Podcast 365 cups of coffee

Laskavě k dětem
Jsem Pavla Marečková. Laktační poradkyně, zdravotní sestra, budoucí dula a máma čtyřletého synka. Provázím ženy v těhotenství přípravou na kojení a pomáhám s kojením těm, které už miminko mají. Snažím se o citlivou podporu, protože moc dobře vím, jak křehká je žena po …
8 epizod
0 odběratelů

Počitek
Vstupte do fascinujícího světa lidské mysli s Psychologickým podcastem od Karlovy univerzity! Přinášíme osvětu o psychologii, hluboké rozhovory s renomovanými experty a profesionály z oboru. Získáte nejen podnětné pohledy na psychologii, ale také autentické a důvěryhodn…
33 epizod
9 odběratelů

TeďCast
Vítej v TeďCastu – podcastu o duševním zdraví, mindfulness, meditaci, psychologii a všímavém stylu života. To vše v odlehčené a přirozené formě 💛 Podcastem tě provází Marek Vich a Robert Kučera. Staň se našim fanouškem a získej přístup k bonusovým meditacím i dalším ex…
22 epizod
9 odběratelů

Horizont VŠE
Horizont Vysoké školy ekonomické v Praze je vědecko-naučný podcast, který Vám přináší rozhovory s předními odborníky z oblastí ekonomie, financí, mezinárodních vztahů, technologií či managementu. Aktuální trendy a nové vědecké poznatky vám pomohou lépe porozumět dynamic…
27 epizod
2 odběratelé

KOLO na KOLO
Podcast Kolo na Kolo! Komentátor formule 1 Tomáš Richtr se svými kolegy a hosty o všem důležitém, co se ve světě F1 právě děje. Speciálním pořadem je "InstaPokec" po skončení velké ceny F1
250 epizod
197 odběratelů

Restart systému
Světy technologií o managementu se posouvají dopředu více, než jeden dokáže sledovat. Ať už jste manažer, vedoucí firmy či investor, architekt, vývojář nebo student, podcast je Váš prostor, kde se obohatit o postřehy a inspiraci stojící na praxi, osvědčených postupech…
25 epizod
1 odběratel

Robotí podcast
Tam, kde ostatní podcasty o podnikání začínají, my končíme :-) Honza Korbel a Lukáš Konarovský, zakladatelé Fakturoidu, si povídají se zajímavými lidmi z českého byznysu, kteří vzpomínají na to, jak vypadaly skutečné začátky jejich podnikání: první nápady, strachy, úspě…
19 epizod
0 odběratelů

Ze života FPH
🎬 Tak už i Fakulta podnikohospodářská má svůj vlastní podcast! 🎙 🎧 Máte volnou chvíli na cestě do školy nebo do práce? Nechte se inspirovat zajímavými FPH absolventy, poznejte blíže naše vyučující nebo si poslechněte příběhy našich podnikavých studentů. 🎓 FPH má c…
43 epizod
0 odběratelů

Moni ON AIR
📽️🎙️🎧 Kultivované rozhovory s inspirativními podnikateli o nadčasových tématech z businessu, ale i o propojení vztahů a osobního rozvoje. 🚀 Spousta skvělých rad, praktických tipů a doporučení od expertů z různých podnikatelských světů o tom, jak uspět a předávat s p…
51 epizod
7 odběratelů

MfG z Německa
MfG z Německa je podcast o životě za hranicemi, viděný českýma očima. Jak to chodí v Německu, když jste Čech? Ironie, nadsázka a trochu cimrmanovského humoru vás provedou každodenními postřehy, rozdíly i zajímavostmi. Krátké epizody, které vás rozesmějí, překvapí nebo p…
32 epizod
4 odběratelé

Jinej podcast
Jmenuju se Honza Grolich a to, že jsem hejtman neznamená, že přestanu dělat věci, které mě baví. Hejtmana se pořád někdo na něco ptá, ale já se chci ptát taky. Budu si zvát zajímavé lidi a vy budete u toho. Tohle je můj podcast. JINEJ podcast. Odebírejte newsletter: htt…
166 epizod
19 odběratelů

Gunners Talk
První podcast pro české a slovenské fanoušky Arsenalu FC. Tři zapálení Gooners, Ála, Mára a Áda, přináší každý týden rozbory zápasů, postřehy, spekulace, debaty a zajímavosti přímo z prostředí Arsenalu – očima skutečných fanoušků. Nové díly vycházejí každý týden a najd…
79 epizod
4 odběratelé

Za vodou
Kdo by nechtěl být "za vodou"? Podcast dvou finančních poradců, kteří chtějí předat svoje zkušenosti a postřehy.
65 epizod
3 odběratelé

Podcast Tomáše Bravermana
Hvězdní hosté, jedinečné know-how a unikátní neformální rozhovory s velkým přesahem za hranice e-commerce světa u Tomáše Bravermana. Přinášíme podcast, který je plný inspirace nejen ze světa byznysu, e-commerce a online marketingu. Poslechněte si názory, vize a zkušenos…
109 epizod
35 odběratelů

HRoviny
HRoviny je podcast pro všechny HR, který vám prostřednictví rozhovorů přináší inspiraci pro životní cyklus vašeho zaměstnance a péče o vaše kolegy.
96 epizod
1 odběratel

Heal with Zůza
Skromný osobní podcast o seberozvoji, manifestaci, meditaci a o podobných hezkých tématech. Tak se hezky usaď, vem si čajík nebo kávu a poslouchej ✨
24 epizod
0 odběratelů

Peak.cz
V podcastech on-line magazínu Peak.cz rozebíráme s hosty ze světa byznysu či státní správy aktuální témata, která hýbou českou a světovou ekonomikou. Peak.cz předkládá čtenářům informace z ekonomiky a byznysu, kterým se české mainstreamové tituly buď vůbec nevěnují, ne…
58 epizod
0 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
27 epizod
0 odběratelů

Podcast O krok napřed
Staráme se o vaše zdraví, jako by bylo naše vlastní. K tomu, abyste se cítili lépe, nám stačí pár minut vaší pozornosti. Podcast O krok napřed pomáhá a motivuje na cestě, jak žít život na maximum ve zdraví, duševní i fyzické pohodě a rovnováze. Vstupte s námi do světa z…
21 epizod
2 odběratelé

V Pokoji
Podcast z pokoje, který vám přináší pravidelný týdenní souhrn všech důležitých i nedůležitých novinek ze světa politiky, technologie i sportu.
207 epizod
3 odběratelé

Pater Pepa Podcast
Pater Pepa Podcast 🎙️| Víra v každodenním životě 😇 Jsem katolický kněz věnující se pastoraci mládeže a sdílení víry online. V tomto podcastu najdete kázání, úvahy a inspiraci pro hlubší vztah s Bohem. 🌟 Hledáte smysl, posilu do života nebo odpovědi na duchovní otáz…
34 epizod
2 odběratelé

Hlasovky
Milujete nahrávání hlasových zpráv svému kámošstvu? Zastaví se vám to třikrát v polovině věty a opakujete po čtvrté tu stejnou věc, protože si nepamatujete, co jste vlastně říkali*y na začátku? Připomínají občas vaše hlasovky svou délkou podcast? Ty naše totiž ano, a ta…
8 epizod
0 odběratelů