Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Tož tak
Podcast folklorního souboru z Valašska, který se nenechal umlčet dobou covidovou. Tož tak..
10 epizod
0 odběratelů
1.

Forum Bez frází Barbory Černoškové
Forum Bez frází Barbory Černoškové je prostor pro neotřelé myšlenky. Hluboký pohled pod povrch každodenního dění ve sportu. Moderátorka Barbora Černošková probere se svými hosty v každém díle jedno důležité téma.
10 epizod
1 odběratel
2.

ČBA: Česká bankovní asociace
Diskuze, komentáře a rozhovory na aktuální témata spojená se světem financí.
61 epizod
5 odběratelů
3.

Jardo, řekni fór
Rubriku Jardo, řekni fór vysíláme každý všední den v časech 6:50, 8:50 a 15:40 hodin. Jarda Hypochondr vypráví anekdoty. Všechny díly podcastu Jardo, řekni fór můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
177 epizod
1 odběratel
4.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž…
12 epizod
0 odběratelů
6.

Město pro život
Arnika je česká nezisková organizace, která od roku 2001 spojuje lidi usilující o lepší životní prostředí. Naším posláním je chránit přírodu a zdravé prostředí pro budoucí generace doma i ve světě. Dlouhodobě prosazujeme méně odpadů a nebezpečných látek, živé řeky a pe…
12 epizod
3 odběratelé
7.

Marketing v praxi
Marketing v praxi s Naďou Kacera je podcast o marketingu tak, ako ho skutočne žijeme. Prináša aktuálne a praktické témy z marketingu, biznisu a obchodu s presahom do HR, ktoré viete okamžite využiť v praxi. Hostia zdieľajú svoje bohaté skúsenosti, know-how, úspechy aj z…
317 epizod
40 odběratelů
8.

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ
Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa …
1 epizoda
0 odběratelů
10.

4. TŘETINA
Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr…
3 epizod
0 odběratelů
12.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
10 epizod
0 odběratelů
13.

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
14.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
18.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
19.

ASKI podcast
Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz
3 epizod
0 odběratelů
20.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
21.

NK Podcast
NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.
9 epizod
14 odběratelů
22.

takže tak.
Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.
8 epizod
11 odběratelů
24.