Podcast 365 životů

Lifestyle Podcast s Terezou
Jsem Tereza, mám dvě děti, dřív jsem natáčela jako MamaLifestyle, pracuju v korporátu, jsem vdaná a mladá z posledních sil. Lifestyle Podcast s Terezou je místo, kde se realita potkává s inspirací. Sdílím své zkušenosti z korporátu i mateřství, od work-life balancu, ces…
15 epizod
1 odběratel

Moni ON AIR
📽️🎙️🎧 Kultivované rozhovory s inspirativními podnikateli o nadčasových tématech z businessu, ale i o propojení vztahů a osobního rozvoje. 🚀 Spousta skvělých rad, praktických tipů a doporučení od expertů z různých podnikatelských světů o tom, jak uspět a předávat s p…
52 epizod
7 odběratelů

NOHAMA NA ZEMI
Jsem Jakub Ouvín aka Buba a s více než 15 lety zkušeností v moderování vás provedu rozhovory plnými odvahy a inspirace. V každé epizodě se s mými hosty věnuji úskalím dnešního dynamického světa. Opakem odvahy není strach - je to apatie a melancholie. Věřím, že právě v…
13 epizod
2 odběratelé

ICONIC Podcast by Zuzzi Mentor
Podcast pro podnikatelky, CEO a manažerky, které už nechtějí jet jen na výkon. ICONIC je prostor pro ženy, které chtějí tvořit z lehkosti, autenticity a vnitřní svobody, podnikání v ženské energii, online programech bez stresu, jak z utrpení udělat příležitost. Přijď si…
33 epizod
3 odběratelé

Podcast Otevřeně
Jsem vypravěčka příběhů a nositelka naděje. 💪 Životní příběhy lidí kolem nás. 💥 Inspirativní monology. 🤝 Ti, kteří pomáhají druhým. Nech se inspirovat i ty na tvé cestě osobního růstu.
46 epizod
8 odběratelů

Jak je ti?
Podcast o duševním zdraví s Kateřinou Polákovou. Každý týden rozhovor s uznávanými odborníky i lidmi, kteří mají s duševním onemocněním vlastní zkušenost.
20 epizod
6 odběratelů

Neurazitelný podcast Jardy Jiráka
Podcasty a přednášky, co zachraňují příčetnost Epizody v plné délce a bez reklam najdete na herohero.co/neurazitelny
112 epizod
892 odběratelů

Počitek
Vstupte do fascinujícího světa lidské mysli s Psychologickým podcastem od Karlovy univerzity! Přinášíme osvětu o psychologii, hluboké rozhovory s renomovanými experty a profesionály z oboru. Získáte nejen podnětné pohledy na psychologii, ale také autentické a důvěryhodn…
33 epizod
9 odběratelů

Karel Chába - Partnerské vztahy
🎧Celou verzi na Spotify najdete zde: https://creators.spotify.com/pod/profile/karel98/subscribe Podcast o partnerských vztazích. Jsem poradce pro partnerské vztahy a v epizodách rozebírám skutečné příběhy – chyby, otázky i hledání řešení. Pokud se ptáte, proč se vám…
51 epizod
2 odběratelé

V hlavní roli: ŽENA
Tento podcast je pro ženy, které hledají smysl, poslání i odvahu kráčet svou cestou. Převážná část epizod je zdarma, aby inspirovala každou posluchačku. A pokud chcete jít ještě dál, za cenu jedné kávy měsíčně objevíte bonusový obsah, který jde více do hloubky.
139 epizod
17 odběratelů

KAiRAkAčeR
Podcast Kairy Hrachovcové a Martina Kačera o cestách k sobě (Kaira a Kačer). Jak se v tomhle světě nezbláznit a být ready? Kaira a Martin Kačer hledají s hosty z různých spirituálních cest, ale i mezi sebou, odpovědi na otázku, jak pracovat se svým vnitřním prostorem. P…
4 epizod
9 odběratelů

Kdo neroste, zaroste!
Zvu si zajímavé lidi z businessu i elitní sportovce a tahám z nich jejich příběhy. A vy můžete být u toho. Můžete cestou z práce koukat z okna nebo poslouchat reklamy v rádiu. Anebo si můžete poslechnout inspirativní hosty, kteří vám pomohou nezaRŮST! https://www.fore…
119 epizod
65 odběratelů

