Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Prodejní akademie

Prodejní akademie

Bavíme se o prodeji bez obalu! Chceš se naučit prodávat jako profík a nemuset nikoho nutit ve zprávách? Jsi podnikatel, který se prezentuje v online prostoru? Pak je tohle podcast přímo pro tebe! Úspěšný prodej je provázaný marketingovými strategiemi, mindsetovým nastav

265 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Hodnotový Leadership

Hodnotový Leadership

Jsem Jakub Líkař 👋 a za 2,5 roku jsem vybudoval firmu s obratem přes 2,5 milionu měsíčně 💸. V tomhle podcastu sdílím reálnej leadership, hodnoty a zkušenosti, který ti žádná knížka nedá 📚❌. Bez bullshitu. Jen praxe. 🔥

13 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu BrAInstormuj

BrAInstormuj

Podcast o lidech, dovednostech a myšlení v době AI

16 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Naučíme AI Podcast

Naučíme AI Podcast

Naučíme AI je podcast o praktickém využití umělé inteligence. Každý týden rozebíráme: – aktuální AI trendy – konkrétní nástroje – workflow z praxe – zkušenosti z reálného podnikání Nový díl každé pondělí. Extended verze a bonusové know-how najdeš na HeroHero.

6 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Cesta k uzdravení

Cesta k uzdravení

Silné příběhy medicíny podle skutečných událostí s předními lékaři Česka. Hlavní linkou pořadu jsou příběhy pacientů, jejich cesta k uzdravení pod dohledem ošetřujícího lékaře. Posluchače seznamujeme s cestou pacienta od počátku onemocnění po šťastný výsledek, anebo na

53 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu První miliarda

První miliarda

Vítejte v podcastu První miliarda, kde mluvíme o tom, jak získat více zákazníků, zvýšit zisk, udržet si zákazníky déle, a to vše na základě mých vlastních zkušeností, které jsem získal během budování 150 milionové skupiny INIZIO. Podnikáme díky “chytrosti”, tvrdé práci,

141 epizod

36 odběratelů

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Český rozhlas - Životní styl

O životě, cestování, módě, zdravém životním stylu a ještě něco navíc. Všechno z tématu Životní styl můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

4642 epizod

136 odběratelů

Obrázek podcastu MOVE by MOVE

MOVE by MOVE

Lidé dnes tráví s podcasty v průměru více než 6 hodin týdně. Více než 70 % lidí poslouchá podcasty proto, že jim pomáhají přemýšlet jinak. A není náhoda, že podcasty dnes patří mezi nejdůvěryhodnější formy obsahu. MOVEcast ale nevznikl proto, aby zapadl do trendů nebo

3 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu 2050

2050

Váš průvodce klimatickou transformací. Chceme, aby se lidé v otázce změny klimatu lépe orientovali. Aby věděli o řešeních, která jsou v současné době už k dispozici a můžeme je použít. Podcast 2050 (https://2050podcast.cz/) má za cíl komunikovat o otázkách spojených s

112 epizod

129 odběratelů

Obrázek podcastu Na Výbornou

Na Výbornou

Rozhovory v plné délce a bonusové epizody najdete na 👉 herohero.co/navybornou Lucie Výborná podcastuje! Rozhovory s lidmi, které znáte stejně jako s těmi, které byste poznat měli. Vedle interview natáčíme s Tomášem Černým taky reportáže či audioknihy. Rozhovor jako záž

11 epizod

90 odběratelů

Obrázek podcastu Kvalifikovaní investoři

Kvalifikovaní investoři

🎧 Podcast, kde se finance setkávají s úspěšnými nápady a kde každý díl otevírá nové horizonty možností. ✅ Každý rozhovor je cestou ke hlubšímu porozumění tomu, co dělá kvalifikované investice, tak jedinečnými a jak mohou být tyto nástroje použity k dosažení dlouhodobý

18 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Za Katedrou

Za Katedrou

Podcast Za Katedrou je projekt pro všechny stávající i začínající učitele, kteří věří, že má vzdělávání smysl a nebojí se učit jinak. V epizodách tohoto podcastu s tebou budu ráda sdílet spoustu zajímavých myšlenek, pohledů do reality a tipů, které můžeš rovnou aplikova

158 epizod

19 odběratelů

Obrázek podcastu Galerie osobností

Galerie osobností

Rozhovory Jiřího Kubíka s významnými ženami a muži, úspěšnými v řadě oborů. Nechte se inspirovat jejich životem, dílem, názory a zlomy v kariéře.

