Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

3 Pikadoři
Budějcký pokec pro všechny, které zajímá dění v Budějcích a okolí. Tři Pikadoři probírají vše, co se děje. Pište na podcast@tripikadori.cz
11 epizod
0 odběratelů
1.

Outsider a Insider
Karolína Trávníčková a Karen Mchitarjan o celebritách, bulvárních kauzách a událostech, které řeší celé Česko.
58 epizod
34 odběratelů
2.

Dve cíga v plotě
Ani a Fíla vám přináší jedinečný československý podcast Dve cíga v plotě. Nebudou chybět divnosti z českého a slovenského jazyka, Česko a Slovensko ve znamení bizáru, Harry Potter a ani konstantní spojování našich národních jazyků.
3 epizod
0 odběratelů
3.

Mezi námi asfalty
Podcast o stavbách silnic a dálnic, rekonstrukcích a opravách, obchvatech a kruháčích nebo třeba o těch, kteří stavby schválně blokují. Ale hlavně o těch, kteří tam pro vás řidiče denně pracují…
47 epizod
3 odběratelé
4.

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů
5.

C A S T I N G
Jak to vypadá, když se herečka uchází o roli a režisér je trochu p*čus? V hlavní roli zábavného podcastu uslyšíte herečku a zpěvačku Barboru Mottlovou. Užije si to!
3 epizod
0 odběratelů
6.

Holky z kina
Jak to vlastně vypadá v zákulisí kina? Jak se vybírají filmy? Kdo rozhoduje, co bude na plátně? Jak vzniká program a co všechno ovlivňuje, jestli se film do kina vůbec dostane? A jak do toho zapadají vstupenky, distributoři a návštěvníci? To všechno se dozvíte v prvním…
5 epizod
0 odběratelů
8.

Trendspotting
Společenské fenomény i popkulturní trendy. V jídle, designu, cestování i biohackingu. Od krevet ze zkumavky, přes tenisky až po 15 minutové město. Thea Kučerová a Pavlína Louženská v podcastu #Trendspotting se baví o tom, co zrovna letí.
38 epizod
16 odběratelů
9.

KCMT podcast
Podcast římskokatolické farnosti sv. Františka z Assisi Praha - Chodov.
17 epizod
0 odběratelů
10.

Talkshow Radia Wave
Razie na bránice slušných lidí, pohřeb historie a znovuzrození dadaismu v osmdesáti minutách. Talkshow Radia Wave se natáčí pětkrát ročně před živým publikem v pražském Divadle Archa. Moderátoři Aleš Stuchlý, Vít Schmarc a Prokop Vejda v ní zpovídají zajímavé hosty z ne…
8 epizod
10 odběratelů
11.

Audience z vany
Přemýšleli jsme, jak dostat myšlenky, které stojí za Myslíš? mezi Vás, protože co si budeme, dnešní doba gastropodnikům ani kulturním centrům moc nepřeje a rozhodli jsme pro tento podcast. S našimi hosty si budeme povídat o craftovém pivě, udržitelnosti, jídle, cestován…
6 epizod
0 odběratelů
12.

Czech Out
Baví vás poznávat jiná místa a kultury a hledáte inspiraci na své další cesty? Chcete se obohatit o nové zážitky a zkušenosti? Moderátorka Tera Cruz vám společně s hosty přinese zajímavosti ze života v různých koutech planety!
2 epizod
0 odběratelů
13.

Cesta IVF
Ahoj, vítám Tě na mém podcastu. V únoru jsem tu nechávala krátké vzkazy pro miminko, bohužel osud nám nepřál a miminko u nás stále není na cestě. Ráda bych se tu nyní zpětně věnovala naší IVF cestě, reprodukčnímu centrum/klinice, neplodnosti, těhotenství, potratu. Téma,…
21 epizod
0 odběratelů
14.

Prospirio: Energeťák
Honza Laibl a Petr Bernadič si zvou zajímavé a úspěšné podnikatele do pořadu Energeťák, se kterými se baví o byznysu, obchodu, motivaci a seberozvoji. www.prospirio.cz
13 epizod
4 odběratelé
15.

Vlčounovy songy
Když už ze zdravotních důvodů nemůžu sedět hodiny za klavírem a svým textům tvořit melodii dle své libosti, rozhodl jsem se, že to ponechám na umělé inteligenci. V epizodách se k vám poměrně netradičně dostanou písničky, které jsem buď textově napsal celé, nebo jsem se …
0 epizod
0 odběratelů
17.

281.cz | Debaty o budoucnosti
Jaké bude Česko za pár let a ještě dál? Debaty o budoucnosti na to dávají odpovědi. Najdete je na www.281.cz.
6 epizod
3 odběratelé
18.

VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Aktuální i nadčasová témata očima studentů Vyšší odborné školy publicistiky. Témata palčivá, ale i z běžného života.
34 epizod
1 odběratel
20.

VyMišLené audiohry
Poslouchejte autorské rozhlasové hry, zvukové koláže a četby! Umělecké uskupení dvou nadšených a talentovaných. Přičemž o nadšení není pochyb, talent předkládáme k posouzení. Vymišlené audiohry! Zjistěte, jak se věci mají. Naše audiohry poslouchejte v předpremiérách na…
11 epizod
3 odběratelé
21.

My a Oni
Lidé se od přírody sdružují do kmenů. Naše individuální povaha zde hraje klíčovou roli. Dnes se kmenům říká firma nebo organizace. I díky své přirozené kmenové podstatě často lidé dělí svět kolem sebe na My a Oni. Podcast My a Oni je sérii epizod, které na sebe vážou je…
2 epizod
0 odběratelů
23.