Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Rychlovka
Rychlovka s Martinem. Většina lidí mě asi zná z Instagramu (@zatim_bez_nazvu). Stejně jako můj IG, i tenhle podcast bude hlavně o ženách.
2 epizod
0 odběratelů
1.

Novinky.cz
Zpravodajský server Novinky.cz připravil pro své čtenáře sérii podcastů. Posluchači se mohou těšit na souhrn bizarních událostí, povídání z cest, politické komentáře a mnohem více.
522 epizod
258 odběratelů
3.

How to flow - O vztazích
Psycholog Lukáš a psychoterapeutka Monika. Spolu vám pomáháme ke šťastným vztahům. Poznejte s námi sami sebe a prozkoumejte specifika vaší osobnosti. Lépe porozumíte sobě i vaším partnerským vztahům. www.Howtoflow.cz
22 epizod
3 odběratelé
4.

Podcast | CAN ACADEMY
Rozhovory s předními odborníky v oblasti psychologie a pedagogiky.
4 epizod
2 odběratelé
6.

Formuloviny Števa Eiseleho
Pozdravujem všetkých fanúšikov motoršportu a F1tky zvlášť pri tretej sezóne podcastovej série Formulovín.Legendárne príbehy, charizmatické osobnosti a udalosti, na ktoré sa už aj trochu zabudlo. Je tu 3. sezóna populárnych Formulovín s tradičnou dávkou zábavy a edukácie…
57 epizod
51 odběratelů
7.

Pokec u Kafe
Jakub Michálek, alias ZabijackyKafe, je český variety live streamer, který dělá rozhovory s umělci, digitálními tvůrci a zajímavými osobnostmi různých uměleckých a tvůrčích zaměření na všemožná témata.
19 epizod
0 odběratelů
8.

neANONYMNÍ Tvůrci
Podcast zaměřený na lidi co tvoří cokoliv si dokážete představit. Od fotografii, přes filmy až po lidi pracující s pecí a nebo s nití. Zvu si inspirativní živnostníky, kteří mluví o své minulosti, současnosti a budoucnosti a radí jaké to je žít na volné noze :) Vychází …
15 epizod
0 odběratelů
10.

Snílek
♥️ Podpořte vznik deníku Snílek a vyberte si odměnu na Hithitu: https://www.hithit.com/cs/project/10810/denik-snilek-objevte-kouzla-svych-snu 🎁 Akademie lucidního snění: http://lucidnisen.cz/akademie/ 👉 Články Snílka najdete na: https://www.snilek.com/snilek/ Autor…
5 epizod
11 odběratelů
11.

Za hranicí peněz
Podcast, který Vás dostane za hranice financí, protože těmi to jen začíná. Právo, daně, nemovitosti, byznys a nebo prostě život. One man show, ve které sdílím s pokorou mé zkušenosti a znalosti, které jsem nasbíral jak sám, tak hlavně při správě majetků u více než 70 ml…
12 epizod
0 odběratelů
13.

Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Studentské hudební projekty, alternativní kapely. To všechno je náplň pořadu Alterna na rádiu VYŠŠÍ HLAS. Provázet vás budou Mišák Ransdorf, Miky O' Sullivan, Christine Hla Shwe a Jan Skořepa.
30 epizod
0 odběratelů
14.

FINANČNĚ GRAMOTNÍ
Finanční gramotnost českého národa je ožehavé téma. Hodně se o něm mluví, ale málo koná. Pojďme to změnit. Honza a Joly vás společně nasměřují k finanční nezávislosti. V oblasti financí se pohybují přes 10 let a jsou zakladateli finančně poradenské společnosti AMJ Finan…
164 epizod
121 odběratelů
15.

DixTalk
Nenáročný pokec s kolegy z Dixons Carphone o tématech spojených s osobním rozvojem a vedením lidí.
3 epizod
0 odběratelů
16.

Buď ZaVodou
Rozhodli jsme se to dělat jinak! Měníme způsob, jakým vnímáte penzi. Složité pojmy vysvětlíme, celým procesem vás provedeme a nic neskrýváme. Navíc jednodušeji už to snad ani nejde. Celý proces zabere pár minut a zvládnete ho z pohodlí domova. Nejedeme v tom sami. Jsm…
7 epizod
0 odběratelů
17.

Chvilky naděje
Podcastová série o demokracii 🔍 Rozhovory s odborníky, novináři i politology 📜 Historické souvislosti a aktuální dění 🎙Moderuje: Amálie Kovářová Co je to vlastně demokracie? Kdo byl první český aktivista? Je naše společnost opravdu rozdělená? A jakou roli hraje pol…
7 epizod
0 odběratelů
19.

Sherpas Talk
Převážně nevážně o aktualitách z prostředí českého digitálního marketingu a trendů online světa.
11 epizod
2 odběratelé
20.

AlzaTech Podcast
Osobitější rozprava s klukama z Youtube kanálu AlzaTech. Pohled do zákulisí, žhavé témata a nebo třeba taky technologické novinky a zajímavosti... to vše budeme probírat v našem pravidelném podcastu. Rozhoďte sítě a dejte všem vědět, že kluci z AlzaTechu rozšiřují pole …
26 epizod
22 odběratelů
21.

LAHODNÝ BENEDIKT
Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové…
6 epizod
1 odběratel
22.

Bezvýznamní lidé města Nymburk
Královské maloměsto na Labi, ve kterém působila spousta významných osobností. Co ale ti ostatní, ty stovky obyčejných bezvýznamných lidí? Vítejte u sociálně dokumentárního cyklu Bezvýznamní lidé města Nymburk.
6 epizod
0 odběratelů
23.

Mozart a jiní výtržníci
Tento podcast je součástí podcastové galaxie Na hlásku Ironie, nadhled a humor, díky kterému si klasiku zamilují i ti, co u ní dosud zívali. Podcast je určen všem: – studentům, kteří si chtějí zapamatovat dějiny jinak než biflováním, – fajnšmekrům, kteří milují hudbu,…
12 epizod
0 odběratelů
24.

Jak se bránit kyberšikaně?
Materiál popisuje jednotlivé typy virtuální agrese. Může posloužit jako základní informační materiál pro orientaci v problematice rizik a hrozeb komunikace přes internet. Dá základní návod jak jednotlivé typy rozpoznat, jak se jim bránit a jak jim předcházet.
1 epizoda
3 odběratelé
25.