Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Poslankyně Kocmanová: Vláda by v otázce změny klimatu mohla být ambicióznější. Pomohl by nový zákon

Dvacet minut Radiožurnálu: Poslankyně Kocmanová: Vláda by v otázce změny klimatu mohla být ambicióznější. Pomohl by nový zákon

27. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

Host Lucie Výborné: Děti Nagana: Fascinace ikonami a hokejový boom. Vzal jsem to jako část historie, přibližuje režisér

27. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

Osobnost Plus: Patriarcha Kirill tvrdí, že padlí Rusové půjdou do nebe. To už je džihád, soudí politolog Kratochvíl

27. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

Vizitka: Režisér Janek Jirků: Divadlo pro děti dělám tak, aby bavilo mě i mé vrstevníky

27. 2. 2023

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lubomír Kopeček: Komunistický převrat v únoru 1948 má kořeny už v době Mnichova

Jak to vidí...: Lubomír Kopeček: Komunistický převrat v únoru 1948 má kořeny už v době Mnichova

27. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

26. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Josef Somr podle Lídy Engelové

Úžasné životy: Josef Somr podle Lídy Engelové

26. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Karolina Světlá: Její dopisy s Nerudou vyvolaly skandál. Byla přece vdaná!

Osudové ženy: Karolina Světlá: Její dopisy s Nerudou vyvolaly skandál. Byla přece vdaná!

25. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Jak jeho způsob uvažování ovlivnila léta v emigraci? Vysvětluje novinář a spisovatel Karel Hvížďala

Stříbrný vítr: Jak jeho způsob uvažování ovlivnila léta v emigraci? Vysvětluje novinář a spisovatel Karel Hvížďala

25. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Zemřel slovenský režisér Juraj Jakubisko. Naplň mě úžasem, znělo jeho životní motto

Stříbrný vítr: Zemřel slovenský režisér Juraj Jakubisko. Naplň mě úžasem, znělo jeho životní motto

25. 2. 2023

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Pavel: Putin věřil, že Ukrajinu porazí v řádu dní. Spoléhal na pomalou reakci Západu

24. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

Host Lucie Výborné: Znovu Nagano: Poslechněte si speciální talkshow k výročí českého hokejového úspěchu

24. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

Host Lucie Výborné: Kroupa: Naši neprůstřelnou vestu nosí i Zelenskyj. Češi se projevili jako veliký, solidární národ

24. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fotograf Těšínský: Krásná fotka není jen obrázkem, ale i reflexí člověka, který ji zachycuje

Osobnost Plus: Fotograf Těšínský: Krásná fotka není jen obrázkem, ale i reflexí člověka, který ji zachycuje

24. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Marie Iljašenko: Byl to hudebník, zemřel na frontě. Do boje odcházejí nejtalentovanější

Vizitka: Spisovatelka Marie Iljašenko: Byl to hudebník, zemřel na frontě. Do boje odcházejí nejtalentovanější

24. 2. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Rozdrcené Rusko? To si nikdo neumí představit. Pravděpodobné je zamrznutí konfliktu

Jak to vidí...: Rozdrcené Rusko? To si nikdo neumí představit. Pravděpodobné je zamrznutí konfliktu

24. 2. 2023

52 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura: I kdybychom ve Sněmovně měli spát, budeme bránit tomu, aby Fialova vláda okradla důchodce

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura: I kdybychom ve Sněmovně měli spát, budeme bránit tomu, aby Fialova vláda okradla důchodce

23. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Každý vůdce Ruska chce vstoupit do dějin. Jaderná zbraň je pojistka světového míru, tvrdí odborník

Host Lucie Výborné: Každý vůdce Ruska chce vstoupit do dějin. Jaderná zbraň je pojistka světového míru, tvrdí odborník

23. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin může bojovat o přežití a snít. I Hitler snil, že se válka obrátí, připomíná historik Rychlík

Osobnost Plus: Putin může bojovat o přežití a snít. I Hitler snil, že se válka obrátí, připomíná historik Rychlík

23. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Proděkan Univerzity Palackého Petr Bilík: Každá diplomová práce ať napadá své vzory

Vizitka: Proděkan Univerzity Palackého Petr Bilík: Každá diplomová práce ať napadá své vzory

23. 2. 2023

43 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šimon Pánek: Pomoc Čechů Ukrajině byla fenomenální. Bohužel to nekončí. A i obnova země potrvá roky

Dvacet minut Radiožurnálu: Šimon Pánek: Pomoc Čechů Ukrajině byla fenomenální. Bohužel to nekončí. A i obnova země potrvá roky

22. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

Host Lucie Výborné: Spoléhal jsem na kluky, že vždycky dají o jeden gól víc, než já dostanu, ohlíží se Dominik Hašek

22. 2. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

Osobnost Plus: Putin odejde a pak se tam servou o peníze a moc, tipuje analytik a exdiplomat Votápek

22. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

Vizitka: Editor Michal Jareš: Česká poezie je pestřejší než próza, ta přešlapuje na místě

22. 2. 2023

46 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník: Nárůst cen plynu neočekávám. Roli hraje i ochota najít náhradu za ruský plyn

Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník: Nárůst cen plynu neočekávám. Roli hraje i ochota najít náhradu za ruský plyn

21. 2. 2023

23 min