Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Juchelka: Stát by měl proti růstu cen pomoci plošně. Náklady by mohl hradit z dividend ČEZ

Dvacet minut Radiožurnálu: Juchelka: Stát by měl proti růstu cen pomoci plošně. Náklady by mohl hradit z dividend ČEZ

13. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Táta si našel druhou ženu, aby mohl mít syna. Neodpustila jsem mu, říká režisérka film Milý tati

Host Lucie Výborné: Táta si našel druhou ženu, aby mohl mít syna. Neodpustila jsem mu, říká režisérka film Milý tati

13. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ryšavý: V Rusku se objevuje mínění, že pro doplňování vojska vytěžuje zejména neruské národnosti

Osobnost Plus: Ryšavý: V Rusku se objevuje mínění, že pro doplňování vojska vytěžuje zejména neruské národnosti

13. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Markéta Othová: Otočit se, něco zahlédnout a jít dál. Nejraději fotím nejobyčejnější obyčejnost

Vizitka: Markéta Othová: Otočit se, něco zahlédnout a jít dál. Nejraději fotím nejobyčejnější obyčejnost

13. 5. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Václav Neckář přišel s novými tanečními kreacemi, živé koncerty ho stály mnoho sil

Jak to vidí...: Hudebník Hlaváč: Václav Neckář přišel s novými tanečními kreacemi, živé koncerty ho stály mnoho sil

13. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Novinářka Inka Bernášková: Poprala se i s gestapem. Za spolupráci s odbojem ji popravili

Osudové ženy: Novinářka Inka Bernášková: Poprala se i s gestapem. Za spolupráci s odbojem ji popravili

12. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Institucionální rasismus vůči Romům? Tyto hlasy jsem v terénu zaznamenala, říká vládní zmocněnkyně

Dvacet minut Radiožurnálu: Institucionální rasismus vůči Romům? Tyto hlasy jsem v terénu zaznamenala, říká vládní zmocněnkyně

12. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka vystupuje se studenty z Kyjeva. „Nejsem emotivní, ale málem jsem se rozbrečela“

Host Lucie Výborné: Cirk La Putyka vystupuje se studenty z Kyjeva. „Nejsem emotivní, ale málem jsem se rozbrečela“

12. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinští Romové na nádraží? Vždyť ani nevíme, kolik jich tam je, míní novinářka Balážová

Osobnost Plus: Ukrajinští Romové na nádraží? Vždyť ani nevíme, kolik jich tam je, míní novinářka Balážová

12. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Zelenka: V době covidu a války nevíme, co bude druhý den. Jako scénárista tak žiju celý život

Vizitka: Petr Zelenka: V době covidu a války nevíme, co bude druhý den. Jako scénárista tak žiju celý život

12. 5. 2022

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: sociolog Daniel Prokop

Jak to vidí...: sociolog Daniel Prokop

12. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je europoslanec Luděk Niedermeyer (za TOP 09 a STAN) a bývalý viceguvernér České národní banky

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je europoslanec Luděk Niedermeyer (za TOP 09 a STAN) a bývalý viceguvernér České národní banky

11. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ekoturismus je nejúčinnější variantou ochrany přírody, tvrdí ornitolog

Host Lucie Výborné: Ekoturismus je nejúčinnější variantou ochrany přírody, tvrdí ornitolog

11. 5. 2022

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vždy doufám, že nějaká raketa nespadne na nemocnici, které pomáháme, přiznává logistik

Osobnost Plus: Vždy doufám, že nějaká raketa nespadne na nemocnici, které pomáháme, přiznává logistik

11. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: V choreografii jsem zpracovala i chvění březových listů, říká režisérka Jana Burkiewiczová

Vizitka: V choreografii jsem zpracovala i chvění březových listů, říká režisérka Jana Burkiewiczová

11. 5. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Pondělíček

Jak to vidí...: Jiří Pondělíček

11. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zdražování je výzvou pro transformaci ekonomiky, stejně jako pro sociální vědy, míní ekonom Jurajda

Dvacet minut Radiožurnálu: Zdražování je výzvou pro transformaci ekonomiky, stejně jako pro sociální vědy, míní ekonom Jurajda

10. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Horolezce jsem měla za magory, z našeho dokumentu vzniklo přátelství, usmívá se režisérka

Host Lucie Výborné: Horolezce jsem měla za magory, z našeho dokumentu vzniklo přátelství, usmívá se režisérka

10. 5. 2022

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Michal Smetana, bezpečnostní analytik, Institut politologických studií FSV UK

Osobnost Plus: Michal Smetana, bezpečnostní analytik, Institut politologických studií FSV UK

10. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Co bude na podzim, se rozhoduje právě teď. Možný je i boj s novou variantou koronaviru

Jak to vidí...: Jan Pačes: Co bude na podzim, se rozhoduje právě teď. Možný je i boj s novou variantou koronaviru

10. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Generál Pavel: Na mobilizaci nemá ruská armáda kapacitu

Dvacet minut Radiožurnálu: Generál Pavel: Na mobilizaci nemá ruská armáda kapacitu

9. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Václav Aulický, architekt

Osobnost Plus: Václav Aulický, architekt

9. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Nechtěl jsem tvořit podle cizího diktátu. Proto jsem odešel z Československa, říká skladatel Cmiral

Vizitka: Nechtěl jsem tvořit podle cizího diktátu. Proto jsem odešel z Československa, říká skladatel Cmiral

9. 5. 2022

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: David Stypka mi hodně změnil život, říká zpěvačka Kateřina Marie Tichá. Rozjíždí sólovou dráhu

Host Lucie Výborné: David Stypka mi hodně změnil život, říká zpěvačka Kateřina Marie Tichá. Rozjíždí sólovou dráhu

9. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: Putin touží po nové kapitole ruských dějin. Bude to ale pseudohistorický eintopf

Jak to vidí...: Michael Romancov: Putin touží po nové kapitole ruských dějin. Bude to ale pseudohistorický eintopf

9. 5. 2022

25 min