Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 9. díl Jih - Oheň a inkoust | Kampaň: Za srdcem Azary | Krotitelé draků

1.

Krotitelé draků

9. díl Jih - Oheň a inkoust | Kampaň: Za srdcem Azary | Krotitelé draků

11. 11. 2021

3 hod 48 min

Obrázek epizody #85+ VZHLED - STORIES

2.

LOVE IS ON THE AIR

#85+ VZHLED - STORIES

18. 11. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Petr Weiss: Otevřený sex už dnes není taková atrakce. Česky mají v průměru nejvíce partnerů oproti dalším národům

3.

Konečně pátek

Petr Weiss: Otevřený sex už dnes není taková atrakce. Česky mají v průměru nejvíce partnerů oproti dalším národům

22. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody #86 PLASTICKÝ CHIRURG: Manželka mi zatrhla kliniku na úpravu pysků, říká Ondřej Měšťák

4.

LOVE IS ON THE AIR

#86 PLASTICKÝ CHIRURG: Manželka mi zatrhla kliniku na úpravu pysků, říká Ondřej Měšťák

21. 11. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody Sestini Hlaváčková a Necpál: Ze začátku jsem šla do boje a vyhrát. Pak jsme se stali kamarády, rivalitu jsem necítila

5.

Host Frekvence 1

Sestini Hlaváčková a Necpál: Ze začátku jsem šla do boje a vyhrát. Pak jsme se stali kamarády, rivalitu jsem necítila

22. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody #87 POLYAMORIE: Inspirace pro všechny vztahy

6.

LOVE IS ON THE AIR

#87 POLYAMORIE: Inspirace pro všechny vztahy

23. 11. 2021

1 hod 6 min

Obrázek epizody Petr Bende: Pokud vánoční turné nevyjde. Tak se budu muset vrátit k onlinovým záležitostem, ale věřím, že se bude koncertovat

7.

Host Frekvence 1

Petr Bende: Pokud vánoční turné nevyjde. Tak se budu muset vrátit k onlinovým záležitostem, ale věřím, že se bude koncertovat

12. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Ondřej Brzobohatý: Moje deskovka o covidu řadu lidí pobouřila, ale já chtěl lidem dodat dobrou náladu, protože humor léčí

8.

Host Frekvence 1

Ondřej Brzobohatý: Moje deskovka o covidu řadu lidí pobouřila, ale já chtěl lidem dodat dobrou náladu, protože humor léčí

19. 11. 2021

20 min

Obrázek epizody Nadace Za Záchranu Indiánů

9.

Mrázek ústředna

Nadace Za Záchranu Indiánů

25. 5. 2010

1 min

Obrázek epizody Český Dvůr

10.

Mrázek ústředna

Český Dvůr

25. 5. 2010

1 min

Obrázek epizody Xindl X: Dnes je tradicí, že se dělají afterparty i po koncertech, které se neuskutečnily

11.

Host Frekvence 1

Xindl X: Dnes je tradicí, že se dělají afterparty i po koncertech, které se neuskutečnily

1. 12. 2021

28 min

Obrázek epizody Hartl a Černá: V knihách každá postava nějakým způsobem zveličuje jednu z mých vlastností

12.

Host Frekvence 1

Hartl a Černá: V knihách každá postava nějakým způsobem zveličuje jednu z mých vlastností

2. 12. 2021

20 min

Obrázek epizody Jana Poštová: Při epileptickém záchvatu nesmíte člověku nic vkládat do úst. Mohli byste ho zranit

13.

Konečně pátek

Jana Poštová: Při epileptickém záchvatu nesmíte člověku nic vkládat do úst. Mohli byste ho zranit

6. 12. 2021

44 min

Obrázek epizody Arnyho přejelo auto

14.

Brzda Evropy 2 aneb Jakoby show

Arnyho přejelo auto

1. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Jan Vojáček: Abychom se v této době udrželi v dobré psychické kondici, vypněte zprávy a vyrazte do přírody

15.

Host Frekvence 1

Jan Vojáček: Abychom se v této době udrželi v dobré psychické kondici, vypněte zprávy a vyrazte do přírody

3. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Tomáš Pacina: Já jsem historii ženského hokeje nepřepsal. To holky samy. Já se na to jen díval z lavičky

16.

Host Frekvence 1

Tomáš Pacina: Já jsem historii ženského hokeje nepřepsal. To holky samy. Já se na to jen díval z lavičky

8. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody 47. Chume na gyndě: Všechno, co jste kdy chtěli vědet

17.

Chumelenice

47. Chume na gyndě: Všechno, co jste kdy chtěli vědet

6. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody Marek Zelinka: Nejradši mám projekty, kde můžu být tvůrcem a zároveň vystupovat

18.

Host Frekvence 1

Marek Zelinka: Nejradši mám projekty, kde můžu být tvůrcem a zároveň vystupovat

13. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Václav Kurel: Největší ránou pro půdu bylo obrovské množství chemie a velké stroje

19.

Konečně pátek

Václav Kurel: Největší ránou pro půdu bylo obrovské množství chemie a velké stroje

13. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Ranní show - Pondělí 20.12.2021

20.

Ranní show

Ranní show - Pondělí 20.12.2021

20. 12. 2021

1 hod 30 min

Obrázek epizody Petr Čáslava: Deskové hry mají učící formu. S každou, kterou si zahrajete, je pro vás lehčí naučit se další

21.

Host Frekvence 1

Petr Čáslava: Deskové hry mají učící formu. S každou, kterou si zahrajete, je pro vás lehčí naučit se další

23. 12. 2021

19 min

Obrázek epizody Tomáš Klus: Nejsem příznivcem druhých dílů, ale dvojka pohádky Tajemství staré bambitky bude hrdě stát vedle jedničky

22.

Host Frekvence 1

Tomáš Klus: Nejsem příznivcem druhých dílů, ale dvojka pohádky Tajemství staré bambitky bude hrdě stát vedle jedničky

22. 12. 2021

23 min

Obrázek epizody Dušan Majer - Lidstvo by nepřežilo bez kosmonautiky v budoucnosti #EasyCast #kotak

23.

KOŤÁK | LIVE & CAST

Dušan Majer - Lidstvo by nepřežilo bez kosmonautiky v budoucnosti #EasyCast #kotak

28. 12. 2021

1 hod 12 min

Obrázek epizody Ranní show - Pondělí 10.1.2022

24.

Ranní show

Ranní show - Pondělí 10.1.2022

10. 1. 2022

1 hod 12 min

Obrázek epizody Iva Matyášová: Feng Shui je architektura nejen vnějšího, ale i vnitřního světa člověka

25.

Konečně pátek

Iva Matyášová: Feng Shui je architektura nejen vnějšího, ale i vnitřního světa člověka

10. 1. 2022

33 min