Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

Vizitka: Radek Rejšek: Zvony je nejlepší natáčet zvenku, daleko od věže. Jen pozor na traktory a pily

25. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Janžurová: Vždy jsem se bránila veřejné podpoře nějakého politika. Nechci ovlivňovat své příznivce

Osobnost Plus: Janžurová: Vždy jsem se bránila veřejné podpoře nějakého politika. Nechci ovlivňovat své příznivce

25. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč jsou u nás o Vánocích tak oblíbené právě pohádky, prozradí režisér Jiří Strach

Jak to vidí...: Proč jsou u nás o Vánocích tak oblíbené právě pohádky, prozradí režisér Jiří Strach

25. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pavel Milko, pravoslavný kněz z farnosti v Mělníce a pedagog na Husitské teologické fakultě UK

Osobnost Plus: Pavel Milko, pravoslavný kněz z farnosti v Mělníce a pedagog na Husitské teologické fakultě UK

24. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Světící biskup pražský Václav Malý. Proč říká, že to dnešní mladí mají těžší?

Stříbrný vítr: Světící biskup pražský Václav Malý. Proč říká, že to dnešní mladí mají těžší?

24. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Markéta Irglová: Oblíbeným dárkem na Islandu je kniha a hrací karty. Lépe se pak čelí dlouhým nocím

Dvacet minut Radiožurnálu: Markéta Irglová: Oblíbeným dárkem na Islandu je kniha a hrací karty. Lépe se pak čelí dlouhým nocím

23. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: László Szümegh, zakladatel Projektu Šance, streetworker a sociální pracovník

Osobnost Plus: László Szümegh, zakladatel Projektu Šance, streetworker a sociální pracovník

23. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

Host Lucie Výborné: Kdyby se Ježíš narodil letos, bylo by to asi v krytu na Ukrajině, naznačují Pastoral Brothers

23. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč: Co jsem zažil při České mši vánoční, jsem zažil jen v USA. Proč je mše stále populární?

23. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Premiér Fiala: České předsednictví EU ukázalo, že jsme dobří vyjednavači. V Evropě máme silný hlas

Dvacet minut Radiožurnálu: Premiér Fiala: České předsednictví EU ukázalo, že jsme dobří vyjednavači. V Evropě máme silný hlas

22. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

22. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

22. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

22. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

21. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Marek Antoš, proděkan Právnické fakulty UK

Osobnost Plus: Marek Antoš, proděkan Právnické fakulty UK

21. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Cestovatel a spisovatel Tomáš Gavlas: Choďte a nebojte se problémů. Za chůze se lépe vyřeší

Vizitka: Cestovatel a spisovatel Tomáš Gavlas: Choďte a nebojte se problémů. Za chůze se lépe vyřeší

21. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Flašinet stál stejně jako kráva. Flašinetáři byli chudí, určitě neměli ještě opici, tvrdí Jan Bondra

Host Lucie Výborné: Flašinet stál stejně jako kráva. Flašinetáři byli chudí, určitě neměli ještě opici, tvrdí Jan Bondra

21. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: ukrajinistka Víchová Lenka

Jak to vidí...: ukrajinistka Víchová Lenka

21. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je generální tajemník největšího českého sdružení dopravců ČESMAD Bohemia Vojtěch Hromíř

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je generální tajemník největšího českého sdružení dopravců ČESMAD Bohemia Vojtěch Hromíř

20. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Moláček, redaktor Deníku N

Osobnost Plus: Jan Moláček, redaktor Deníku N

20. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Většina filmů, knih a písní je hloupá. Proč by reklama měla být výjimkou? usmívá se reklamní expert

Host Lucie Výborné: Většina filmů, knih a písní je hloupá. Proč by reklama měla být výjimkou? usmívá se reklamní expert

20. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinář Jiří Just: Vodkou nekloktám a břízky neobjímám. Fascinuje mě podstata ruské duše

Jak to vidí...: Novinář Jiří Just: Vodkou nekloktám a břízky neobjímám. Fascinuje mě podstata ruské duše

20. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je pražská zastupitelka a senátorka Hana Kordová Marvanová, která nepodpořila poslance Bohuslava Svobodu z ODS při volbě pražským primátorem

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je pražská zastupitelka a senátorka Hana Kordová Marvanová, která nepodpořila poslance Bohuslava Svobodu z ODS při volbě pražským primátorem

19. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Diviš: Pokud vláda neplní své priority, měl by se prezident jednoznačně postavit za lidi

Dvacet minut Radiožurnálu: Diviš: Pokud vláda neplní své priority, měl by se prezident jednoznačně postavit za lidi

19. 12. 2022

23 min