Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Ptáci se vrátili z teplých krajin rekordně brzy. První čápi se na našem území objevili už v únoru

1.

Zprávy z jižních Čech: Ptáci se vrátili z teplých krajin rekordně brzy. První čápi se na našem území objevili už v únoru

7. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody S1 Ep51: Pike's Peak: The Complete History of the World's Highest Hill Climb

2.

S1 Ep51: Pike's Peak: The Complete History of the World's Highest Hill Climb

26. 10. 2020

57 min

Obrázek epizody Zelené světy: Užitečné rady a tipy pro pěstování hortenzií

3.

Zelené světy: Užitečné rady a tipy pro pěstování hortenzií

7. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Českomoravská myslivecká jednota slaví 100 let. Součástí oslav je i mistrovství ve vábení jelenů

4.

Hobby magazín: Českomoravská myslivecká jednota slaví 100 let. Součástí oslav je i mistrovství ve vábení jelenů

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Ve věku 92 let zemřel zpěvák a herec Josef Zíma. Král české dechovky i princ Radovan

5.

Zprávy ze Zlínského kraje: Ve věku 92 let zemřel zpěvák a herec Josef Zíma. Král české dechovky i princ Radovan

7. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Hvížďala: Arnošt Lustig mě kvůli knize seřval

6.

Blízká setkání: Karel Hvížďala: Arnošt Lustig mě kvůli knize seřval

1. 9. 2021

33 min

Obrázek epizody Jedinečný kriminalista, kterému se vrazi svěřovali. O Českého lva bojuje Metoda Markovič: Hojer

7.

Jedinečný kriminalista, kterému se vrazi svěřovali. O Českého lva bojuje Metoda Markovič: Hojer

7. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Pěstovat salát na zahradě je plýtvání energií. Mnohem lepší najdete na louce

8.

Pěstovat salát na zahradě je plýtvání energií. Mnohem lepší najdete na louce

20. 4. 2023

15 min

Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Jak pěstovat křen? Jednoletým nebo malínským způsobem

9.

Zahrádkářské tipy: Jak pěstovat křen? Jednoletým nebo malínským způsobem

7. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Jak opravdu vzniklo High School DxD

10.

Jak opravdu vzniklo High School DxD

20. 8. 2017

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Mostecké Městské divadlo uvede premiéru hry Drže se! britského autora Paula Bournea

11.

Zprávy ze Severu: Mostecké Městské divadlo uvede premiéru hry Drže se! britského autora Paula Bournea

7. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

12.

Za projektem Musica non grata se v pořadu Hudba v miléniu ohlížejí Per Boye Hansen a Iva Nevoralová

19. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

13.

Pochlap se: Kouč Karel Šoral: Smrtí končí život, ale ne vztah k těm, kteří odešli

20. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

14.

Lili z Real Talku: Lidi často nechápou můj záměr, nedělám informační rozhovory

19. 3. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

15.

Casablanca: Na Nepál jeden život nestačí. Horolezec Honza Tráva Trávníček o šrámech i radostech z hor

19. 3. 2024

44 min

Obrázek epizody Trailer | Solární elektrárny

16.

Trailer | Solární elektrárny

27. 1. 2021

20 sec

Obrázek epizody Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

17.

Paríž - Bratislavu som dal na jednu cik pauzu (DANO HERIBAN epizóda osemdesiata)

20. 2. 2022

54 min

Obrázek epizody #25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

18.

#25 Jak se připravit na trek z pohledu fyzioterapeuta a trenéra - Ondřej Prudil

19. 3. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19.

Navrhni mi menu, ó umělá inteligence! Kuchařům navrhuje vhodné suroviny či vizuální předlohy jídel

19. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody Láska za lásku: Jarní vody

20.

Láska za lásku: Jarní vody

20. 2. 2022

52 min

Obrázek epizody Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

21.

Celiakie je nemoc chameleon. Má mnoho podob, ale léčba je jasně daná

19. 3. 2024

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

22.

Blízká setkání: Výtvarnice Eliška Podzimková: V New Yorku jsem se naučila, že nechci sedět v kanceláři

19. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Krevety: Jak je správně koupit?

23.

Krevety: Jak je správně koupit?

14. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

24.

Mám dar hrát „svině“. Stačí mě obsadit a je to tam, říká Marek Taclík

15. 6. 2020

49 min

Obrázek epizody O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

25.

O původu příjmení - Dressler, Harant, Giptner

27. 1. 2021

3 min