Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hru prožívám uvnitř, v obličeji ale nehnu brvou, přiznává vítězka Wimbledonu Vondroušová

Host Lucie Výborné: Hru prožívám uvnitř, v obličeji ale nehnu brvou, přiznává vítězka Wimbledonu Vondroušová

21. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Vizitka: Básník Jakub Řehák: Poezie je jazykem doby. Stojí trochu stranou, proto může být stále čerstvá

Vizitka: Básník Jakub Řehák: Poezie je jazykem doby. Stojí trochu stranou, proto může být stále čerstvá

21. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodaj: Nová Káhira? Egypt si buduje image moderního státu. I když jeho obyvatelé nemají na maso

Jak to vidí...: Zpravodaj: Nová Káhira? Egypt si buduje image moderního státu. I když jeho obyvatelé nemají na maso

21. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda je k občanům v nouzi lhostejná, říká ředitelka Platformy pro sociální bydlení Bírová

Dvacet minut Radiožurnálu: Vláda je k občanům v nouzi lhostejná, říká ředitelka Platformy pro sociální bydlení Bírová

20. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Co je české hygge? Knihovny, spolky, taneční i pletení, představuje autor knihy Štěstí po česku

Host Lucie Výborné: Co je české hygge? Knihovny, spolky, taneční i pletení, představuje autor knihy Štěstí po česku

20. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Chápejme jinakost druhých jako obohacení, ne nebezpečí, radí soudkyně Šimáčková

Osobnost Plus: Chápejme jinakost druhých jako obohacení, ne nebezpečí, radí soudkyně Šimáčková

20. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Kejkrtová Měřičková: Přejít z role herce do role šéfa? Nic těžšího není

Vizitka: Eva Kejkrtová Měřičková: Přejít z role herce do role šéfa? Nic těžšího není

20. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zpravodajka Šafaříková: Miliarda eur pro Tunisko pomůže i v boji s pašeráky

Jak to vidí...: Zpravodajka Šafaříková: Miliarda eur pro Tunisko pomůže i v boji s pašeráky

20. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

Dvacet minut Radiožurnálu: Cháron i Kerberos. Zní to apokalypticky. Lidstvo si ale s extrémními vedry poradí, věří ředitel ČHMÚ

19. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

Host Lucie Výborné: V Izraeli musíte nabídnout to nejlepší, průlomem byl národní balet, ohlíží se šéf Českého centra

19. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

Vizitka: Jaroslav Beneš: Nefotím nic, co mám rád. Když jsem začínal, nablízku mi byla architektura

19. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Paulína Tabery: Společnost nedůvěry? Dezinformacím věří nejvíce ti, kteří jsou odpojeni od systému

Jak to vidí...: Paulína Tabery: Společnost nedůvěry? Dezinformacím věří nejvíce ti, kteří jsou odpojeni od systému

19. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

Dvacet minut Radiožurnálu: Danuše Nerudová: Důchodci trpí neschopností předchozích vlád. Na systémovou reformu už je pozdě

18. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

Host Lucie Výborné: Emocemi v hlase dokážou moderátoři a herci umělou inteligenci přebít, říká režisér

18. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

Vizitka: Dramaturg Pavel Bár: Bavilo mě kombinovat historii divadla s politikou, u nás muzikál dost ovlivnila

18. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

Jak to vidí...: Lenka Víchová: Západními voliči zbožňovaný, doma pod palbou kritiky. Co Zelenského tlačí ke dnu?

18. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Změny v úsporách? Už jen kosmetické. Výnosy z hazardu v obci nahrávají korupci, míní poslankyně STAN

Dvacet minut Radiožurnálu: Změny v úsporách? Už jen kosmetické. Výnosy z hazardu v obci nahrávají korupci, míní poslankyně STAN

17. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zúčastnil se závodu veteránů Le Mans Classic: Vytáhli jsme z Aero Minor 120, kolem svištěly jaguáry

Host Lucie Výborné: Zúčastnil se závodu veteránů Le Mans Classic: Vytáhli jsme z Aero Minor 120, kolem svištěly jaguáry

17. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

Vizitka: Svým způsobem je každý můj obraz autoportrét, říká malířka a designérka Eva Maceková

17. 7. 2023

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

Jak to vidí...: Politolog: Opoziční smlouva byla koňský handl. Snaha stabilizovat politiku ale měla svoji logiku

17. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

Úžasné životy: Hlasatelka Milena Vostřáková podle přítelkyně a kolegyně Marie Tomsové

16. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Hana Benešová: Stala se módní ikonou a vzorem pro všechny první dámy

Osudové ženy: Hana Benešová: Stala se módní ikonou a vzorem pro všechny první dámy

15. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: „Mami, na co my vlastně máme tatínka?“ ptávaly se prý děti Jiřího Grygara

Stříbrný vítr: „Mami, na co my vlastně máme tatínka?“ ptávaly se prý děti Jiřího Grygara

15. 7. 2023

40 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vasil Kostin, vědec

Osobnost Plus: Vasil Kostin, vědec

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marek: Tvrzení vlády, že výrazně napomohla snížit inflaci, je přehnané. Její zásluhy jsou omezené

Dvacet minut Radiožurnálu: Marek: Tvrzení vlády, že výrazně napomohla snížit inflaci, je přehnané. Její zásluhy jsou omezené

14. 7. 2023

23 min