Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

Host Lucie Výborné: Ber, nebo nech být, řekla agentka. Tak jsem to vzal, vzpomíná na první zahraniční roli herec Vašut

19. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Filozof by neměl být hlavní mravokárce a společnost vychovávat, míní filozofka Matějčková

Osobnost Plus: Filozof by neměl být hlavní mravokárce a společnost vychovávat, míní filozofka Matějčková

19. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimír Kočí: Uhlíková stopa, boj s chudobou, korupce... Co je udržitelnost, se teprve učíme chápat

Jak to vidí...: Vladimír Kočí: Uhlíková stopa, boj s chudobou, korupce... Co je udržitelnost, se teprve učíme chápat

19. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Skepticismus Čechů k Evropské unii? Dědictví Václava Klause, míní pirátský lídr eurovoleb Kolaja

Dvacet minut Radiožurnálu: Skepticismus Čechů k Evropské unii? Dědictví Václava Klause, míní pirátský lídr eurovoleb Kolaja

18. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

18. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

18. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Na jaká úskalí stáří bychom měli být připraveni, prozradí Denisa Ratajová z organizace Sue Ryder

Jak to vidí...: Na jaká úskalí stáří bychom měli být připraveni, prozradí Denisa Ratajová z organizace Sue Ryder

17. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Denisa Ratajová, organizace Sue Ryder

Jak to vidí...: Denisa Ratajová, organizace Sue Ryder

17. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Luba Skořepová podle Marie Formáčkové

Úžasné životy: Luba Skořepová podle Marie Formáčkové

17. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Sport není otloukánek v koutu. Věřím, že vláda jeho dotace neseškrtá, tvrdí šéf národní agentury

Dvacet minut Radiožurnálu: Sport není otloukánek v koutu. Věřím, že vláda jeho dotace neseškrtá, tvrdí šéf národní agentury

15. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Generál Míka: Jednotná evropská flotila stíhaček F-35 bude mít do budoucna větší odstrašující účinek

Dvacet minut Radiožurnálu: Generál Míka: Jednotná evropská flotila stíhaček F-35 bude mít do budoucna větší odstrašující účinek

14. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Najednou stojíte na pevné zemi, mluví o transplantaci novinářka Kalenská. Napsala knihu rozhovorů

Host Lucie Výborné: Najednou stojíte na pevné zemi, mluví o transplantaci novinářka Kalenská. Napsala knihu rozhovorů

14. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spolu s drony a bombami „letí“ na Ukrajinu i ruský hackerský útok, popisuje IT odborník

Osobnost Plus: Spolu s drony a bombami „letí“ na Ukrajinu i ruský hackerský útok, popisuje IT odborník

14. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociální geograf Drbohlav: Každý desátý člověk u nás je cizinec. Počty nelegálních migrantů neznáme

Jak to vidí...: Sociální geograf Drbohlav: Každý desátý člověk u nás je cizinec. Počty nelegálních migrantů neznáme

14. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Platy učitelů porostou. Otevřeně ale říkám, že 130 procent průměrné mzdy to nebude

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr školství: Platy učitelů porostou. Otevřeně ale říkám, že 130 procent průměrné mzdy to nebude

13. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

Host Lucie Výborné: Smrt vztahy neruší. Pacienty si nesu s sebou, přiznává lékařka. Jak probíhá rozhovor s paliatrem?

13. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Svoboda slova u nás není ohrožena, říká Gruber, nový ředitel české Amnesty International

Osobnost Plus: Svoboda slova u nás není ohrožena, říká Gruber, nový ředitel české Amnesty International

13. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

Vizitka: Na jazyku mě zajímá obraznost. Nejblíž k ní má poezie, proto ji píšu, říká básník Prahy Vít Janota

13. 9. 2023

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Proč nikdo neupouštěl přehrady? Záchranné práce v Libyi může zkomplikovat dvojvlád

13. 9. 2023

24 min