Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zpěvačka Pam Rabbit: Když někdo řekne, že mladá generace je přecitlivělá, beru to jako kompliment

Osobnost Plus: Zpěvačka Pam Rabbit: Když někdo řekne, že mladá generace je přecitlivělá, beru to jako kompliment

20. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

Vizitka: Režisér Tomáš Klein: Myslel jsem si, že režie je prestižní povolání. Je to ale prestižní hobby

20. 10. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

Jak to vidí...: Analytička Klímová: Dopady balíčku? Reforma DPH zdraží lidem bydlení. Levnější budou potraviny

20. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Množství štěnic se vrací do normálu, nejde o invazi. Běžná chemie na ně nefunguje, říká odbornice

Dvacet minut Radiožurnálu: Množství štěnic se vrací do normálu, nejde o invazi. Běžná chemie na ně nefunguje, říká odbornice

19. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

Osobnost Plus: Politické strany svázané s polskou demokratickou opozicí nemůžou selhat, myslí si režisérka Holland

19. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Být matkou je dobrý předpoklad ke zvládnutí vojenského výcviku, usmívá se vojákyně v aktivní záloze

Host Lucie Výborné: Být matkou je dobrý předpoklad ke zvládnutí vojenského výcviku, usmívá se vojákyně v aktivní záloze

19. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

Vizitka: Dokumentaristka Haruna Honcoop: V Číně jsem natáčela tajně, o povolení jsem se ani nesnažila

19. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

Jak to vidí...: David Mareček: Hudba svět nezmění. Dokáže ale pomoct překonat rozdíly a chápat naši jinakost

19. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Hraba: Pavel Simon je zkušeným soudcem, rozhodnutí Senátu mě ale po debatách nepřekvapilo

Dvacet minut Radiožurnálu: Senátor Hraba: Pavel Simon je zkušeným soudcem, rozhodnutí Senátu mě ale po debatách nepřekvapilo

18. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

Vizitka: Petr Vodička: Největší radost? Vymýšlení vlastních světů. Nelhat si do kapsy jsem se naučil v Minoru

18. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Cukr se dá zahnat úpravou životního stylu a pohybem, radí diabetolog. Jak předcházet cukrovce?

Host Lucie Výborné: Cukr se dá zahnat úpravou životního stylu a pohybem, radí diabetolog. Jak předcházet cukrovce?

18. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Smetana: Pojistka proti existenční válce? Jaderné zbraně má Izrael. Potenciál k výrobě Írán

Jak to vidí...: Analytik Smetana: Pojistka proti existenční válce? Jaderné zbraně má Izrael. Potenciál k výrobě Írán

18. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dostálová z ANO: Nastavit pětikoalici zrcadlo je na místě. Rakušan by měl řídit jiný resort

Dvacet minut Radiožurnálu: Dostálová z ANO: Nastavit pětikoalici zrcadlo je na místě. Rakušan by měl řídit jiný resort

17. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Když se mlčí, taky se povídá. A někdy víc, než když se kecá, vypráví Jiří Anderle

Host Lucie Výborné: Když se mlčí, taky se povídá. A někdy víc, než když se kecá, vypráví Jiří Anderle

17. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Jako by fotil ptačí budkou. Honza Sakař oživil 170 let starou fotografickou metodu

Vizitka: Jako by fotil ptačí budkou. Honza Sakař oživil 170 let starou fotografickou metodu

17. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Šídlo: Na Izrael klademe stejné požadavky jako na sebe. Jenže Hamás je jiný nepřítel

Osobnost Plus: Šídlo: Na Izrael klademe stejné požadavky jako na sebe. Jenže Hamás je jiný nepřítel

17. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Komentátor Černý: Polská opozice se ve volbách dočkala. Body získala i díky rekordní účasti voličů

Jak to vidí...: Komentátor Černý: Polská opozice se ve volbách dočkala. Body získala i díky rekordní účasti voličů

17. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle byl uveden do rozhlasové Síně slávy

Stříbrný vítr: Výtvarník Jiří Anderle byl uveden do rozhlasové Síně slávy

16. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Upravovat už budeme maximálně spotřební daně, třeba z tichého vína. Ostatní už ne, míní Fiala

Dvacet minut Radiožurnálu: Upravovat už budeme maximálně spotřební daně, třeba z tichého vína. Ostatní už ne, míní Fiala

16. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psal jsem to, jako bych byl holka, to mě bavilo, vypráví o své nové knize Gazely spisovatel Hartl

Host Lucie Výborné: Psal jsem to, jako bych byl holka, to mě bavilo, vypráví o své nové knize Gazely spisovatel Hartl

16. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Civilním obětem se vyvarovat nedá. Izrael se přesto dopouští válečných zločinů, říká analytik Záhora

Osobnost Plus: Civilním obětem se vyvarovat nedá. Izrael se přesto dopouští válečných zločinů, říká analytik Záhora

16. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Loutkář Michal Drtina: Proměna loutky v živou bytost spouští fantazii, nadšení jsou i teenageři

Vizitka: Loutkář Michal Drtina: Proměna loutky v živou bytost spouští fantazii, nadšení jsou i teenageři

16. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Ohýbání řádu a projevy o ničem. Koalice i opozice si nemají ohledně balíčku co vyčítat!

Jak to vidí...: Politolog: Ohýbání řádu a projevy o ničem. Koalice i opozice si nemají ohledně balíčku co vyčítat!

16. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč se dnes tolik dospívajících necítí dobře? Odpovídá psychoterapeut MUDr. Jiří Ježek

Jak to vidí...: Proč se dnes tolik dospívajících necítí dobře? Odpovídá psychoterapeut MUDr. Jiří Ježek

15. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nina Jirsíková: Tančila i v koncentračním táboře

Osudové ženy: Nina Jirsíková: Tančila i v koncentračním táboře

14. 10. 2023

25 min