Podcast Ateliér 205 - Podcast

Domškolácké cesty
Podcast o domškoláctví a cestování jedné rodiny. Všechny epizody dostupné po zaplacení odběru zde:https://creators.spotify.com/pod/profile/domkolck-cesty/subscribe
36 epizod
5 odběratelů

InfoTalks
Aktuální zpravodajské rozhovory Vojty Kristena a dalších. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz
82 epizod
3 odběratelé

PETR MÁRA PODCAST
Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví…
36 epizod
196 odběratelů

Maturita z angličtiny
Podcast, který tě připraví na maturitu z angličtiny, i když zrovna nejsi u stolu s učebnicí. Každá epizoda vychází z mého vlastního e-booku a rozebírá jednu z deseti částí didaktického testu.
9 epizod
1 odběratel

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
35 epizod
6 odběratelů

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz
Nový podcast o všem, co vás zajímá a co byste měli znát v oblasti stavby, bydlení a zahrady. 🏠 Čeká vás stavba či rekonstrukce domu? ⛏️Chcete zrekonstruovat byt, nebo jen načerpat inspiraci, jak ho útulně a prakticky zařídit? 🪴 Nebo máte chatu, zahradu, milujete př…
98 epizod
27 odběratelů

ANO, i tohle je Brusel
Podcast europoslanců hnutí ANO z frakce Patriotů pro Evropu. Bez příkras o tom, jak to funguje v Bruselu a Evropské unii.
4 epizod
0 odběratelů

Jak na Přírodu
V jednotlivých dílech podcastu si štafetu předávají studenti Přírodovědecké fakulty UP. Dozvíte se zajímavé a užitečné informace, které vám umožní udělat si obrázek o studiu na fakultě, o jednotlivých oborech i dalších studentských aktivitách.
58 epizod
0 odběratelů

4CAST
Jaký je příběh lidí z Fakulty informatiky a statistiky, které potkáváte na školních chodbách a při výuce? Poznejte je se studenty Mílou a Tomem. Tohle není předpověď počasí. Tohle je 4CAST - podcast, který vznikl ve spolupráci Fakulty informatiky a statistiky a students…
27 epizod
1 odběratel

BYZNYScast Dana Tržila
Praktický podcast pro podnikavce a podnikatele. Jmenuji se Dan Tržil a věřím, že podnikání je nejlepší cesta k osobní svobodě. Podcast je s lidmi a pro lidi, kteří to vidí stejně. Rozebíráme byznys modely, sdílíme podnikatelské lekce a ukazujeme reálné zkušenosti. Žádn…
81 epizod
21 odběratelů

Z GAUČE
🎙️ Z Gauče je podcast, kde se sarkasticky, ale s láskou hrabu v těch nejlepších (a občas i nejhorších) seriálech. Žádný suchý recenze, ale upřímný názory, fóry a momenty, který tě trefí do gauče.
4 epizod
0 odběratelů

Story time
Připrav se na pořádný yapping o všem, co nás zrovna baví na sociálních sítích a v influencer světě. Rádi rozebíráme reality shows a gen Z trendy, a když vydržíš poslouchat celou epizodu, dozvíš se i marketingovou radu (ne že by sis o ní řekl*a haha). Podcast vychází po…
3 epizod
0 odběratelů

Papájový Podcast
Papájový Podcast – místo, kde se potkává svět F1, zábavy a nekonvenčních rozhovorů! 🎙️🏎️ Přinášíme svěží pohled na motorsport, zajímavé hosty a témata, která jinde neuslyšíš. Nebojíme se jít do hloubky, říkat věci na rovinu a servírovat originální obsah s dávkou humor…
22 epizod
0 odběratelů

Folklor a city podcast
👉 Hledáme, kde a jak inspiruje lidová kultura v 21. století. 🎙️ RSS kanál: https://anchor.fm/s/ff308dc4/podcast/rss 📺 Youtube: https://www.youtube.com/@Folkloracity
23 epizod
0 odběratelů

V zorném poli
Podcast Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně s názvem V zorném poli představuje hravou formou témata z univerzitního prostředí, výzkumy z oblasti (nejen) udržitelné produkce potravin a přibližuje dopady vědecké práce na náš každodenní život.
45 epizod
4 odběratelé

Zrzka a Matfyzák
Po dekádě spolu strávené intenzivním sebepoznáváním a logickou analýzou emocí jsme o tom začali točit podcast.
103 epizod
0 odběratelů

Headliner CZ
O hudbě zevnitř i zvenku. Rozhovory, komentáře, názory a souvislosti od Honzy Vedrala. Pozor, revue NOTY VOLE nově na samostatném kanálu!
217 epizod
73 odběratelů

PINECAST
Vstupte s námi do světa Plzeňského inovačního ekosystému PINE. Ukážeme vám, jak se podpora technického vzdělávání, talentů a inovativních podnikatelů reálně odráží v praxi a zlepšuje život ve městě i v celém regionu. Příběhy lidí a nevšední projekty, které z Plzně oblet…
28 epizod
0 odběratelů

RANT Prostoru
RANT Prostoru je nový audioformát revue Prostor s údernými, vypointovanými a autentickými výpověďmi na témata, které vás štvou. Rant Prostoru je zaměřený na generaci lidí do třiceti let. Ti jsou mj. i jako hosté zváni, aby otevřeně kritizovali problémy současného světa …
135 epizod
2 odběratelé

Šampaňské s jahodami
Jsme lifestylový a odlehčený podcast. Zároveň Vám přinášíme nové informace v rozličných odvětvích a rozhovory se zajímavými hosty. Sledujte nás na Instagramu @sampanske_s_jahodami
45 epizod
1 odběratel

Československý podcast
O dění v Česku i na Slovensku s Erikem Taberym a Martinem M. Šimečkou
14 epizod
3 odběratelé