Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Osobnosti

Podcast Český rozhlas - Osobnosti

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Ohýbání řádu a projevy o ničem. Koalice i opozice si nemají ohledně balíčku co vyčítat!

Jak to vidí...: Politolog: Ohýbání řádu a projevy o ničem. Koalice i opozice si nemají ohledně balíčku co vyčítat!

16. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč se dnes tolik dospívajících necítí dobře? Odpovídá psychoterapeut MUDr. Jiří Ježek

Jak to vidí...: Proč se dnes tolik dospívajících necítí dobře? Odpovídá psychoterapeut MUDr. Jiří Ježek

15. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Nina Jirsíková: Tančila i v koncentračním táboře

Osudové ženy: Nina Jirsíková: Tančila i v koncentračním táboře

14. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč je důležitá předškolní příprava našich potomků s ADHD? Odpoví lékařka Jana Martincová

Stříbrný vítr: Proč je důležitá předškolní příprava našich potomků s ADHD? Odpoví lékařka Jana Martincová

14. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

13. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

13. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ideologie nad ekonomikou. Polské volby jsou o bezpečí, válka hraje ve prospěch vlády, říká novinářka

Dvacet minut Radiožurnálu: Ideologie nad ekonomikou. Polské volby jsou o bezpečí, válka hraje ve prospěch vlády, říká novinářka

12. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

12. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

12. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

12. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka: Cenu a dostupnost ropy ovlivní to, zda se do izraelsko-palestinského konfliktu zapojí Írán

Jak to vidí...: Ekonomka: Cenu a dostupnost ropy ovlivní to, zda se do izraelsko-palestinského konfliktu zapojí Írán

12. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Dětský psycholog: Odborníků bude stále málo. Dětem ale můžeme pomoci i respektem a milým chováním

Dvacet minut Radiožurnálu: Dětský psycholog: Odborníků bude stále málo. Dětem ale můžeme pomoci i respektem a milým chováním

11. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Pozor na šmejdy v psychologii, v mnoha případech lidem uškodí, varuje klinický psycholog

Host Lucie Výborné: Pozor na šmejdy v psychologii, v mnoha případech lidem uškodí, varuje klinický psycholog

11. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Evropa přestává být v řešení migrace naivní, myslí si politolog Hloušek

Osobnost Plus: Evropa přestává být v řešení migrace naivní, myslí si politolog Hloušek

11. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Genetik Pačes: Jejich výzkum nikoho nezajímal. Teď za vývoj mRNA vakcín získali Nobelovu cenu

Jak to vidí...: Genetik Pačes: Jejich výzkum nikoho nezajímal. Teď za vývoj mRNA vakcín získali Nobelovu cenu

11. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

Dvacet minut Radiožurnálu: Biskup Holub: Na biskupské synodě se bude jednat i o možnosti žehnat stejnopohlavním párům

10. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

Host Lucie Výborné: Hudebník musí mít hlavu otevřenou inspiraci a nestrkat do toho pazoury, usmívá se Jindra Polák

10. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Izrael musí ukázat, že mír bude pro Hamás levnější než válka, míní profesionální vyjednavač Pařík

Osobnost Plus: Izrael musí ukázat, že mír bude pro Hamás levnější než válka, míní profesionální vyjednavač Pařík

10. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Společnost je naštvaná, lidé od vlády dostávají hraběcí rady

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: Společnost je naštvaná, lidé od vlády dostávají hraběcí rady

10. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Pechlát: Když jsem nastupoval do Divadla Komedie, režisér Jařab si myslel, že jsem neherec

Vizitka: Martin Pechlát: Když jsem nastupoval do Divadla Komedie, režisér Jařab si myslel, že jsem neherec

10. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Násilí se z Izraele může rozrůst i do Evropy. Měli bychom se připravit, varuje Pojar

Dvacet minut Radiožurnálu: Násilí se z Izraele může rozrůst i do Evropy. Měli bychom se připravit, varuje Pojar

9. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Spisovatel Padevět: Antisemitismus asi nikdy nezmizí. Při hledání nepřítele jsou Židé první na ráně

Osobnost Plus: Spisovatel Padevět: Antisemitismus asi nikdy nezmizí. Při hledání nepřítele jsou Židé první na ráně

9. 10. 2023

25 min