete žít lépe, říká paliatrička z dokumentu Jednotka intenzivního života

29. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

29. 4. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Legislativní nouze? Vláda má seniory chránit, ne nastolovat hloupé účetnictví

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Legislativní nouze? Vláda má seniory chránit, ne nastolovat hloupé účetnictví

29. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09. Sněmovna i za podpory opozice schválila daňové úlevy na pomoc Ukrajině

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09. Sněmovna i za podpory opozice schválila daňové úlevy na pomoc Ukrajině

28. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Devadesátky nebyly jen fialová saka, hlavní hráči se do vzduchu nevyhazovali, říká Robert Sedláček

Host Lucie Výborné: Devadesátky nebyly jen fialová saka, hlavní hráči se do vzduchu nevyhazovali, říká Robert Sedláček

28. 4. 2022

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tomáš Vlach, reportér, který se vrátil z Ukrajiny

Osobnost Plus: Tomáš Vlach, reportér, který se vrátil z Ukrajiny

28. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

28. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Havlíček: Jaká jsou pravidla ruské hry s plynem? Vydírat a popudit členské státy proti sobě

Jak to vidí...: Pavel Havlíček: Jaká jsou pravidla ruské hry s plynem? Vydírat a popudit členské státy proti sobě

28. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Stínová ministryně: Stěhování by měli uprchlíci hlásit

Dvacet minut Radiožurnálu: Stínová ministryně: Stěhování by měli uprchlíci hlásit

27. 4. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Poe v Laterně Magice: „Kdo je vyznavač klišé, ten odejde,“ odhaduje skladatel Ivan Acher

Host Lucie Výborné: Poe v Laterně Magice: „Kdo je vyznavač klišé, ten odejde,“ odhaduje skladatel Ivan Acher

27. 4. 2022

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Robert Sedláček, režisér a scenárista

Osobnost Plus: Robert Sedláček, režisér a scenárista

27. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Dezinformace jsem řešila, teď se ale vracím k lidem a jejich příběhům, říká novinářka Engelová

Vizitka: Dezinformace jsem řešila, teď se ale vracím k lidem a jejich příběhům, říká novinářka Engelová

27. 4. 2022

46 min