Claudie Cross, Za slovy
Jak si každý z nás vytváří svou realitu? Co je úspěch? Kde vzniká? Vítejte v podcastu Claudie Cross, Za slovy. Jmenuji se Claudie, jsem akreditovaný kouč s druhou nejvyšší mezinárodní certifikací a společně s hosty vás budu tímto podcastem provázet. Podcastem, jehož sm…
79 epizod
5 odběratelů

V rovnováze
Cílem podcastu je předávat hodnotné informace, které jde snadno implementovat do svého života a dlouhodobě tak zlepšovat jeho kvalitu.
25 epizod
2 odběratelé

Slovo Života Jihlava
Podcast církve Slovo Života Jihlava. Zůstaň s námi v kontaktu: Instagram: https://www.instagram.com/szjihlava/ Facebook: https://www.facebook.com/szjihlava/ Spotify: https://open.spotify.com/show/6ltOGGmcoiOIxPehSVxD8d @szjihlava
257 epizod
5 odběratelů

Krajanský podcast Epimoniac
🎙️ Epimoniac je podcast o Češích (Čechoslovácích) – i jejich potomcích – rozesetých po celém světě. Jmenuji se Alena Cicáková a mluvím s osobnostmi, které sdílejí svou vlastní představu toho, co znamená naplněný a smysluplný život – ať už doma, nebo v zahraničí. 🌍 Slo…
117 epizod
15 odběratelů

ŽIJEME HUMAN DESIGN
Jsem Generátorka fascinovaná Human Designem a jeho potenciálem pro seberozvoj. Tak vznikl tento experiment - podcast o tom, jak se žije Human Design. Podcast ve kterém sdílím, jak nám poznávání naší Human Design mapy pomáhá v životě i v podnikání a jak může pomáhat na c…
26 epizod
1 odběratel

Na vlastní žíly
Podcast Na vlastní žíly je součástí unikátního projektu Liberate Life, který se zaměřuje na svobodný život s hemofilií. Naším cílem je prozkoumat hemofilii ze všech stran, přinést zajímavé pohledy od ještě zajímavějších hostů a ponořit se do důležitých i nevšedních téma…
24 epizod
0 odběratelů

Aktivní čtyřicítka
🎧 Aktivní čtyřicítka je podcast pro ženy, které chtějí zpátky energii, zdraví a kontrolu nad svým tělem. Hubnutí po 40, zlepšení kondice, motivace i chytrá výživa bez extrémů. Bez zbytečných keců, zato s ověřenými principy, které fungují. Praktické rady, příběhy klien…
16 epizod
1 odběratel

FLOW
Podcast a videopořad e15, ve kterém moderátorka Veronika Jonášová diskutuje s hosty na aktuální témata ze světa byznysu a publicistiky. Druhá část pořadu nesoucí název FLOW balance se zaměřuje na oblast zdraví, longevity, seberozvoje či odolnosti.
154 epizod
7 odběratelů

Podcast s Martinem Barnou
Podcast zaměřený na rozhovory s osobnostmi výživy a sportu a sdílení vědecky podložených informací. Pořadem provází Martin Barna. Martin Barna se ve světě zdravého životního stylu profesionálně pohybuje osmým rokem. Roky zkušeností doplňuje také certifikací poradce p…
645 epizod
53 odběratelů

Host do domu
Rozhovory o životě se zajímavými lidmi kolem nás. Všechny díly podcastu Host do domu můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
64 epizod
51 odběratelů

Tak nějak o všem
„Tak nějak o všem“ je podcast, kde není žádné téma tabu! Povídáme si o všem, co nás zajímá, fascinuje, baví nebo i trápí. Technologie, historie, společnost, vesmír, osobní rozvoj, tajemství světa, nebo třeba i každodenní radosti a starosti – každá epizoda přináší něco n…
124 epizod
3 odběratelé

Po HRstech
Rozhovory o HR, businessu, osobním rozvoji a mnohém dalším vede se zajímavými hosty Zuzana Krajča, HR Partner společnosti Pluxee
115 epizod
2 odběratelé

Další kroky: Podcast Jiřího Benedikta
Jak v práci dělat více zajímavých, smysluplných věcí a méně těch otravných? Příběhy a myšlenky o tom, jak získat kontrolu nad svou prací a čas i energii něco změnit. Jak se dostat k zajímavé práci? Jak se nezbláznit z meetingů? Kolik hodin pracovat? Jak zlepšit komunik…
64 epizod
38 odběratelů