Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sousedé: Kulturverband: Česko-německé smíření a spolupráce. Werner Kraus a život neodsunutých Němců

1.

Sousedé: Kulturverband: Česko-německé smíření a spolupráce. Werner Kraus a život neodsunutých Němců

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

2.

S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer

21. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Sousedé: Kulturverband: Česko-německé smíření a spolupráce. Werner Kraus a život neodsunutých Němců

3.

Sousedé: Kulturverband: Česko-německé smíření a spolupráce. Werner Kraus a život neodsunutých Němců

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Buchty: Kdo má nějvětší pusu a pyj? I to jsou informace, které se mohou hodit

4.

Buchty: Kdo má nějvětší pusu a pyj? I to jsou informace, které se mohou hodit

1. 9. 2021

42 min

5.

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody 2023E43: IEM RIO, Major, CZ/SK Twitter

6.

2023E43: IEM RIO, Major, CZ/SK Twitter

21. 4. 2023

47 min

7.

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Odešel Hbitý prst. Vzpomínka na klavíristu a pedagoga Zdeňka Stibora

8.

Odešel Hbitý prst. Vzpomínka na klavíristu a pedagoga Zdeňka Stibora

26. 10. 2020

13 min

9.

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Quest: Super Mario Bros. ve filmu adaptacím her ostudu nedělá. Je ale hlavně přehlídkou easter eggů

10.

Quest: Super Mario Bros. ve filmu adaptacím her ostudu nedělá. Je ale hlavně přehlídkou easter eggů

21. 4. 2023

45 min

11.

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody 03/08 – Řešení problémů zítřka | Audiokniha Brány Skeldalu – Legenda o Rovenu

12.

03/08 – Řešení problémů zítřka | Audiokniha Brány Skeldalu – Legenda o Rovenu

2. 9. 2021

7 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

13.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

14.

Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

20. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

15.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

16.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Trailer | Solární elektrárny

17.

Trailer | Solární elektrárny

27. 1. 2021

20 sec

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

18.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

20.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

21.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

22.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

23.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

24.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

25.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min