5 tipů na podcasty o sexu

ÚvodMagazín5 tipů na podcasty o sexu

22. 10. 2021 – Redakce

Chcete vědět, co po Vás partnerka chce, když žádá o Cunnilingus? Jak si správně užít anální sex nebo jak dlouhá je ideální předehra? I na tohle umí odpovědět epizody v oblíbených podcastech o sexu. Česká podcastová aplikace Youradio Talk Vám přináší tipy na ty nejposlouchanější:

obrázek článku

Vyhonit ďábla

Podcastová klasika, kterou zná asi každý, kdo nějakým způsobem sleduje podcastovou scénu. Navíc autorky Terézia Ferjančeková se Zuzanou Kašparovou s tímto podcastem zvítězily v roce 2020 v Podcastu roku. Obsahem jejich populárního podcastu jsou epizody věnující se sexu, a to velmi otevřeně a bez zábran. Za poslední měsíc si můžete poslechnout epizody o análním sexu, komentář k populárnímu seriálu Sex education nebo osobité historky Terézie z jejích Tinder randíček.

LOVE IS ON THE AIR

Další ze série známých a oblíbených podcastů. Doktorka Nikita a Docent Zach se též zaobírají tématy jako je láska, sex, partnerské i přátelské vztahy. V poslední epizodě se například věnovali tématu menstruace. A kromě edukativního vysvětlení jevů jako je PMS se v tomto extra dlouhém díle (1 hodina 43 minut) dozvíte o tom, jak vypadá takový sex, když má žena menstruaci.

Sexuálna výchova

Další podcast, kde zní slovenština, stejně jako u podcastu Vyhonit ďábla a LOVE IS ON THE AIR. Autorky podcastu Miška a Vala jsou v tomto ohledu na Slovensku velmi populární. Do podcastů si často svou i nějaké hosty, jako například u epizody týkající se sexu s více osobami. Zde se například dozvíte osobní zkušenost s trojkou, čtyřkou, všech zúčastněných, vč. detailů, jak to probíhalo a zda je dobré jít do takové zkušenosti pod vlivem alkoholu či nikoliv.

Clit Talk

Jak už můžeme odvodit z názvu, tenhle podcast hodně připomíná předchozí české a slovenské podcasty, akorát je v angličtině a od anglických autorek. Opět tu dámy diskutují o orgasmech, masturbaci a v posledním díle například o technikách orálního sexu. Velmi často jsou součástí podcastů i hosté, kteří jsou nahráváni přes telefon, proto má po zvukové stránce podcast trochu odlišné vyznění.

Naostro

Tento podcast opět tvoří československá dvojice Radka a David. Svým formátem velmi připomíná LOVE IS ON THE AIR a podobně je na tom i tematicky. Sex není jediným tématem, kterému se autoři v podcastu věnují. Témata jsou hodně i o vztazích, například aktuální epizoda Jak zvládnout rozchod. Ale v řadě epizod se najde i choulostivější tématika jako Debata o pornu, Zajímavosti o vagíně nebo Zajímavosti o penisu.

Pokud bychom měli všechny podcasty zhodnotit, tak všechny výše uvedené podcasty mají stejný rozhovorový formát a není tu žádný, který by se nějak v tomto ohledu vymykal. Z hlediska obsahu je nejslabší asi podcast Naostro a naopak nejvíce atraktivní je podcast Sexuálna výchova. Pro ty, kteří si u tohoto oddechového tématu chtějí trochu procvičit hovorovou angličtinu jednoznačně doporučujeme Clit Talk. Obecně ale zatím nejlépe hodnotíme slovenskou Sexuálnou výchovu, u které by se mohli bavit nejen samotní autoři.