DEEHO SHOW
Heh. Podcast, který přínáší svět hudby běžným lidem. To byl původní záměr. Nevyšlo to. Teď se jedná spíše o místo sdělovaní přiblblých myšlenek. Občas si k tomu vezmu hosta, ať to není tolik mimo! :)
6 epizod
0 odběratelů

Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a slavnou osobností. Všechny díly podcastu Pochoutky na talíři můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
50 epizod
1 odběratel

Urban Caast
Proč jezdí lidé v Nizozemsku či v Kodani tolik na kolech, ať už do práce, do škol, za nákupy i za zábavou? Jak to souvisí s tím, že jsou jejich města čistá, bez hluku, zato plná života a prosperují? A jak se tomu přiblížit u nás? S Jakubem a Romanem. www.urbancaast.cz
13 epizod
1 odběratel

Granátový Jablko
Netradiční, kriticky pochvalný, satiricky pozitivní a konstruktivně negativní, no zkrátka je tu nový podcast o světě Apple navazující na tradici blogu GranatovyJablko.cz
2 epizod
0 odběratelů

Zbraně a společnost
Podcast pro všechny, kteří považují osobní svobodu za přirozenou součást lidství a nechtějí se jí vzdát. Já sám se považuji se za odpovědného člověka, který je schopen svůj život řídit sám i bez nařízení vrchnosti. Své zbraně mám protože se mi líbí a protože je mít mohu…
3 epizod
0 odběratelů

Karanténa Podcast
Podcast rádia Karanténa se skládá ze sestřihů živého vysílání rádia Karanténa.
1 epizoda
0 odběratelů

Zkratkou na houby
Mimo hlavní herní proud - průvodce po nezávislých videohrách. Jen těch jedlých. Sbírá Barbora Tauerová a loupe Ondřej Trhoň.
12 epizod
1 odběratel

Ponte reports
V pořadu Ponte reports uslyšíte zajímavé rozhovory s ještě zajímavějšími lidmi nejen z Mostecka.
979 epizod
0 odběratelů

TravelMonday.cz
O životě v dodávce se psem. Povídání o našich výletech a dobrodružstvích.
3 epizod
0 odběratelů

World of Gabi
Jsem upřímná a nebojím se říct svůj názor. Podnikám. Jsem maminka. Mám strach z mluvení před lidmi, ale občas se překonám. Můj život je plný kreativity. Mám skvělého partnera a vlastní ateliér, ve kterém vedeme produkci na foto, video, ilustrace a grafiku jako Colorpix …
3 epizod
0 odběratelů

Fairy Podcast
Fairy podcast je tak trochu jiný podcast. Je to víc než jen podcast. Je tradičně netradiční, zaručeně pravý, jako domácí buchta od babičky - zkrátka podcast s příběhem.
5 epizod
0 odběratelů

Muzejní podcast
Muzejní dění, zajímavosti, historické události a osobnosti Žatecka a okolí
4 epizod
0 odběratelů

KONTRA podcast
KONTRA is a disruptive branding studio based in Prague. We talk about trends and hypes in communication, pschology, design, marketing strategy and innovation.
36 epizod
0 odběratelů

Divadlo Husa na provázku #prvzk.podcast
Otevřený audioprostor současných témat a nečekaných forem. Poslechněte si Provázek ze zákulisí a nahlédněte pod pokličku legendárního brněnského divadla. V našem podcastu přinášíme rozhovory se zajímavými osobnostmi a záznamy z obohacujících setkání na provázkovských di…
85 epizod
3 odběratelé

Křížem krajem
Magazín dobrých zpráv a zajímavostí Moravskoslezského kraje. Všechny díly podcastu Křížem krajem můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
419 epizod
3 odběratelé

MAPPA VYSÍLÁ
Jak se plánuje město, ve kterém žijeme? A proč se kolem něj tolik diskutuje? Podcast MAPPA VYSÍLÁ přináší rozhovory o Ostravě, ulicích, domech, parcích i proměnách míst, které ovlivňují náš každodenní život. Nová epizoda každou poslední sobotu v měsíci.
79 epizod
0 odběratelů

REFRESHER CZ Rozhovory
Přinášíme Ti otázky, které jinde neuslyšíš. Všechny rozhovory najdeš taky na webu Refresher.cz nebo na našem YouTube kanále.
172 epizod
12 odběratelů