4 podcasty tohoto týdne, které Vás naladí na Vánoce

ÚvodMagazín4 podcasty tohoto týdne, které Vás naladí na Vánoce

8. 12. 2021 – Redakce

Vánoce se pomalu ale jistě blíží, a proto se začíná vánoční atmosféra a tematika odrážet i v epizodách některých podcastů. V redakci Youradio Talk jsme pro Vás vybrali ty nejzajímavější vánoční epizody uplynulého týdne.

obrázek článku

Nevíte, jaké pořídit letos dárky? Podcast Sarkastické kafe napoví!

Influencerky Hell Navrátilová a Mariana Prachařová v poslední epizodě svého podcastu Sarkastické kafe prozrazují, co dávají za dárky své rodině. Samozřejmě je díl protkaný reklamou, a to opravdu dost, ale určitou inspiraci zde najdete. Ať už se jedná o společenské hry nebo třeba tip na dárky pro babičku. Předposlední díl zase dámy věnovaly tématu, jak se naladit na Vánoce. Například sledováním vánočních filmů, vánočních pohádek, návštěvou vánočně nazdobených míst nebo koupí vánoční květiny. Z podcastu Sarkastické kafe i jednotlivých epizod číší energie a holky opravdu odkrývají své soukromí. Na druhou stranu ale působí podcasty také tak, že jsou dámy líné ho stříhat, a tak se v něm objevuje spousta „přežblebtů“ nebo odbíhaček od tématu.

Chcete nakupovat jako vánoční dárek knihy?

Tak to by Vám neměl uniknout podcast knihkupectví LUXOR. V posledním díle Vám autorky podcastu představí nejen žhavé knižní novinky, ale také celoročně velmi oblíbené knihy pro různé tipy čtenářů. A pokud byste si nebyli jistí titulem, tak stručně shrnou i obsah doporučovaných knih.

Hledáte ideální vánoční stromeček? Poradí podcast Káva o čtvrté

Podcast Káva o čtvrté z dílny Českého rozhlasu přináší v poslední epizodě rozhovor moderátorky Patricie Strouhalové s Františkem Valdmanem, pěstitelem vánočních stromků. Pokud Vás tedy zajímá, jaký je původ vánočních stromků, kolik vyprodukuje živý stromek kyslíku a jak dlouho roste vánoční stromeček, než se dostane k Vám do obýváku, tak si určitě dejte tuto 30minutovou epizodu. Když přežijete nezáživný úvod, tak konec podcastu už je opravdu hodně informačně zajímavý.

Jak se uklidnit před Vánocemi? Poradí v podcastu Linka influenceři Kovy s Terezou Salte!

Ve 104 díle svého podcastu Linka influenceři Kovy a Tereza Salte vysvětlují, jak se z Vánoc nezbláznit. Ale nějakou zásadní radu nečekejte. Spíše sdělují, že možná než se zaseknout na 2,5 hodiny v obchoďáku bude lepší se zaseknout 2,5 hodiny na e-shopu. Protože při nákupech online alespoň sedíte v pohodlí domova. Na druhou stranu přiznávají, že plánování předvánoční stres umí dobře odbourat. Tento podcast je opravdu takový hodně laskavý a moc hezky se poslouchá a určitě Vás na chvilku zpomalí.