Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Základy

Základy

Historické, podmíněné osobní nebo přenesenou zkušeností – třeba i takové kořeny může mít předporozumění směrem ke křesťanské víře. Šestnáct zastavení s odpověďmi na základní body křesťanského učení z úst autorů nejrůznějšího zaměření, směřování, stylu uvažování. Další p

285 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu LAHODNÝ BENEDIKT

LAHODNÝ BENEDIKT

Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové

6 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu Adrian Baláž's show

Adrian Baláž's show

3 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu FRIDRICHOVÁ!

FRIDRICHOVÁ!

Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk

20 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu cestyposvete.cz

cestyposvete.cz

Podcast cestovatelského webu cestyposvete.cz, který pro cestovatele připravil kompletní průvodce v mluvené podobě, takže čtení tlustých průvodců už bude minulostí. Chystáte se někam vyrazit nebo nevíte, co by se dalo v dané destinaci dělat a zažít a zároveň se vám nechc

1 epizoda

19 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Válečníci starých časů - Rozhovory Válečníků

Válečníci starých časů - Rozhovory Válečníků

Podcast serveru Válečníci starých časů o vojenské historii od starověku až po 19. století. Rozhovory s historiky, reenactory a dalšími zajímavými lidmi.

13 epizod

1 odběratel

6.

Obrázek podcastu |CESTA|

|CESTA|

PODCAST CESTA KAZDE PONDELI NOVA EPIZODA NOVE TEMA

8 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Řekni něco!

Řekni něco!

6 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Café Fra – autorská čtení

Café Fra – autorská čtení

Éditions Fra Záznamy autorských čtení a dalších vystoupení z Café Fra.

351 epizod

20 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Fuckupy recruiterů

Fuckupy recruiterů

Podcast o fuckupech a průšvizích recruiterů! Hosté z řad recruiterů sdílí, jaké fuckupy za svojí kariéru udělali, jak je vyřešili a jaké z toho plyne ponaučení pro vás posluchače. Naproti tomu hosté z řad kandidátů sdílí, jaké fuckupy vnímají oni ve spolupráci s námi re

9 epizod

11 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Moje pohádka

Moje pohádka

Maminka a tatínek čtou originální pohádky pro svou milovanou Emily. Moje pohádka, to je čtení pro malé raubíře, prince a princezny. Pohádky na dobrou noc i celičký den.

2 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu King Beast

King Beast

Podcast by beastie

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Realitní Pokec s Andělem

Realitní Pokec s Andělem

🏡 Podcast nejen o nemovitostech, ale hlavně o životě v realitním byznysu! 🌍 Realitní svět není jen o číslech a obchodech, ale i o lidech, životním stylu a hledání rovnováhy. V tomto podcastu sdílíme nejen tipy a triky pro úspěch v realitách, ale i osobní zkušenosti a

19 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Na zápraží

Na zápraží

Podcast o tom, jak se z hektického blázna stává blázen s pomalým stylem bytí. Z města na venkov.

16 epizod

3 odběratelé

14.

Obrázek podcastu Danny West Side's show

Danny West Side's show

20 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu SKILLS FIRST

SKILLS FIRST

Do podcastu SKILLS FIRST si pravidelně zveme experty z různých firem, kteří s námi sdílí své zkušenosti a názory na témata, která právě hýbou světem recruitmentu. Otevřeně řešíme, co dnes v náboru (ne)funguje, jak najít ty správné lidi, a proč by měl být nábor více o do

14 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Pod kapotou

Pod kapotou

Povídání o čtyřech kolech a silných motorech pod kapotou, ale taky o moderním hospodaření, půdě a chytré zemědělské technice, která je k tomu potřeba.

6 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Svatební talk

Svatební talk

Svatební talk s Lukášem Kenjim Vrábelem a Markétou Malíkovou je podcast plný příběhů a zážitků ze světa svateb. Svatební fotograf Lukáš a koordinátorka Markéta sdílejí své nejzajímavější a nejvtipnější momenty ze svateb, které zažili. Povídáme si o tom, co nás na svatbá

34 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu FOITcaST

FOITcaST

Herci libereckého Divadla F. X. Šaldy Míša Foitová a Martin Stránský občerství každý měsíc český éter neformálním povídáním se zajímavým hostem.

8 epizod

2 odběratelé

19.

Obrázek podcastu FBC Prerov

FBC Prerov

O florbalovem klubu v Prerove

4 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Pavel Martinovský | rostecky

Pavel Martinovský | rostecky

Více než 1300 videorozhovorů a podcastů o byznysu

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu DVA BEZ DVOU

DVA BEZ DVOU

ČAU! VÍTÁME TĚ NA SVÉM PODCASTU DVA BE DVOU! PŘEJEME TI HEZKOU ZÁBAVU A ZAČÍNÁME!!!

2 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu ADvHD

ADvHD

Vítejte u ADvHD! 🎤 Podcastu dvou kluků s ADHD, kteří vedou rozhovory po svém – chaoticky, upřímně a bez servítků. Jsme YURA a KOKY a každý týden zveme hosty, co mají co říct. Ale zapomeňte na klasické otázky – u nás se během jediné minuty dostaneme od absurdních histor

9 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Vzkazy mámě

Vzkazy mámě

Audioblog o trochu jiných sportovních výzvách, o respektu k přírodě a pohybu v ní, o neobvyklé výchově a budování pevného vztahu mezi otcem a synem. Člověk by se neměl po narození potomstva vzdávat svých snů, nebo se jim věnovat na úkor času s prcky. Hledejte cestu jak

14 epizod

3 odběratelé

24.

Obrázek podcastu Blízkovýchodní podcast Marka Čejky

Blízkovýchodní podcast Marka Čejky

První český podcast o Blízkém východě Politika, kultura, náboženství a cestování od Marrakéše až po Teherán

38 epizod

0 odběratelů

25.