Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marihuana

1.

Marihuana

13. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody Správné město má mít kopec, galanterii, orloj a kuřata

2.

Správné město má mít kopec, galanterii, orloj a kuřata

3. 7. 2024

44 min

Obrázek epizody Haklův Let čarodějnice líčí život čtyřicátníka, který se v životě motá jak výkal na splavu

3.

Haklův Let čarodějnice líčí život čtyřicátníka, který se v životě motá jak výkal na splavu

1. 7. 2024

47 min

Obrázek epizody Proč jsou muži "tak" natvrdlí a jaké vlastnosti by ženy na mužích ocenily nejvíce?

4.

Proč jsou muži "tak" natvrdlí a jaké vlastnosti by ženy na mužích ocenily nejvíce?

24. 6. 2024

17 min

Obrázek epizody Tipy, jak se bezcitně rozejít a ideální pracovní doba

5.

Tipy, jak se bezcitně rozejít a ideální pracovní doba

19. 6. 2024

46 min

Obrázek epizody Škrty: Český úděl

6.

Škrty: Český úděl

19. 6. 2024

28 min

Obrázek epizody Konec Dejvického divadla

7.

Konec Dejvického divadla

2. 5. 2025

2 min

Obrázek epizody „Po noční návštěvě ledničky mi vynadal animovaný myšák.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nárazech

8.

„Po noční návštěvě ledničky mi vynadal animovaný myšák.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nárazech

9. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Omeletky Haliny Pawlowské o boji

9.

Omeletky Haliny Pawlowské o boji

2. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody „Vyndej prosím bábovku z pračky,“ napsala jsem příteli. Omeletky Haliny Pawlowské o dobru

10.

„Vyndej prosím bábovku z pračky,“ napsala jsem příteli. Omeletky Haliny Pawlowské o dobru

1. 6. 2024

23 min

Obrázek epizody Iva Frühlingová: Francouzi by se od nás mohli naučit svíčkovou a dělat si ze sebe srandu.

11.

Iva Frühlingová: Francouzi by se od nás mohli naučit svíčkovou a dělat si ze sebe srandu.

20. 2. 2025

42 min

Obrázek epizody Dasha: Zpěvačka nemá dlouhou trvanlivost, je třeba včas odejít

12.

Dasha: Zpěvačka nemá dlouhou trvanlivost, je třeba včas odejít

7. 12. 2023

28 min

Obrázek epizody Hokejový speciál:  Ve studiu mistři světa v hokeji (Radko Gudas, Jakub Krejčík a David Špaček)

13.

Hokejový speciál: Ve studiu mistři světa v hokeji (Radko Gudas, Jakub Krejčík a David Špaček)

31. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody #117 Majk Spirit – Cesta do hlubin kreativní duše

14.

#117 Majk Spirit – Cesta do hlubin kreativní duše

20. 12. 2024

2 hod 49 min

Obrázek epizody Manželka profesionálního basketbalisty - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ DEVÁTÁ: Silvia Halada

15.

Manželka profesionálního basketbalisty - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ DEVÁTÁ: Silvia Halada

5. 6. 2024

1 hod

Obrázek epizody Co řekla holčička Tomášově mámě na to, když se jí ptala, proč nemá v kočárku miminko?

16.

Co řekla holčička Tomášově mámě na to, když se jí ptala, proč nemá v kočárku miminko?

31. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody HERDYN - LIDI SE MĚ SNAŽÍ NACHYTAT A POSÍLAJÍ MI DO STREAMU NAHÝ FOTKY, HOLKY STREMUJOU JAK SEDÍ V TANGÁCH NA PRŮSVITNÝ ŽIDLI, FANOUŠEK MI POSLAL 150 TISÍC KČ Ep.136

17.

HERDYN - LIDI SE MĚ SNAŽÍ NACHYTAT A POSÍLAJÍ MI DO STREAMU NAHÝ FOTKY, HOLKY STREMUJOU JAK SEDÍ V TANGÁCH NA PRŮSVITNÝ ŽIDLI, FANOUŠEK MI POSLAL 150 TISÍC KČ Ep.136

30. 5. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Hvězdná rada JAKUBA KOHÁKA – Moje holka je pořád naštvaná

18.

Hvězdná rada JAKUBA KOHÁKA – Moje holka je pořád naštvaná

6. 6. 2019

1 min

Obrázek epizody Kdy půjde Patrik do důchodu a co bude dělat?

19.

Kdy půjde Patrik do důchodu a co bude dělat?

27. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Jaké existují diety a zblázněná AI

20.

Jaké existují diety a zblázněná AI

30. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Můj syn byl 17 minut mrtev - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ ŠESTÁ: Michal Drugaj vol. 2

21.

Můj syn byl 17 minut mrtev - EPIZODA ČTYŘICÁTÁ ŠESTÁ: Michal Drugaj vol. 2

7. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody ZLATA ADAMOVSKÁ - NATÁČELI JSME SERIÁL ŽIVĚ ROVNOU DO TV, NEJRADŠI VE FILMECH MUČÍM MANŽELA Ep.132

22.

ZLATA ADAMOVSKÁ - NATÁČELI JSME SERIÁL ŽIVĚ ROVNOU DO TV, NEJRADŠI VE FILMECH MUČÍM MANŽELA Ep.132

2. 5. 2024

56 min

Obrázek epizody Rakušan má vlastní rovnici a Jurečka vám dává čtyři měsíce | Vol.49 | 29. dubna (ukázka)

23.

Rakušan má vlastní rovnici a Jurečka vám dává čtyři měsíce | Vol.49 | 29. dubna (ukázka)

29. 4. 2024

15 min

Obrázek epizody Co se dá dělat v posteli a začíná to prvním písmenem vašeho křestního jména?

24.

Co se dá dělat v posteli a začíná to prvním písmenem vašeho křestního jména?

29. 4. 2024

1 hod 27 min

Obrázek epizody Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

25.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

24. 4. 2024

38 min