Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky - Online realita se od té offline nedá oddělit, to musejí děti vědět, říká odbornice na kybernenávist

1.

Houpačky - Online realita se od té offline nedá oddělit, to musejí děti vědět, říká odbornice na kybernenávist

10. 6. 2020

16 min

Obrázek epizody Omeletky: „Dali mi omlazující masku,“ řekla jsem. Přítel na to: „A kam?!“ Omeletky Haliny Pawlowské o obdivu

2.

Omeletky: „Dali mi omlazující masku,“ řekla jsem. Přítel na to: „A kam?!“ Omeletky Haliny Pawlowské o obdivu

18. 2. 2024

27 min

Obrázek epizody Cyberpunk Red: Underground S2E3: Tanec Smrti 2/2

3.

Cyberpunk Red: Underground S2E3: Tanec Smrti 2/2

6. 2. 2022

3 hod 38 min

Obrázek epizody Lašan Brušperk je amatérský smíšený pěvecký sbor s více než šedesátiletou tradicí

4.

Lašan Brušperk je amatérský smíšený pěvecký sbor s více než šedesátiletou tradicí

18. 2. 2024

10 min

Obrázek epizody Zlehýnka Mariana Jelínka - Profesionální sportovci v žertu říkají, že mají home office

5.

Zlehýnka Mariana Jelínka - Profesionální sportovci v žertu říkají, že mají home office

19. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Ep. 31 - Anna Smith, střelkyně na dlouhé vzdálenosti.

6.

Ep. 31 - Anna Smith, střelkyně na dlouhé vzdálenosti.

18. 2. 2024

2 hod 24 min

Obrázek epizody Wolfcast 53: Hardware a herní design 2

7.

Wolfcast 53: Hardware a herní design 2

7. 2. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody MUSÍŠ TOHO PSA ÚPLNE VYŽMÝKAŤ / feat. ANDY #EP 29

8.

MUSÍŠ TOHO PSA ÚPLNE VYŽMÝKAŤ / feat. ANDY #EP 29

19. 2. 2024

41 min

Obrázek epizody Noční přijímání

9.

Noční přijímání

5. 10. 2019

3 min

Obrázek epizody #100 Prší a Bubák (Michal Hořejší a Ondřej Sklaník) | mma, střelba, nekorektní humor…

10.

#100 Prší a Bubák (Michal Hořejší a Ondřej Sklaník) | mma, střelba, nekorektní humor…

19. 2. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

11.

V Turíně přišla o zlato trikem při posledním skoku. Až napopáté se snowboardistka konečně dočkala

12. 2. 2022

2 min

Obrázek epizody Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

12.

Čelisti - Schovejte náhrdelníky, přichází Lupin! Seriál o kultovním zloději je poctou akčním devadesátkám

22. 1. 2021

44 min

Obrázek epizody Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

13.

Omeletky: „Zřítila jsem se přímo na rakouského velvyslance.“ Omeletky Haliny Pawlowské

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Rolls - Royce se mění

14.

Rolls - Royce se mění

12. 2. 2022

16 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

15.

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Dokumentarista Lukáš Houdek: Rasismus v Česku je skrytý, ale odhalují ho všední životní situace

12. 6. 2020

40 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

16.

Jídlo musí být delikátní. Vyhnete se tomu, abyste i při šetrném vaření lidi šidili, říká šéfkuchařka

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

17.

Kristýna a Vanda Gřesovy cvičí od čtyř let. Loni reprezentovaly Česko na ME v TeamGymu

12. 2. 2022

10 min

Obrázek epizody SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

18.

SYRACKS: "Dřív mi rodiče zakazovali jezdit na turnaje, teď sledují každý zápas." | MARCEK PODCAST #7

12. 2. 2022

1 hod 14 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

19.

Ve vlastní šťávě - Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

20.

Osudové ženy: Smutek z nevydařeného manželství i ze ztráty dcery řešila prací. Osudové ženy: Stella Zázvorková

12. 2. 2022

27 min

Obrázek epizody Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

21.

Každý den dvě stě druhů jídel. V olympijské kantýně je servíruje bezkontaktní robotická obsluha

12. 2. 2022

1 min

Obrázek epizody Vortex #41 | Kingdom Come DLC a rozhovor s ArcadeBullsem o streamování

22.

Vortex #41 | Kingdom Come DLC a rozhovor s ArcadeBullsem o streamování

20. 7. 2018

2 hod 0 min

Obrázek epizody BoardGame Club #17

23.

BoardGame Club #17

9. 10. 2019

6 hod 9 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Maturantka pečuje o pulce a hřebci jsou lepší rodiče než klisny. To jsou zprávy uplynulého týdne

24.

Mikrovlnky - Maturantka pečuje o pulce a hřebci jsou lepší rodiče než klisny. To jsou zprávy uplynulého týdne

12. 6. 2020

11 min

Obrázek epizody Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

25.

Jídlo musí být delikátní. Člověk se pak vyhne tomu, aby i při šetrném vaření lidi šidil, říká šéfkuchařka Lucie Rýzlerová

22. 1. 2021

19 min