Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kompot: Čeští Přátelé a opak Mostu. Seriál Dobré ráno, Brno! je hodný a má geniální postavy

1.

Kompot: Čeští Přátelé a opak Mostu. Seriál Dobré ráno, Brno! je hodný a má geniální postavy

5. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody 85. Kateřina Beran -*speciální díl*- o vězení

2.

85. Kateřina Beran -*speciální díl*- o vězení

5. 3. 2024

51 min

Obrázek epizody GameCast_s01e03_Ubisoft aneb život testera

3.

GameCast_s01e03_Ubisoft aneb život testera

23. 1. 2021

1 hod 45 min

Obrázek epizody Na vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem

4.

Na vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květem

14. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody #26 Paulína Šmatláková: Frustraci při tvorbě nevnímám jako negativní zážitek, může toho mnoho odhalit

5.

#26 Paulína Šmatláková: Frustraci při tvorbě nevnímám jako negativní zážitek, může toho mnoho odhalit

5. 3. 2024

39 min

Obrázek epizody Do extrému vybočený brutalismus. Trikaři snímku Bod obnovy zasadili dům Kotva do varšavských ulic

6.

Do extrému vybočený brutalismus. Trikaři snímku Bod obnovy zasadili dům Kotva do varšavských ulic

5. 3. 2024

3 min

Obrázek epizody On Air: Cement jako kulturní materiál. Pojivu modernity se krátí čas, co bude dál?

7.

On Air: Cement jako kulturní materiál. Pojivu modernity se krátí čas, co bude dál?

14. 2. 2022

15 min

Obrázek epizody Mindset vítězů, jak ho dosáhnout?

8.

Mindset vítězů, jak ho dosáhnout?

5. 3. 2024

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

9.

Blízká setkání: Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová: Rozhlas pro mě byl důležitou součástí hudebního rozvoje

5. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Ep. 4 - Stormcast Eternals

10.

Ep. 4 - Stormcast Eternals

20. 7. 2018

10 min

Obrázek epizody Red Dead Online - Trader

11.

Red Dead Online - Trader

10. 10. 2019

5 min

Obrázek epizody Všichni jsme hráči. Pěstujme to a udržujme. | Petr Čáslava (Deskofobie)

12.

Všichni jsme hráči. Pěstujme to a udržujme. | Petr Čáslava (Deskofobie)

12. 6. 2020

1 hod 22 min

Obrázek epizody #18 Konspirační teorie

13.

#18 Konspirační teorie

23. 1. 2021

55 min

Obrázek epizody Jak na plant based stravu? Uvolnit se!

14.

Jak na plant based stravu? Uvolnit se!

14. 2. 2022

56 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

15.

O původu příjmení: Klich, Tučák, Pitule, Šimáček

5. 3. 2024

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

16.

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Správní řízení

5. 3. 2024

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Martin Hofmann: Jestli žena Valentýna prožívá, tak by jí muž měl květinu přinést

17.

Blízká setkání: Herec Martin Hofmann: Jestli žena Valentýna prožívá, tak by jí muž měl květinu přinést

14. 2. 2022

29 min

Obrázek epizody Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

18.

Blücherova růže - spojnice pro zámky v Bravanticích a ve Studénce

5. 3. 2024

12 min

Obrázek epizody Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

19.

Podhoubí: Chceme zahrádku všude. Adaptace krajiny na klimatickou změnu se dá zvládnout za 20 let, věří Malík

5. 3. 2024

45 min

Obrázek epizody 4. David Kaňovský - Online trénuju i třicet hodin týdně

20.

4. David Kaňovský - Online trénuju i třicet hodin týdně

23. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Pelant, Petroš

21.

O původu příjmení: Pelant, Petroš

14. 2. 2022

3 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

22.

Příběhy z kalendáře: Tatra 77. Silniční aeroplán se stal světovou senzací i zabijákem nacistů

5. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

23.

Zrcadlo: V dětství jsem byla svědkem šikany. Už tehdy jsem věděla, že chci pomáhat. Zrcadlo Silvie Dymákové

5. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody Peking je nejekologičtější olympiáda, tvrdí Číňané. Kvůli vodíkovým autobusům postavili dvě továrny

24.

Peking je nejekologičtější olympiáda, tvrdí Číňané. Kvůli vodíkovým autobusům postavili dvě továrny

14. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Epizoda 3.5 - Jak šít (s)tylově s tylem

25.

Epizoda 3.5 - Jak šít (s)tylově s tylem

6. 3. 2024

26 min