Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Rozhovory | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Rozhovory | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Rozhovory se zajímavými hosty - ať už známými, méně známými či neznámými. To, co ve vysílání můžete slyšet jako Rozhovory, Absolventský magazín, Cestovatelský magazín nebo S kaplanem na slovíčko, si poslechněte právě tady!

51 epizod

2 odběratelé

1.

Obrázek podcastu Slovenské perly

Slovenské perly

Budu povídat o krásných místech na Slovensku a zkusit lidi navnadit na to tam vycestovat.

1 epizoda

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Krumloff.on

Krumloff.on

Život města Český Krumlov mikrofonem Ivana Studeného

15 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Čaj o Páté

Čaj o Páté

Každotýdenní povídání u čaje, kde si rozebereme záležitosti mého týdne, ať už to je práce, streamy, Youtube a podobně. Většinou se tu zabývám tématy, které na mě mají nějaký vliv nebo mě zajímají, baví a někdy i trošku děsí. Zaujalo vás nějaké téma? Můžete mi napsat Váš

12 epizod

2 odběratelé

4.

Obrázek podcastu Daniel Kvasnička

Daniel Kvasnička

Podcasty z betonového Nového kostela v Litomyšli

171 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu Racecast - aneb závodnický podcast

Racecast - aneb závodnický podcast

Profesionální závodník rally, Jan Černý a jeho závodnický podcast. Poslední dobou jsem sám sebe často přichytil při poslouchání podcastů. Je to skvělá platforma, kde se dají výborným způsobem předávat informace, pocity a zkušenosti lidí. Přestože je na českém internetu

2 epizod

22 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Čára

Čára

Podcast Standy Bilera a Zuzany Fuksové s lidmi, kteří zůstali v Brně, i když by nemuseli.

12 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Kolíbka - tajemné pohádky a příběhy

Kolíbka - tajemné pohádky a příběhy

Podcast plný pohádek. Příběhy současných autorek a autorů, bez reklam a nahrané tak, aby se u nich dalo hezky snít.

37 epizod

284 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Mezurashi-cast

Mezurashi-cast

Tento podcast není obvyklý. Jeho historie začíná ve školském věku a spočívá v japonském překladu neobvyklý podcast - neboli Mezurashī-cast. Užijte si nekončící podcast o neobvyklostech světa a doposud nevídaných témat.

1 epizoda

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Locast

Locast

Hledáte pohlazení po duši? Pozvěte si nás do uší. Podcast dvou bytostí, které se rády dostávají k jádru věcí. O těžkých tématech se dokáží bavit s lehkostí a užívají si sdílení témat blízkých i vzdálených. Uvádí Dominika Nicha Marhoul a Helena Buchtová

15 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu KyberKecy

KyberKecy

Každoměsíční rozhovory s osobnostmi z oblasti kybernetické bezpečnosti. Moderuje Hung "Hungo Boss" Ngo.

5 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Polštář

Polštář

Vztahy, city, hranice, intimita, tělo… Máš milion otázek, ale nevíš, komu je položit? Tak právě pro tebe je tu Polštář! Zajímá nás všechno, co cítíš. Nová série začíná! Všechny díly podcastu Polštář můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a

28 epizod

61 odběratelů

12.

Obrázek podcastu michalrada.cz podcast

michalrada.cz podcast

...to byste chtěli vědět, co v tomhle podcastu najdete, co? No, to já taky...

32 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu UOL Daňový podcast

UOL Daňový podcast

Každý měsíc přinášíme novinky ze světa daní.

28 epizod

5 odběratelů

14.

Obrázek podcastu V háku Petra Vakoče

V háku Petra Vakoče

Jsem profesionální cyklista, olympionik, závodil jsem na Tour de France. Ptám se zajímavých lidí nejen ze světa sportu - hledám inspiraci v jejich životním příběhu. Zajímá mě, jak vnímají svět, jak zvládají tlak na výsledek, jak se vyrovnávají s úspěchem i nezdary, čím

3 epizod

7 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Není na koni jako na koni

Není na koni jako na koni

5 koňařek se baví o kontroverzních tématech všeho druhu

23 epizod

28 odběratelů

16.

Obrázek podcastu PALIČKA!

PALIČKA!

Honza Palička s mocnými o moci. Moc není ani dobrá, ani špatná – záleží jen na tom, kdo ji drží v rukou a jak s ní zachází. Podcast o těch, kteří ji mají, a o tom, jak ji používají. Pořad je součástí projektu vlny.cz, kde najdete celé díly i spoustu dalších zajímavých

27 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Neblbni a čti! | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Neblbni a čti! | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Pořad o literatuře, která nás posouvá. Výběr toho nejzajímavějšího, na co jsme v rádiu VYŠŠÍ HLAS při čtení narazili. Nevíte co číst? Anebo jestli právě tato knížka stojí za to? Poslechněte si Neblbni a čti!, kde vám o knížkách něco řekneme a něco z nich i přečteme. B

22 epizod

9 odběratelů

18.

Obrázek podcastu S kůží na trh | Rádio VYŠŠÍ HLAS

S kůží na trh | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Ty nejlepší, nejzábavnější a nejhlubší práce redaktorů VYŠŠÍHO HLASU. Glosy, fejetony, komentáře, črty. Místo kam zajít pro trochu humoru, nadhledu, ale i pro takřka filozofické úvahy.

48 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Souznění podcast

Souznění podcast

Nacházíme něco krásného v každém okamžiku. Tímto podcastem Vás provádí Anička a Markétka.

1 epizoda

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu OKOVINY

OKOVINY

Mluvím o tom, co mě zajímá. Svět, domov, politika, byznys, společnost, sport. Vítejte v podcastu novináře a moderátora Ondřeje Koutníka.

9 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Single podCask

Single podCask

První český podcast o lásce k rumu. Novinky, zajímavosti, rozhovory a informace o výrobě rumu. To je rumový podcast Single podCask. Přináší vám rumový on-line magazín RumRock.

17 epizod

6 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Divadelní 5

Divadelní 5

Podcast Beskydského divadla přináší sestříhané záznamy debat z cyklu Divadelní 5, který se věnuje aktuálním a celospolečenským tématům. Pořad moderuje Jan David.

10 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Šéf na pohovoru

Šéf na pohovoru

Každý chceme vědět, kdo je naším šéfem a proč, pro něj máme pracovat. Moviejobs podcasty Šéf na pohovoru vám přinášejí osobní rozhovory s majiteli, řediteli či vedoucími pracovníky firem, kteří hledají zaměstnance. Pokládáme jim stejné otázky, jakými si procházejí účast

14 epizod

1 odběratel

24.

Obrázek podcastu Ze zákulisí online konferencí

Ze zákulisí online konferencí

Podcast ze zákulisí online konferencí. Podcast pro pořadatele online konferencí. Máte dotaz? Napište mi na info@klarapirklova.cz

22 epizod

0 odběratelů

25.