Podcast Archiv podcastů NPI ČR 2021

Jinej podcast
Jmenuju se Honza Grolich a to, že jsem hejtman neznamená, že přestanu dělat věci, které mě baví. Hejtmana se pořád někdo na něco ptá, ale já se chci ptát taky. Budu si zvát zajímavé lidi a vy budete u toho. Tohle je můj podcast. JINEJ podcast. Odebírejte newsletter: htt…
176 epizod
24 odběratelů

Chill Out Podcast
Katka a Tom mají nový partnerský podcast. Co nebo kdo si má dát tento týden "chill out"?
154 epizod
207 odběratelů

Až vyrosteme
AŽ VYROSTEME - podcast o růstu 🌱 - v životě, v hlavě i v srdci.❤️ Jsme Lucy & Kája - dvě malé holky s velkými myšlenkami. Sdílíme svoje příběhy, fuck-upy 🤦🏼♀️, myšlenky 💭 a životní moudra, na která jsme možná ještě moc mladé… ale koho to zastavilo?🚀 O tom, co jsm…
12 epizod
0 odběratelů

Veršuj!
Básničky pro dnešní děti od předních českých autorů. Všechny díly podcastu Veršuj! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
26 epizod
0 odběratelů

Maxim Pavla Vondráčka
Skuteční odborníci i lidské příběhy. Plnou verzi podcastu najdete na www.INFO.cz
211 epizod
25 odběratelů

Špetka odvahy
Podcast pro ženy, které mají chuť tvořit, podnikat a žít po svém — i když to znamená vystoupit z komfortní zóny. Otevíráme témata o odvaze, autenticitě, vědomém podnikání i životě offline. Sdílíme inspiraci, příběhy i malé kroky, které vedou k velkým změnám. Protože…
3 epizod
0 odběratelů

BroňaCast: Angličtina bez překážek
Chcete si zlepšit nebo oprášit svoji angličtinu, ale nedaří se vám najít čas v nabitém kalendáři? BroňaCast je tady přesně pro vás! Nadšený učitel Broňa Sobotka přináší pravidelnou dávku angličtiny do vašich uší. Své znalosti si tak můžete zdokonalovat třeba i během ces…
141 epizod
1056 odběratelů

Můj devátý život
Kočičí podcast s inspirativními osobnostmi, které se nebojí žít svůj autentický devátý život a otevřeně hovořit i náročnějších tématech. Společně pomáháme nemocným a hendikepovaným kočkám. Poslechněte si nás a přidejte se!
12 epizod
0 odběratelů

Jak to jezdí
Jak to jezdí 🎙️ Podcast o životě, lidech a příbězích z cesty. Historky z jízd pro Uber a Bolt - pohoda, náhoda a věci, které se do navigace nevejdou ☕. 🌐 jaktojezdi.cz
3 epizod
0 odběratelů

Vysoké napětí
Energetika prochází největší proměnou v historii. Hledáme způsoby, jak zajistit energii, která bude nejen čistá, ale zároveň i cenově dostupná a bezpečná. Jak toho dosáhnout? Odpověď zatím nemáme V podcastu Vysoké napětí Michal Půr spolu s byznysovými insidery, experty…
118 epizod
49 odběratelů

Hra. Sada. Zápas. O sportu jinak
Podcast se věnuje sportu ze sociálně-vědního hlediska. Známá témata z jiného úhlu pohledu jak pro fanoušky, tak i novináře, tak i pro lidi sportem nepolíbené. By Matouš Veselský (sociolog, vysokoškolský pedagog a vášnivý fanoušek hokeje) matousveselsky.cz Photo by @av…
13 epizod
0 odběratelů

Pod povrchem Rokycanska
Podcast "Pod povrchem Rokycanska" nabízí posluchačům pohled na životy inspirativních osobností z regionu Rokycansko. Každá epizoda se zaměřuje na jednotlivce, kteří zde žijí, narodili se a nebo mají k tomuto místu zvláštní vazbu. Skrze jejich příběhy odhalujeme nejen bo…
14 epizod
0 odběratelů

