Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Podcast Hlas
Náš Podcast je plný mladistvých na druhém stupni na základní škole. Chceme vyjádřit svůj názor a aby byl vyslyšen.
7 epizod
0 odběratelů
1.

Potterless
Join Mike Schubert, a grown man reading the Harry Potter series for the first time, as he sits down with HP fanatics to poke fun at plot holes, make painfully incorrect predictions, and bask in the sassiness of the characters. Schubes and his guests cover a portion of t…
229 epizod
22 odběratelů
2.

Sdílejte, než to zakážou!
Sdílejte, než to zakážou! A hlavně poslouchejte. Poslouchejte, protože v téhle knížce je všechno. Návštěva Bílého domu. Migrace. Nové a doteď tajné projekty naší armády. Je tam hodně věcí, co jsem ještě nikomu neřekl. Je tam všechno, co jsme udělali pro lidi. Jsou tam s…
23 epizod
0 odběratelů
3.

PotCast
Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda
2 epizod
0 odběratelů
4.

Klubovna Naděje
Pojďme mluvit o důležitých tématech! Klubovna Naděje je bezpečný prostor pro oběti a přeživší těžkých témat, který společně vytvoříme. Místo, kde si můžeme otevřeně povídat a vyměňovat zkušenosti, které nám pomáhají toto trauma překonat. Chcete i vy sdílet svůj příběh, …
12 epizod
2 odběratelé
6.

Středeční klasika Kateřiny Neumannové
Svého hosta zpovídá bývalá běžkyně na lyžích, olympijská vítězka ze ZOH v Turíně 2006, šestinásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Kateřina Neumannová. Všechny díly podcastu Středeční klasika Kateřiny Neumannové můžete pohodlně poslouchat v mobilní …
114 epizod
9 odběratelů
7.

Voltcast
Evropská politika do vašich uší. Rozhovory a diskuze nejen o progresivních politických tématech s hosty z stranického i expertního prostředí. Podcast hostí Adam Hanka, Barbora Hrubá a Adam Hruška. Vychází dvakrát měsíčně vždy první a třetí středu.Více na webu: https://w…
2 epizod
0 odběratelů
8.

WeddingDJs: dýdžejs, svatby a chlebíčky
Já jsem Dj Schafff a předně vám gratuluji, že jste se rozhodli upragradovat svůj život na manželství verze 01. Je mi ctí vám představit WeddingDjs. Mé bratry a sestry, které vám udělají ze svatby nezapomenutelný zážitek. Na kontě máme přes tisíc svateb po celé republice…
26 epizod
0 odběratelů
9.

HOKEJ ZBLÍZKA
Podcastová série v režii klubu HC Letci Letňany zabývající se aktuálními i dlouhodobými tématy (nejen) uvnitř hokejového prostředí. Hosté se skrze své názory konfrontují v panelové diskuzi, čímž otevírají celospolečenské problémy sportovního s…
6 epizod
0 odběratelů
10.

Jan Kuča Finance - pro mě slovo "nejde" neexistuje
Pro mě slovo „nejde“ neexistuje je podcast o skutečných životních cestách skutečných lidí. Zvu si do něj své klienty a zajímavé osobnosti, se kterými otevřeně mluvíme o rozhodnutích, která formovala jejich život. Bavíme se o penězích, investicích, podnikání, nemovitost…
5 epizod
0 odběratelů
11.

Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Velikán českého divadla, Jan Werich, za svého života prohlásil: „Já myslím, že civilizace není dobrá, když je bez kultury. Člověk potřebuje ke štěstí a spokojenosti nejenom pohodlí tělesné, ale i duševní. Kultura a civilizace musí jít ruku v ruce.“ A právě této myšlenk…
23 epizod
4 odběratelé
12.

Pohovory Martina Čermáka
Jaká jsou povolání budoucnosti a která v nejbližší době zaniknou? Do čeho investovat čas a peníze? To nám prozradí hosté z řad odborníků a známých osobností.
46 epizod
22 odběratelů
13.

Archiv X: rewatch seriálu Akta X
Podcast, ve kterém budeme dívat na kultovní seriál Akta X a vytahovat z archivu epizodu po epizodě. Rozbor jednotlivých epizod, zajímavosti a perličky ze zákulisí natáčení. Vychází každý druhý pátek a jelikož je koncipován jako rewatch, může obsahovat příležitostné spoi…
8 epizod
0 odběratelů
14.

Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Studentské hudební projekty, alternativní kapely. To všechno je náplň pořadu Alterna na rádiu VYŠŠÍ HLAS. Provázet vás budou Mišák Ransdorf, Miky O' Sullivan, Christine Hla Shwe a Jan Skořepa.
30 epizod
0 odběratelů
16.

Po hlavě
Začít se hýbat jde snadno, vydržet u pohybu bývá problém. Pusť se do toho s podcastem Po hlavě. Trenér Martin Košťál si do studia zve zajímavé hosty a společně mluví o mindsetu, motivaci a návycích, které vydrží. Podcast vzniká ve spolupráci se značkou inSPORTline — par…
6 epizod
0 odběratelů
19.

FINANČNĚ GRAMOTNÍ
Finanční gramotnost českého národa je ožehavé téma. Hodně se o něm mluví, ale málo koná. Pojďme to změnit. Honza a Joly vás společně nasměřují k finanční nezávislosti. V oblasti financí se pohybují přes 10 let a jsou zakladateli finančně poradenské společnosti AMJ Finan…
176 epizod
130 odběratelů
20.

Bass Weight
Měsíční show, ve které DLKTek, Hardware a Zeek z pražského kolektivu Bass Weight sdílejí své názory na vše, co se týká bassové hudby. Od vhledů do její historie i současných trendů až po rozhovory s občasnými hosty – vždy s citem pro to nejzajímavější, co se v ní skrývá…
5 epizod
0 odběratelů
21.

Sherpas Talk
Převážně nevážně o aktualitách z prostředí českého digitálního marketingu a trendů online světa.
11 epizod
2 odběratelé
23.

Toulky po Brdech
Brdy, to byla po dlouhou dobu zapovězená krajina. V době, kdy sloužila jako vojenský prostor, se do jejích končin podíval opravdu málokdo. V roce 2016 se Brdy staly Chráněnou krajinnou oblastí a otevřely se tak turistům a široké veřejnosti. S tím přicházejí obrovské mož…
50 epizod
2 odběratelé
24.