Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

řeči o bydlení
Tohle je moje interiérová laboratoř, místo, kde vařím zajímavosti ze světa bydlení a koukám na něj trochu jinak. www.interierovalaborator.cz
21 epizod
3 odběratelé
1.

Podcast Objevíme svět. Cestování s dětmi je snadné. Fakt!
Rozhovory s rodiči a rodinami, které se rohodly, že s dětmi život nekončí. Inspirace, rady a tipy pro rodiče, kteří by s dětmi rádi cestovali, ale bojí se nebo hledají tu správnou cestu!
4 epizod
30 odběratelů
2.

Canaries In The Net
English spin-off of successful Czech podcast @kanarcivsiti about digital propaganda and toxic algorithms. Brought to you by @holyj & @alexalvarova.Truth wins! ❤️✌️
1 epizoda
0 odběratelů
5.

Všechno má cenu
Žádný politik prý nechce dvouokého ekonoma. Protože namísto rady se mu od něj vždy dostane „z jednoho pohledu tak, pane ministře, z druhého tak“. Ale dva dvouocí ekonomové už se mohou dobrat ekonomických pravd - obzvlášť, když se neshodnou na míře lidské racionality. Pe…
34 epizod
4 odběratelé
6.

Podcast Druhý pohled
Snažíme se předat názory pohledem teenagerů. Ondra a Vojta.
1 epizoda
0 odběratelů
8.

Divadlo Bolka Polívky
Hledali jsme způsob, jak s vámi být v blízkém kontaktu. Do cesty se nám postavily podcasty a my zjistili, že je to přesně ta platforma, kterou jsme hledali. V rámci našich podcastů se můžete těšit na dva pořady - MALÉhRY ke kafi a Příští zastávka: Divadlo Bolka Polívky.…
28 epizod
62 odběratelů
9.

Pravda na dosah – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
11.

Pierre Urban
Rozhovory a obsah o kreativitě, které propojují umění, technologii a nové způsoby myšlení. Sledujte IG https://www.instagram.com/pierreurban/. Podcast vychází v rámci Creative Club H40 https://www.instagram.com/creativeclub_h40/
44 epizod
0 odběratelů
12.

Spotlight.
Jsem fotograf. Tohle je kecání s lidma kolem mě. Možná je znáte, možná ne. Sleduj mě na Instagramu a TikToku jako @tonyflunkey!
52 epizod
16 odběratelů
13.

CANDLECAST
První podcast, který se věnuje především vonným svíčkám, voskům, difuzérům a bytovým vůním. Pojďme si popovídat o tomto fenoménu a podívat se na toto téma podrobně a v souvislostech. Partnerem tohoto podcastu je J&P CANDLES.
2 epizod
0 odběratelů
15.

PODCASF
Uvolněná atmosféra kavárny, zajímavý host a povídání o různých tématech z oboru fyzioterapie. To je koncept našich starých dobrých FyzioCafé. A co takhle uvolněná atmosféra domova? Uvařte si dobrou kávu a pohodlně se usaďte, tohle je náš nový PodcASF!
41 epizod
13 odběratelů
16.

Vypadáváš
Příběhy vypadávání ze zaběhnutého života v novém podcastu festivalu Jeden svět.
9 epizod
0 odběratelů
17.

Investice srozumitelně
Podcast společnosti In Invest pro finanční profesionály o investicích odborně a přesto srozumitelně. V rámci jednotlivých epizod si bude Lukáš Paldus zvát zástupce poradenských firem a vzdělávacích společností. Dále také jednotlivé úspěšné investiční poradce. Mezi hlavn…
64 epizod
77 odběratelů
19.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
20.

Tři princezny
"Jsem skvělá, boží, nejlepší... CHÁPEŠ ?!!" Zlepší se vám každý den podcastem tří princezen- Popelky, Ariel a Barbie. Budete koukat, jak hluboko se můžeme někdy dostat... (jako studna). Je třeba rady? Zeptejte se tady.
21 epizod
4 odběratelé
22.

Entropiq podcast
Entropiq je česká profesionální esportová organizace. Jsme parta zkušených profesionálů z různých oborů a nadšenců do esportu. Jsme hráči tělem i duší a rozhodli jsme se, že je na čase, aby na CZ/SK úrovni vznikla špičková esport organizace s týmy, které budou nejen sc…
15 epizod
0 odběratelů
23.