Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

BYL JSI SKUTEČNĚ ZNOVUZROZEN SKRZE VODU A DUCHA?
Mezi mnoha knihami s křesťanskou tematikou, které se vztahují k otázce znovuzrození, je tato kniha první knihou naší doby, která zvěstuje ‚Evangelium vody a Ducha‘ v naprostém souladu s Písmem. Člověk nemůže vstoupit do království nebeského, aniž by byl znovuzrozen skrz…
9 epizod
0 odběratelů
1.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
2.

Na cestě.
Vítejte na cestě! Na cestě životem, rodičovstvím i osobním rozvojem. Na cestě k sobě samým. Často je těžké přijmout, že život je neustálá proměna, nikdy nekončící energie, jejíž tok máme jen a pouze ve svých rukou. Jak na to? Třeba s tímto podcastem! Jsem Věra Švachová,…
67 epizod
1 odběratel
5.

Václav Michalskij - Osamělý je všude na poušti, Jaro v Kartágu - druhá kniha
Knihou „Osamělý je všude poušti“ pokračuje sextalogie Václava Michalského o osudech dvou sester – Mariji a Alexandry, který byl začal románem „Jaro v Kartágu“, za nějž spisovatel dostal Výnosem prezidenta Ruské federace z 5. června Státní cenu. Poprvé se v ruské litera…
30 epizod
0 odběratelů
8.

PoZOOR!
Rozverné básničky o zvířátkách. Všechny díly podcastu PoZOOR! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
15 epizod
1 odběratel
9.

Tři princezny
"Jsem skvělá, boží, nejlepší... CHÁPEŠ ?!!" Zlepší se vám každý den podcastem tří princezen- Popelky, Ariel a Barbie. Budete koukat, jak hluboko se můžeme někdy dostat... (jako studna). Je třeba rady? Zeptejte se tady.
21 epizod
4 odběratelé
10.

Webmisie redemptoristé
Podcast duchovního slova redemptoristů - členů Kongregace Nejsvětějšího Vykupitele. Duchovní slovo na úryvky z Bible, přednášky o duchovním životě a růstu víry.
662 epizod
7 odběratelů
11.

Evropa v souvislostech
Evropu v roce 2024 čekají společné volby. O čem ale přesně rozhodnou a proč by nás měla evropská politika zajímat? Dominika Perlínová v podcastu Evropa v souvislostech se zajímavými hosty probere, jak Brusel i Štrasburk doopravdy fungují. Podcast vzniká v rámci stejnojm…
16 epizod
0 odběratelů
12.

Veterinární podcast
Od fascinujúcich zaujímavostí o správaní a komunikácii so zvieratami, až po užitočné rady o zdraví a starostlivosti. To všetko nájdete v podcaste od mladej veterinárnky! 👩⚕️🐕 Staň sa aj ty na chvíľu veterinárnym lekárom. 🩺 🩻 Videocasty? Mrkni na HeroHero 🦸♀️, kd…
37 epizod
39 odběratelů
13.

Kliky, bidy, noviny - Novinky PPC Podcast CZ
Nejzajímavější tipy a nejzásadnější novinky pro každého PPCčkaře. Servírované hezky za syrova a bez úprav. Tak trochu punk, tak trochu hlína. Dopřejte si každý týden svoji dávku.
44 epizod
4 odběratelé
16.

Čtení na dobrý den
Vítejte! Čtení na dobrý den vzniklo z podnětu řady mých sledujících na Instagramu, kteří mi v komentářích psali, jestli nechci namluvit audioknihu, protože mám krásný, něžný, uklidňující a hladivý hlas. Jsem vděčná za svůj hlas a za to, že můžu od teď tvořit tento podc…
1 epizoda
0 odběratelů
17.

CHVÍLE
Podcast Chvíle vám bude pravidelně přinášet tipy na knížky, hudbu, divadla i jiné kulturní akce. Občas uslyšíte něco o mém životě, doporučení, které vám pomohou si zlepšit den i přemítání nad různými světovými trendy. Časem zde budou i rozhovory s hosty z ne úplně známé…
2 epizod
0 odběratelů
18.

Petr Škuta
"Krátké i dlouhé monology o technologiích v životě. Občas také dialogy s hosty a jejich pohledu na věc."🎙️ Novinky ze světa technologií. Zkušenosti, úvahy a osobní postřehy. 🍎 Apple | 🔋 Tesla | 🎮 Hry | 💙 Lifestyle
8 epizod
0 odběratelů
22.

Sociální podcast - (PARA) NORMÁLNÍ
Čus! My jsme Míša a Dego na youtube točíme jako Socky na tripu a vítáme tě u našeho podcastu, který tvoříme společně s Virlaxem. Zajímá tě nadpřirozeno, spiritualita, paranormální jevy a další hluboká témata, o kterých se všichni bojíme mluvit, ale zároveň to tak miluje…
3 epizod
68 odběratelů
23.

Chalupáři - Příběh Fulhamu
Vítejte v podcastu Chalupáři - "Příběh Fulhamu", kde se ponoříme do fascinujícího světa fotbalového klubu Fulham. Toto není jen o fotbale. Je to o historii, kultuře, fanoušcích a emocích, které tento klub definují. V každém dílu přivítáme fanouška jiného týmu Premier Le…
24 epizod
0 odběratelů
24.

My Talking Diary
Podcast o životě, o rodině, mateřství, výchově a o všem, co mě zrovna zajímá...
15 epizod
42 odběratelů
25.