Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

EduRevue: Mezi námi - podcast NPI ČR
Národní pedagogický institut (NPI) ČR přichází s novým pravidelným video podcastem pod názvem „EduRevue: Mezi námi“. Formát navazuje na stejnojmennou rubriku rozhovorů, která je součástí nového tištěného a webového magazínu EduRevue. Časopis spuštěný na podzim 2023 se v…
10 epizod
2 odběratelé
1.

Západní vítr - Pirátský podcast
Podcast, ve kterém najdete aktuality, zajímavosti a rozhovory se členy pirátské posádky v Karlovarském kraji!
14 epizod
1 odběratel
2.

Týmová spolupráce
Propojujeme sport a byznys: Podcast pro týmovou dynamiku, motivaci a úspěch v práci i ve sportu. Jako koučové s dvacetiletou zkušeností v práci s manažery a sportovními týmy spojujeme osvědčené metody z vrcholového sportu s byznysovým prostředím. Na našem podcastu ukazu…
11 epizod
0 odběratelů
3.

Mentální čistka
Podcast koučky Eriky Bach a ilustrátorky a malířky Báry z Nikolajky o tom, jak si vyčistit bordel v hlavě a jak se z toho nepos*at. Podcast pro všechny, kteří na své cestě občas zabloudí a a chtějí najít cestu zpátky k sobě. Prostě kecy Eriky a Báry o životě a o tom, j…
16 epizod
0 odběratelů
5.

Podcast nejen o HR
Připravujeme pro vás horké novinky, nejrůznější tipy, ale také rozhovory se zajímavými lidmi z oboru. Jednotlivými epizodami vás bude provázet Tomáš Ervín Dombrovský. Teď už na HR problémy, nábor, firemní vzdělávání, péči o zaměstnance ani vlastní růst nejste sami. Zapo…
119 epizod
46 odběratelů
6.

Bez příběhu
Bez příběhu je podcastový pořad z produkce nakladatelství Melvil. Na detailnější popisek a první epizody se můžete brzy těšit!
1 epizoda
0 odběratelů
7.

Mít čas zpomalit
Minimalismus / Slow Living Udělej si čas ZPOMALIT - udržitelně a s čistou hlavou. Díky, že posloucháš. Více informací na webu https://mitcaszpomalit.cz a YT https://www.youtube.com/@mitcaszpomalit
52 epizod
144 odběratelů
8.

Hañi español | španělština pro Čechy
hani espanol | španělština pro Čechy Chceš se učit španělsky systematicky, smysluplně a bez stresu – i když jsi třeba samouk? Tenhle podcast tě provede španělštinou od A1 až po C1 krok za krokem. Čekají tě krátké, zhruba 10minutové epizody, které snadno zařadíš do běž…
12 epizod
0 odběratelů
11.

Město pro život
Arnika je česká nezisková organizace, která od roku 2001 spojuje lidi usilující o lepší životní prostředí. Naším posláním je chránit přírodu a zdravé prostředí pro budoucí generace doma i ve světě. Dlouhodobě prosazujeme méně odpadů a nebezpečných látek, živé řeky a pe…
12 epizod
3 odběratelé
12.

S Koukalkou online
Jsem Koukalka, online lektorka matematiky & mentorka pro studenty i lektory & analytička. Pomáhám studentům propočítat se k sebejistotě, lektorům rozjet úspěšný projekt a začínajícím programátorům najít svůj směr. Mám ráda matematiku, programování, malování, cestován…
22 epizod
0 odběratelů
13.

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ
Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa …
1 epizoda
0 odběratelů
14.

4. TŘETINA
Florbalový podcast FBC Ostrava. Jak jste si možná všimli, podcast nese název 4. třetina. Důvod je prostý, chceme navázat na ty tradiční 3 florbalové třetiny a tak trochu vás nechat nahlédnout do naší kuchyně. Našimi hosty budou samozřejmě hráči a hráčky našeho klubu, tr…
3 epizod
0 odběratelů
16.

Velký dobrý
Přinášíme pozitivní příběhy z bysnysu, hledáme řešení aktuálních problémů a nové cesty k prosperitě. V době plné nejistot nabízíme naději a konstruktivní pohled na budoucnost.
10 epizod
0 odběratelů
17.

Thomas Aligher
Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/
78 epizod
0 odběratelů
18.

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
20.

Virtuální Pláňata
Společně objevíme, jak může pouze jediná myšlenka měnit životy. Divoce roustoucí a nehmatatelné otázky, které dokážou žrát mozky. To jsou Virtuální pláňata.
4 epizod
0 odběratelů
21.

ASKI podcast
Písemnou podobu zpravodaje lze najít zde: Zpravodaj ASKI - aski.cz
3 epizod
0 odběratelů
22.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
23.