Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osudové ženy: Kamila Moučková: Z televize odešla ráda. Nechtěla být pouhou loutkou režimu

Osudové ženy: Kamila Moučková: Z televize odešla ráda. Nechtěla být pouhou loutkou režimu

8. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč začal uprostřed oslnivé americké kariéry jezdit do válek? Odpovídá fotograf Antonín Kratochvíl

Stříbrný vítr: Proč začal uprostřed oslnivé americké kariéry jezdit do válek? Odpovídá fotograf Antonín Kratochvíl

8. 4. 2023

39 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Publicista Biler: Prezident svým podcastem zaštiťuje Křetínského agendu, bez ohledu na jeho obsah

Dvacet minut Radiožurnálu: Publicista Biler: Prezident svým podcastem zaštiťuje Křetínského agendu, bez ohledu na jeho obsah

7. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

Host Lucie Výborné: Farář z Neratova: Léta jsme byli součástí barokních relikvií, dnes lidé chápou, že jsme pozemští

7. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

Osobnost Plus: Jezulátko není automat. Říct, že funguje, je strašné zvěcnění a nepochopení víry, kritizuje kněz

7. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

Dvacet minut Radiožurnálu: Řehka: Nelze vyloučit konflikt mezi Ruskem a NATO. Pokud mobilizace vyvolává paniku, je něco špatně

6. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Roztočoví alergici, pozor i na mořské plody, varuje lékařka. Co radí v období kvetoucích stromů?

Host Lucie Výborné: Roztočoví alergici, pozor i na mořské plody, varuje lékařka. Co radí v období kvetoucích stromů?

6. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: V Rusku už není na právo spolehnutí. Lidé se bojí, aby nebyli z něčeho obviněni, říká Procházková

Osobnost Plus: V Rusku už není na právo spolehnutí. Lidé se bojí, aby nebyli z něčeho obviněni, říká Procházková

6. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Kreslíř Štěpán Mareš: Chci bavit, ne provokovat. Ze starých nebo nemocných bych si legraci nedělal

Vizitka: Kreslíř Štěpán Mareš: Chci bavit, ne provokovat. Ze starých nebo nemocných bych si legraci nedělal

6. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Inflaci má regulovat vláda, ne vysoké školy. Akademici často odcházejí učit jinam

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Inflaci má regulovat vláda, ne vysoké školy. Akademici často odcházejí učit jinam

6. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Poslankyně Naiclerová: Anonymní oznámení nejsou udavačství. Pomohla odhalit více než polovinu kauz

Dvacet minut Radiožurnálu: Poslankyně Naiclerová: Anonymní oznámení nejsou udavačství. Pomohla odhalit více než polovinu kauz

5. 4. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hrál jsem i červenou papriku v reklamě. A věřil, že jednou přijde Arvéd, usmívá se herec Kern

Host Lucie Výborné: Hrál jsem i červenou papriku v reklamě. A věřil, že jednou přijde Arvéd, usmívá se herec Kern

5. 4. 2023

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Faix: Pokud Putin vstoupí na území 123 zemí, měl by být zatčen. Zajímavé to bude v JAR

Osobnost Plus: Právník Faix: Pokud Putin vstoupí na území 123 zemí, měl by být zatčen. Zajímavé to bude v JAR

5. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

5. 4. 2023

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Vzdělanost znamená vzít spoluzodpovědnost za dobro společnosti

Jak to vidí...: Biskup Malý: Vzdělanost znamená vzít spoluzodpovědnost za dobro společnosti

5. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodajka: Trump má mezi republikány vyšší podporu než před obviněním. Kandidovat může i z vězení

Dvacet minut Radiožurnálu: Zpravodajka: Trump má mezi republikány vyšší podporu než před obviněním. Kandidovat může i z vězení

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Mnoho lidí spěchá do důchodu, my na to nemáme ani pomyšlení, říkají manželé Hrdličkovi

Host Lucie Výborné: Mnoho lidí spěchá do důchodu, my na to nemáme ani pomyšlení, říkají manželé Hrdličkovi

4. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko vede proti Evropě válku. Je načase to přijmout a změnit myšlení, míní politický geograf Jelen

Osobnost Plus: Rusko vede proti Evropě válku. Je načase to přijmout a změnit myšlení, míní politický geograf Jelen

4. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

4. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump výrazně posunul hranice toho, co Američané snesou

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump výrazně posunul hranice toho, co Američané snesou

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Kordová Marvanová: Pavlův postup při výběru soudců má svá rizika, nechat si poradit je ale v pořádku

Dvacet minut Radiožurnálu: Kordová Marvanová: Pavlův postup při výběru soudců má svá rizika, nechat si poradit je ale v pořádku

3. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

Host Lucie Výborné: Kraví oči a vepřové rypáčky. Mexickou kuchyni i celou zemi představuje autorka už ve druhém průvodci

3. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

Osobnost Plus: Fotka s Putinem? Pokud se na to dívám zpětně, vhodné to nebylo, říká bývalý politik Cyril Svoboda

3. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

Vizitka: Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti

3. 4. 2023

51 min