8 epizod

47 odběratelů

Obrázek podcastu MOJE TĚLO JE MOJE

MOJE TĚLO JE MOJE

O těle se dlouho mlčelo nebo šeptalo. Je na čase o něm mluvit! Moderují Ridina Ahmedová a Lucie Sedláčková. V podcastu Moje tělo je moje se věnujeme intimním tématům tělesnosti a sebepřijetí. Otevíráme témata sexuality, norem, body shamingu i svobody a zamýšlíme se na

6 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu OUTCAST

OUTCAST

Firemní podcast, který nevaří z instantních motivačních frází. Zaměřuje se na témata vzdělávání, firemní kultury, managementu, osobního růstu, pracovního trhu a mnoho dalšího. OUTCAST je inteligentním průvodcem v džungli firemní komunikace a moderního leadershipu, jehož

17 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Povídání s Vendy 🩷🎧

Povídání s Vendy 🩷🎧

Ahoj, jsem Vendy! V Povídání s Vendy sdílím své tipy, inspiraci a zkušenosti ze světa sociálních sítí, marketingu a online podnikání. Povídáme si o tvorbě videí, Reels, obsahu, ale také o životním stylu, cestování, motivaci a osobním rozvoji. Přidej se a pojďme společně

9 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast O výživě

Podcast O výživě

Podcast s nutričními terapeutkami Ne hladu o nejrůznějších zákoutích ze světa výživy se srozumitelnými a ucelenými informacemi, který vám pomůže se v této sféře lépe orientovat. Vyjasní nejčastější výživové mýty, pomůže se správným výběrem potravin, seznámí se zajímavým

113 epizod

108 odběratelů

Obrázek podcastu Milenky Sobě

Milenky Sobě

Podcast, který Vás baví. Skutečně (ne)skutečné příběhy milenek - a kdo ví - možná i Vás. Příběhy vztahových trojúhelníků, kde mají milenky a milenci hlavní slovo. A přispět můžeš i Ty! Na webu www.milenkysobe.cz napiš svou story a buď součástí naší crew.

23 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Svatební talk

Svatební talk

Svatební talk s Lukášem Kenjim Vrábelem a Markétou Malíkovou je podcast plný příběhů a zážitků ze světa svateb. Svatební fotograf Lukáš a koordinátorka Markéta sdílejí své nejzajímavější a nejvtipnější momenty ze svateb, které zažili. Povídáme si o tom, co nás na svatbá

34 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Psychologie výkonu v praxi

Psychologie výkonu v praxi

Sportovní psycholog Václav Petráš vám přináší podcast věnovaný mentální stránce sportovního výkonu, zaměřený na konkrétní rady a tipy. Mgr. Václav Petráš je jedním z nejvyhledávanějších odborníků v ČR. Je dlouholetým sportovním psychologem Ocelářů Třinec a řady špičkov

87 epizod

78 odběratelů

Obrázek podcastu Sober Heroes

Sober Heroes

Abstinence, která baví!🎙️PODCAST o závislostech, alkoholismu, abstinenci, ale i o dobrym a spokojenym životě 🙏 Dva abstinující alkoholici po léčbě a jejich hosté, vážně i nevážně (a to často), ale vždycky s pokorou k závislosti 👍

77 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Osobnost Plus

Osobnost Plus

Interview s významnými osobnostmi české společnosti. Barbora Tachecí a Světlana Witowská hledají nepovrchní odpovědi. Všechny díly podcastu Osobnost Plus můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

1707 epizod

647 odběratelů

Obrázek podcastu Deník zoufalých matek

Deník zoufalých matek

Podcast o mateřství, rodičovství a životě žen, které se snaží zvládnout všechno - a občas prostě nezvládají. Dvě mámy, šest dětí, spousta smíchu i zoufalství. Poslechni si "Deník zoufalých matek" - podcast, který říká nahlas to, co si všichni myslíme.

15 epizod

1 odběratel