Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody TEAden #54 - koronavirus z marketingového hlediska, vyhni se Brnu, Burger King válí, svíčka s vůní Mekáče, ptačí budky v Norsku a další...

1.

TEAden #54 - koronavirus z marketingového hlediska, vyhni se Brnu, Burger King válí, svíčka s vůní Mekáče, ptačí budky v Norsku a další...

9. 3. 2020

19 min

Obrázek epizody Chytré nakupování a léčivé oblečení: Festival SLOU navrhuje, jak zpomalit konzum

2.

Chytré nakupování a léčivé oblečení: Festival SLOU navrhuje, jak zpomalit konzum

15. 11. 2018

12 min

Obrázek epizody Ep. 116 - Movie 8 (Part 4) w/ Kelly Schubert & Ty Stafford

3.

Ep. 116 - Movie 8 (Part 4) w/ Kelly Schubert & Ty Stafford

9. 3. 2020

55 min

Obrázek epizody Ektoplasma promítá v kině Aero. Diváci zakusí Khanův hněv v klasické kosmické sci-fi Star Trek II

4.

Ektoplasma promítá v kině Aero. Diváci zakusí Khanův hněv v klasické kosmické sci-fi Star Trek II

12. 6. 2019

4 min

Obrázek epizody Matěj Ruppert (Monkey Business) ON AIR: „Kdybych nepotkal Holého, byl bych úplně jiný zpěvák."

5.

Matěj Ruppert (Monkey Business) ON AIR: „Kdybych nepotkal Holého, byl bych úplně jiný zpěvák."

9. 3. 2020

34 min

Obrázek epizody Ján Gavura

6.

Ján Gavura

22. 2. 2018

1 hod 16 min

Obrázek epizody Architekti Tomáš Koumar a Lukáš Ehl: I hasičárna může zlepšit vztah lidí k jejich vesnici

7.

Architekti Tomáš Koumar a Lukáš Ehl: I hasičárna může zlepšit vztah lidí k jejich vesnici

9. 3. 2020

36 min

Obrázek epizody Jakub Dvořák

8.

Jakub Dvořák

13. 6. 2019

29 min

Obrázek epizody Záhada cestanského pivovaru - kapitola 35.

9.

Záhada cestanského pivovaru - kapitola 35.

10. 3. 2020

56 min

Obrázek epizody Mezipatra se letos vydávají mimo realitu

10.

Mezipatra se letos vydávají mimo realitu

16. 11. 2018

7 min

Obrázek epizody František Zahrádka: Jsem šťastný. Mám radost ze všeho, co dělám

11.

František Zahrádka: Jsem šťastný. Mám radost ze všeho, co dělám

10. 3. 2020

19 min

Obrázek epizody Dana Pfeiferová hovoří s Radkou Denemarkovou nejen o jejím románu Hodiny z olova

12.

Dana Pfeiferová hovoří s Radkou Denemarkovou nejen o jejím románu Hodiny z olova

13. 6. 2019

43 min

Obrázek epizody Naprogramované světy. Stala se 3D grafika běžnou součástí současné umělecké tvorby?

13.

Naprogramované světy. Stala se 3D grafika běžnou součástí současné umělecké tvorby?

10. 3. 2020

38 min

Obrázek epizody Stav planety je horší, než myslíte. A naděje větší, než myslíte. Režisérka Connersová o Ledu v ohni

14.

Stav planety je horší, než myslíte. A naděje větší, než myslíte. Režisérka Connersová o Ledu v ohni

19. 6. 2019

20 min

Obrázek epizody Robert Krumphanzl, Petr Borkovec

15.

Robert Krumphanzl, Petr Borkovec

14. 12. 2016

1 hod 6 min

Obrázek epizody „Tíhnu ke chcípáčkům,“ říká Lucie Faulerová, která svou hrdinku zabije na první stránce

16.

„Tíhnu ke chcípáčkům,“ říká Lucie Faulerová, která svou hrdinku zabije na první stránce

1. 3. 2018

28 min

Obrázek epizody Vít Slíva, Ultima thúlé, nejzazší zem

17.

Vít Slíva, Ultima thúlé, nejzazší zem

21. 11. 2018

39 min

Obrázek epizody Vetřelci a vesmírný komunismus. Scénář Williama Gibsona k Vetřelci III jako audiodrama a komiks

18.

Vetřelci a vesmírný komunismus. Scénář Williama Gibsona k Vetřelci III jako audiodrama a komiks

19. 6. 2019

5 min

Obrázek epizody Udržitelná móda z UMPRUM: Střihy poštou, obnova šatníku a koláž z příběhů

19.

Udržitelná móda z UMPRUM: Střihy poštou, obnova šatníku a koláž z příběhů

20. 6. 2019

50 min

Obrázek epizody Popová verze reality aneb Rudišův Český ráj

20.

Popová verze reality aneb Rudišův Český ráj

21. 11. 2018

30 min

Obrázek epizody Že jsem kluk šikovná, to mne potěšilo, říká básník, hudebník a výtvarník Stanislav Kahuda

21.

Že jsem kluk šikovná, to mne potěšilo, říká básník, hudebník a výtvarník Stanislav Kahuda

20. 6. 2019

14 min

Obrázek epizody Češky chrání ohrožená zvířata v Asii. Potřebují k tomu změnit kulturu cestování i místní vzdělanost

22.

Češky chrání ohrožená zvířata v Asii. Potřebují k tomu změnit kulturu cestování i místní vzdělanost

20. 6. 2019

40 min

Obrázek epizody Večer revue Listy

23.

Večer revue Listy

4. 3. 2018

1 hod 28 min

Obrázek epizody Podcast s Frantou Pfannem

24.

Podcast s Frantou Pfannem

23. 11. 2018

44 min

Obrázek epizody Komedie Neviditelné je vypravěčsky upachtěný pokus o romantickou exploataci sociálních témat

25.

Komedie Neviditelné je vypravěčsky upachtěný pokus o romantickou exploataci sociálních témat

20. 6. 2019

22 min