LINKA
Podcast Terezy Salte a Karla Kováře. Kontaktovat nás můžete na e-mailu podcast@elitebloggers.cz.
149 epizod
560 odběratelů

Lepší Sláma – historický bulvárek
Vítejte u našeho nového podcastu Lepší Sláma. Každý měsíc vás čeká nový díl vždy na náhodně vylosované téma. Jakub s Lenkou pátrají v archivech digitální knihovny v dobovém tisku, aby vám ty největší poklady následně zprostředkovali přímo do vašich uší. Poslouchejte a…
15 epizod
0 odběratelů

Lifestyle Podcast s Terezou
Kdo jsem? Jsem Tereza, office girlie, zasloužilá máma, OG online obsahu v Česku. Přes den korporátní bojovnice, doma milující trad wife, duší dobrodruh a neposedná osoba pořád v pohybu. Budeme kamarádky? Chceš mě podpořit, užít si exkluzivní obsah a epizody dříve než o…
22 epizod
1 odběratel

Trefit profit
Trefit profit je podcast pro majitelky e-shopů, které jsou na vše samy nebo mají jen malý tým. V krátkých epizodách se dozví tipy na to, jak mohou své podnikání posunout vpřed ještě dnes a nezbláznit se z toho.
277 epizod
18 odběratelů

Procast
Tohle je Procast – podcast Proficia, který propojuje marketing a byznys. Každý měsíc vám přinášíme rozhovory s profesionály ze současného marketingového světa.
10 epizod
0 odběratelů

NJů DŽERZY
„Njů Džerzy“ netradiční reakční podcast, který vás vtáhne do aktuálního dění v Novém Jičíně. Prostřednictvím poslechu bychom vás rádi informovali o novinkách, aktuálních tématech a nabídli vám také možnost se aktivně zapojit vašimi názory ke zlepšení komfortu žití v naš…
21 epizod
0 odběratelů

Hovory z kabinetu
Co se děje za dveřmi kabinetů? Co si říkají učitelé jenom mezi sebou? Jak vypadá pohled na české vzdělávání zevnitř škol? V Hovorech z kabinetu se s Danielem Pražákem podíváte za dveře kabinetů a seznámíte se s inspirativními učitelkami a učiteli.
59 epizod
60 odběratelů

Koho zajímá divadlo!
Divadlo představuje věc veřejnou, jeho zkoušení je však ryze intimní a soukromou záležitostí. V podcastu KOHO ZAJÍMÁ DIVADLO! se dozvíte vše, co jste chtěli vědět o herectví, divadle a jeho tajných zákoutích. Podcastem vás bude provázet Eliška Kahoun, Tereza Hrubá a Ja…
90 epizod
1 odběratel

Autentická Výzva
Vítejte na stránce Autentické Výzvy! 🎙️ Jsme podcast, který vás zve na nezapomenutelnou cestu autentičnosti a inspirace. Společně se setkáváme s fascinujícími lidmi, kteří obohatí váš život prostřednictvím jejich příběhů a zkušeností. Připojte se k nám, abyste objevili…
101 epizod
11 odběratelů

Uslintanej Pes
Uslintanej Pes je podcast plný zajímavých informací. Nebo alespoň pro nás zajímavých. Jsme kamarádi z gymplu z Jižních Čech a ač nás osudy zavedly na jiná místa, tak na spoustu věcí máme podobné názory. A o těch odlišných nemáme problém diskutovat a pohádat se. A i kd…
81 epizod
26 odběratelů

Aktivní čtyřicítka
🎧 Aktivní čtyřicítka je podcast pro ženy, které chtějí zpátky energii, zdraví a kontrolu nad svým tělem. Hubnutí po 40, zlepšení kondice, motivace i chytrá výživa bez extrémů. Bez zbytečných keců, zato s ověřenými principy, které fungují. Praktické rady, příběhy klien…
19 epizod
3 odběratelé